KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
2.11.15 13:00

@Lenek no tak to máš teda moc hodné dcerušky když se tak parádně synchronizovali :palec: prostě si šetří maminku a tatínka :lol: Je to nádherná motivace když to takto čtu a vidím, doufám že tě budeme brzo následovat. :hug:
Já se chystám do dalšího IVF v prosinci nebo v lednu uvidíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.11.15 13:07

@kratjana tak ze mě si určitě příklad neber :mrgreen: Já si osobně myslím, že kvalita mé úrody nebyla zas tak dobrá (kvantita na úkor kvality) a proto se nedaří, i když doktoři tvrdí něco jiného, ale oni se snaží co nejvíce vydělat.
Já doufám že se polepším a konečně se povede :lol: :mrgreen: ale ty také ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.11.15 18:51

@medmenka hele ja měla taky hodně vajec -31 a tři transfery a zatím nic. Napadá měuúplně to samé jako tebe. zvítězila kvantita nad kvalitou. Kam chodis do čáru? Ja půjdu taky prosinec či leden. Podle ovulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.11.15 19:00

@kratjana Tak to budeme mít na stejno :dance:, já čekám jak na schválení od pojišťovny a pak se uvidí jak dorazí ms. V prosinci má CAR omezený provoz :think: Já chodím do Iscaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
2.11.15 19:05

@kratjana @medmenka ja mela taky hodně vajicek- 28 a princezny mam. Ale je pravda, ze po rozmrazeni mi bylo řečeno, ze jsou tak pěkná, jak kdyby na mrazu ani nebyly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.11.15 19:24

@Lenek já jsem měla kolem 49 ks, ale jen 5 blastocyst a 20 ks se mrazilo jako prvojádra, nikoho nenapadlo že se nebude dařit. :? Také vždy říkají že jsou moc dobré kvality a už nevědí co udělat jinak, tak právě proto bych chtěla vyzkoušet transfer s čerstvých embryí.
Tak holky byli určitě TOP kvalita takové krásné berušky :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.11.15 07:43

Ahojda, dlouho sem tu nebyla… :oops:
@medmenka @kratjana Mooooc drzim pesti!!!
@Lenek Krasny holcicky!!!
Nam se tenkrat 2× nezadarilo IVF, ale v cervnu sem byla na KETu a //. Ted sem 19tt., tak snad bude vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
3.11.15 08:23

@nada 17 ahoj. velka gratulace. A uz víte co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.11.15 14:05

Druhou holcicku :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
3.11.15 16:01

@nada 17 jé a jméno máte už vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.11.15 19:06

Ahoj holky, nechci kvůli jedné otázce otvírat novou diksuzi. Napadlo mě, že by to mohl vědět někdo kdo podstoupil v nedávné době IVF nebo KET.
Nevíte o kolik mm dorůstá děložní sliznice za den v období před OPU nebo KET? Prostě jak rychle roste?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1026
3.11.15 21:01

@Lenek Ja hrozne chtela Lucinku uz pro prvni, ale to mi u muze neproslo… Takze vase jmena jsou pro me super!!!Uvazujem o Michaelce, Danielce, nebo Terezce…
@Twitter To fakt nevim… Ale je to asi dost individualni, ja ji naopak mela vzdy vysokou delali mi i vysetreni, jestli je OK pro zahnizdeni a byla… Obecne mi doktor rek, cim vic, tim lip, pokud je zdrava.. To optimalni minimum jsem uz ale zapomela, snad budou holky vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.11.15 13:35

Ahoj holky. Tak hlasim ze nas drobek uz je taky na svete :) Sice jsme si pobyt v nemocnici museli o tyden prodlouzit, ale nastesti uz jsme doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.11.15 18:24

@Jerra moc ti gratuluji a přeji vám hodně zdravíčka :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.11.15 07:52

@Jerra Gratuluju, tak at uz je vse OK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí