Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jana2019 chodím k MUDr. Rožníčkové
je skvělá mám ji ráda snaží se udělat vše proto aby to klaplo
snad budeme už úspěšní.
Jinak k tomu pichani
picham si clexane většinou v 7 večer střídat strany břicha ( do nohy se bojím
) pichnu to rychle a aplikují pomalu protože mě to docela bolí jsem cíťa takze tak
dělám to tak že jsem v polosedu udělám kožní řasu a pichnu po aplikaci si to místo nemackam jen na nej polozim ten dezinfekční ctverecek a nechám to být ono to neteče takze je to dobrý ![]()
Budu pichat až do nějakého 8 týdne když to klapne ![]()
@Tvojeteta
ja jdu dost brzy, minule KET nebyl, mela jsem ovu desne driv
Já má normálně cyklus 35 dní, ale teď jsem nemocná, tak jsem zvědavá, jestli to nebude rozházené…
@Lira123 Malá nám vyšla na 5 transfer. Ono to vyšlo i pak ale nedotahli jsme to.
@Lira123 Jj. Na malou jsme čekali 8let a z toho rok a půl v centru. A teď b y jsme chtěli druhý. Není to žádná sranda.
@Pavao1 Proto já se rozhodla jít do centra po roce snažení, to čekání je příšerný.
@Lira123 My jsme šli taky tak, po roce, a ještě, že jsme tam šli, jelikož se hned po prvním spermiogramu zjistilo, že má partner spermie v katastrofálním stavu, takže počít přirozeně by byl pro nás úplný zázrak.
@Sany30 Aspoň člověk hned věděl, na čem je. Docházím už rok a půl a mimčo stejně nemáme, ale apson má člověk pocit, že pro to dělá maximum.
@Lira123 Tak to každopádně, my docházíme na kliniku od ledna a IVF jsme rozjeli k květnu, momentálně jsem po KETu, tak uvidíme. Nic jiného, než pořád čekat, nám nezbývá.
Ahoj holky testovat mám v pondělí i si zajít na krev, ale jelikož odjíždíme s manželem na prodloužený víkend tak jsem si test chtěla i s krví ( pracuji ve zdravotnictví takže nemám problém si udělat odběry) udělat teď v pátek. Bude to 11 den po KET už průkazné? Že když by to bylo negativní tak za 3 dny to asi nevyskočí ne? Chtěla bych v případě neúspěchu ( který si myslím, že bude nějak to v podvědomí cítím) když tak vysadit už léky a injekce a užít si aspoň 6. výročí svatby v rámci možností
![]()
@Misagom Já si myslím, že jo, na testu už 11 den musí něco být a krev ti to ukáže určitě jestli to vyšlo nebo ne.
@Misagom určitě to bude průkazne..
teď jsem našla toto…vcelku zajímavý text..
@Misagom
11 den je urcite prukazny, pri prirozenem tehu uz bys mela par dni zpozdeni.
a koukni na KET 2019,20,21 tam ted davala jedna holka tabulku HCG 7 den po KET. za dobre se povazovali hodnoty 30-40 (nizsi vetsinou predikovali spatny konec), takze 11 den uz bys mela mit urco pres 100 v krvi a na testu carku.