Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kelynka děkuji ti moc… mě to čeká v dubnu, mám roční dcerku, ale prý nějak zvlášť klidový režim mít nemusím, asi klasika netahat nic těžkého, neběhat maraton a tak ![]()
Kolik si platila za prášky? a jak to probíhá? oni ho rozmrazí a pak ti volají kdy? to budou nervy jestli se rozmrazí, máme 2 každý zvlášť… a pak nervy jestli se chytí a pak už jen maraton nervů a v tom lepším případě celoživotní…
a jak jsi na tom ty? podstupuješ něco dál?
@Mischellka88 ahoj, ja jsem stimulovany ket nemela. Uzivala jsem od menzes jen prednison a anopyrin, femibion a pak po prvnim utz mi dr nasadila 1tabletu denne estrofemu na sliznici. Dalsi utz uz mi pichli ovitrelle na spusteni ovulace a dali jeste utrogestan 3×1. Embryo rozmrazuji v den ket.
Ja ted musim mit 3cykly pauzu.. Pak muzu jit na ket. Teprve vcera jsem dostala prvnk menzes.. To cekani je hruza ![]()
@kelynka jj to čekání je hrůza to znám, jak u ivf tak u inseminace, pauzy jsou pak nekonečné
ale jednou se to povést musí… ![]()
Ahoj u me nic :'( zase nebyla ovulace a ted se chystam na stimulovany ket. Mela jsem dokence mesicky po 42dnech, byla jsem na vyvolavacce. Ted lepim naplasti na sliznici.
Ted resim jednu vec. Predchvili mi volal tatka ze mi domu prisel doporuceny dopis-je na poste. Ja bydlim jinde, jen u nasich mam stale trvale bydliste. Na neschopence jsem sest mesicu, presne a mam tam uvedeno misto kde ted bydlim ale ne trvaly. Rikam si jestli to neni dopis ze socky ze mam jit pred posudkovou komisi atd. Jsem z oho na nervy. To bude ikend
@kratjana ted tu komisi resi dve holky z jine diskuze a obě jdou po roce. A jakto ze se porad na neschopence-jestli to není tajné
Tak budu držet palecky a pak dej vedet jak si dopadla se stimulaci
@Lenek mela jsem mit kety ale dvakrat jsem nemela ovulaci. a v mezicase bych mohla jit do prace jen na 14dnu, a to by se na me asi pekne v. srali. ja jsem dnes sprosta. Jsem nervni. Chjo.
@kratjana aha tak to jo. A jeste tě to doma bavi? Me už ne. Ale bohuzel se do prace nemůžu vrátit skrz směny. Takže se flákám na gauci
@Lenek ja uz se tesim na poradny jaro. Verim ze mi doda plno optimismu. Koukam ze uz jsi 18.tt boze jak to leti
@kratjana no vlastně uz sem 19tt(prave probíhá). Za 2 a půl týdne me čeká velký utz, tak se snad dozvíme co cekame
Ahoj holky
Jak se dari? Najake novinky, nebo přípravy? My sme teda po velkem utz a budou to dve princezny
ja teda chtěla aspon jednoho kluka, ale navadi. Aspon budou super trojka i s neterinkou- bydlime v jednom dome a ted mela mesic, takže budou kousek od sebe ![]()
Ahojky. Ja mam sedm dnu od ketu
a peave testuju
zavedli nam kluka. Predtim dvakrat holky. Ale ty nevysly.
Nevis jaky je tento test? Dela duchy?