Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nada 17 píše:
Tak nakonec zase jen jedno, tak snad je to to pravy
Ja jsem si všimla že ta co ma malo eembryí tak se to povede hned. Věřímtomu ze bude kkvalitní ![]()
Ahoj, po půlroční pauze se chystám na KET. Kdy je nejlepší volat do CAR, cyklus před plánovným KETem?
@Adona-i
První den MS se objednej na UTZ, chodí se mezi 10.-13.dnem dle délky tvého cyklu.
@Jerra @kratjana Holky dik! Verim, ze je to ted to pravy embryjko
, doufam v to!!!
Minule bylo taky jen jedno…
Ale doufam, ze my cekali na tohle…prosim, prosim…
@Adona-i píše:
Ahoj, po půlroční pauze se chystám na KET. Kdy je nejlepší volat do CAR, cyklus před plánovným KETem?
Ahoj. To co odpověděla anonymní bych taky odpověděla
já bych mela jíttaky na ket. Zrovna dnes jdu na ultrazvuk.
Tak dneska jsem byla na kontrole. HCG pry uplne super, akorat na ultrazvuku horko tezko neco pidi-mini nasla… tak nevim co si o tom mam myslet. Jak jste to mely vy, bylo na prvnim ult. uz neco videt?
@Jerra ja si myslím ze při prvním nic vidět nebyva. To je hcg třeba 300 500 jednotek a vidět je od 1000j. Takže zadny stres
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám vpadávám do diskuze, ale čeká mě KET a nevím na co se připravit.
Řeknete mi prosím pár info?
Mám dcerku po ivf, z tohoto ivf nám zbyly dvě embrya, která máme zmražena zvlášť.
Teď jsem podstoupila první a asi jediné iui - inseminaci s clostylbegitem, ale dá se říct již teď, že je neúspěšná.
A další mám v plánu ket.
Co je třeba?
Jaké máte zkušenosti?
Je velká šance, že se rozmražení podaří úspěšně?
berou se nějaké hormony? před? po?
Díky moc a držím palce všem těhulkám a nebo snažilkám
ať jste úspěšné a zadaří se jak si přejete.
@Mischellka88
Já se taky chystám na KET. Hormony neberu žádné budu mít KET v nativu nebo-li přirozeném cyklu.Kdy se zkontroluje jak roste sliznice a jestli je folikul.
Podle toho se odvodí injekce Ovitrelle nebo Pregnyl a potom vložení embryjka.
Myslím, že úspěšnost je srovnatelná jako u ET alespoň dle naší MuDr. v CAR.