Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dotuska zkouším to, ale nějak to nejde no. Minule jsem měla mamatesty, ty mají lepší barvivo, ale nejsou k dostání….ve čtvrtek krev. ![]()
@Werushe87 já vím že je to těžký, taky když mi říkali v červnu ať to nevzdávam nedokázala jsem věřit. Ale můžu ti říct že jsem měla o dost horší čárku 12 den s mamatestem než máš teď ty
takže naděje je pořád
@Dotuska jooo pockej, ty si měla silnou carku až 17.den? A teď? Jsi kolik?
@Werushe87 na já 8 den začala špinit to mi upravili léky a v pohodě. 14 den jsem šla na krev kdy hodnota HCG byla 330 prý taky v pohodě. A 20 den jsem začala zase špinit a 21 i krvácet tak jsem šla na ultrazvuk a tam bylo vidět že je to jinde nez má být
a až při tom utz mi doktor řekl že ta hodnota HCG byla na hraně. A pak už rovnou do nemocnice
@Dotuska ty kraso. Teď si me celkem vydesila. Protože kamoska je po et. První hodnota nějakých 237, což je pod hranici za dva dny 489 a teď čeká na utz. Ale spini. Sice bez bolesti, ale spini. Udělala si test, aby měla na památku silné čárky a čárky jsou slabe, jak je to možné?
@Werushe87 to jsem nechtěla. Ale ji se ta hodnota ob den dvojnásobí to může ještě dopadnout dobře
Já má srovnání až ten 21 den kdy HCG bylo něco přes 2000 a to mělo být dávno už větší. Já měla bolesti na té levé straně kde vlastně bylo mimoděložní.
@Dotuska no me bylo celkem blbě prvních par dnů…teď už mi skoro nic není. Jen me lehce lehtaji bradavky a tak. Uvidíme. Kamoska jde příští týden na utz…tak taky uvidime
@Werushe87 budu držet palce ať vám to obou dobře dopadne
já teď čekám na ms abych zavolala do Car a v září bych měla jít na Ket. Ale zatím ms nikde
a to už jsem ji měla mít v pátek ale asi po ty operaci bude trvat déle než se to srovná ![]()