Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Matchplus já měla první den cyklu v srpnu zavolat a to bylo v pondělí. Objednali mě na 29.8. na ultrazvuk a dozvím co a jak dál. A v září by měl proběhnout Ket.
Už aby to bylo ![]()
@Dotuska Asi to ma kazdy car jinak. Hlavne aby byl ten spravny vysledek. ![]()
@Matchplus jj to asi má. Já třeba před stimulaci měla doma už léky akorát jsem zavolala kdy začínám a bylo. A jiný holky si pro ty léky jeli až ten první den. Ale jak píšeš hlavně aby byl správný výsledek ![]()
@peta19888 ahoj, nejspíš já. Dnes jsem 12 den po Ket a test takto. Budu se chystat na treti Ket.
@Lulu0707 Ahojky,to me mrzi, ale musi to vyjit, nadeje je vzdycky
.Ja uz ji budu mit po devate ted na prelomu srpna a zari.
@peta19888 ty jo už po deváté 🙈to je dlouhá cesta teda. Budu držet palečky
půjdeme asi podobne ☺️️
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Já mám ket naplánovaný na 5.9. Náš poslední pokus, tak snad bude září šťastné pro všechny.
@peta19888 píše:
Ahoj, chystá se někdo v září na KET?
jááááá ![]()
@nenala Ahoj,taky mame posledni pokus. Snad nam to vsem vyjde. 🙏
@nenala Ahoj,ted 25.8. jdu na nabery a ultrazvuk, tam se asi dozvim dalsi postup. Co ty?
@Matchplus 18.8. vysazuji antikoncepci od 21 začínám brát estrofem, 30 kontrolní ultrazvuk, pokud bude vše ok, ket 5.9.
Tak budu držet na 25.8. palce, ať je vše ok ![]()
@nenala Tak ty uz to mas takhle hezky naplanovane. Drzim palce at sliznice hezky roste. 5.9. je uz za chvilku. Muzu se zeptat proc mas predepsanou antikoncepci? Ja myslela, ze se nema brat nejakou dobu.
Mudr se nelíbila sliznice na ultrazvuku, nabídla mi kyretáž, nebo hormonální kyretáž. Moc se mi nechtělo na operaci a stejně kvůli práci by to nešlo, tak jsem zkusila druhou možnost. Takže od března beru prášky a minuli měsíc na kontrole vše ok. Vlastně mi úplně uspala cyklus.