Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dotuska Ahoj,tak to je fajn, kolikaty to bude Tvuj KET a v jakem meste chodis do CARu?😊
@peta19888 Bude to můj 1. Ket. Jinak mám za sebou první Et, které zkončilo bohužel mimoděložním těhotenstvím. A chodím do Karlových Varů
a co ty?
@Dotuska To je mi lito, urcite to vyjde znovu a bude to uz v poradku
.
Muj to bude 9.KET a chodim v Praze😊
@peta19888 tak to toho máš za sebou víc než já
snažím se být teď optimistická a věřím že září bude ten nejlepší měsíc a dočkáme se úspěchu ![]()
@Dotuska No jasně, září je šťastnej měsíc, taky věřím, že to konečně vyjde. ♥️ U nás nebyl žádný KET úspěšný, nikdy se neuchytilo.
@peta19888 to mi je líto
ale teď nám to vyjde
a jaký máš problém? U nás má partner horší spermiogram ale není to úplná katastrofa, já měla srůsty ale ty mi odstranili při laparoskopii a teď bohužel mám jen jeden vejcovod po tom mimoděložním těhotenství.
@Dotuska Jasně, no naštěstí i s tím jedním vejcovodem se dá otěhotnět, to je důležitý
.U nás je problém ve spermiích, já bych měla být celkem ok, muž má špatně pohyblivé s nějakým problémem (nevím název), který je v hlavičce spermie a tudíž sama nepronikne do vajíčka. Což by mělo PICSI pomoct, ale očividně to není jen v tom. Takže teď půjde ještě na DNA fragmentaci spermií, jestli nemají špatné DNA.
@peta19888 tak snad se přijde na to proč to nevychází
a kolik máš ještě zmrazených embrii?
@peta19888 tak snad je mezi nimi to správný bojovník
já mám taky zamrazene dvě (ale společně).
Jelikož jsem po transferu, a vypadá to takto, viz foto, tak bychom chtěli zkusit ještě září. Ale už máme jen dvojky