Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenek no tak to máš teda moc hodné dcerušky když se tak parádně synchronizovali
prostě si šetří maminku a tatínka
Je to nádherná motivace když to takto čtu a vidím, doufám že tě budeme brzo následovat. ![]()
Já se chystám do dalšího IVF v prosinci nebo v lednu uvidíme. ![]()
@kratjana tak ze mě si určitě příklad neber
Já si osobně myslím, že kvalita mé úrody nebyla zas tak dobrá (kvantita na úkor kvality) a proto se nedaří, i když doktoři tvrdí něco jiného, ale oni se snaží co nejvíce vydělat.
Já doufám že se polepším a konečně se povede
ale ty také
![]()
@medmenka hele ja měla taky hodně vajec -31 a tři transfery a zatím nic. Napadá měuúplně to samé jako tebe. zvítězila kvantita nad kvalitou. Kam chodis do čáru? Ja půjdu taky prosinec či leden. Podle ovulky
@kratjana Tak to budeme mít na stejno
, já čekám jak na schválení od pojišťovny a pak se uvidí jak dorazí ms. V prosinci má CAR omezený provoz
Já chodím do Iscaru.
@kratjana @medmenka ja mela taky hodně vajicek- 28 a princezny mam. Ale je pravda, ze po rozmrazeni mi bylo řečeno, ze jsou tak pěkná, jak kdyby na mrazu ani nebyly ![]()
@Lenek já jsem měla kolem 49 ks, ale jen 5 blastocyst a 20 ks se mrazilo jako prvojádra, nikoho nenapadlo že se nebude dařit.
Také vždy říkají že jsou moc dobré kvality a už nevědí co udělat jinak, tak právě proto bych chtěla vyzkoušet transfer s čerstvých embryí.
Tak holky byli určitě TOP kvalita takové krásné berušky
![]()
Ahojda, dlouho sem tu nebyla… ![]()
@medmenka @kratjana Mooooc drzim pesti!!!
@Lenek Krasny holcicky!!!
Nam se tenkrat 2× nezadarilo IVF, ale v cervnu sem byla na KETu a //. Ted sem 19tt., tak snad bude vse OK.
Ahoj holky, nechci kvůli jedné otázce otvírat novou diksuzi. Napadlo mě, že by to mohl vědět někdo kdo podstoupil v nedávné době IVF nebo KET.
Nevíte o kolik mm dorůstá děložní sliznice za den v období před OPU nebo KET? Prostě jak rychle roste?
Děkuji
@Lenek Ja hrozne chtela Lucinku uz pro prvni, ale to mi u muze neproslo… Takze vase jmena jsou pro me super!!!Uvazujem o Michaelce, Danielce, nebo Terezce…
@Twitter To fakt nevim… Ale je to asi dost individualni, ja ji naopak mela vzdy vysokou delali mi i vysetreni, jestli je OK pro zahnizdeni a byla… Obecne mi doktor rek, cim vic, tim lip, pokud je zdrava.. To optimalni minimum jsem uz ale zapomela, snad budou holky vedet…
Ahoj holky. Tak hlasim ze nas drobek uz je taky na svete
Sice jsme si pobyt v nemocnici museli o tyden prodlouzit, ale nastesti uz jsme doma ![]()