Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Je tu někdo kdo se chystá na KET v září či říjnu - můžeme se trochu podpořit a psát si pocity. Já jdu ke konci října - nás třetí transfer, tak doufám, že už uvidíme dvě čárky.
@quanavera Tak snad proběhne i ET, u nás et být nemohl kvůli OHSS, takže musely všechny do mrazáku 🤷♀️.
Jak dlouho se snažíte? 😊
@Lira123 píše:
@quanavera Tak snad proběhne i ET, u nás et být nemohl kvůli OHSS, takže musely všechny do mrazáku 🤷♀️.
Jak dlouho se snažíte? 😊
No snad bude i et, ale to se tezko odhaduje kdyz je to prvni ivf. Jinak v utery jdu do caru na kontrolu, mela jsem minuly cyklus cystu 7 cm tak se ivf muselo odlozit, pokud cysta nebude, stimulace by mela byt zacatkem rijna, snazime se dlouho 8 let a ty?
@quanavera Ty cysty jsou protivný - také mi oddalily ivf a pak i následující ket dohromady asi o 7 měsíců, je to k vzteku.
My se snažíme 2 a půl roku, takže proti vám je to minimum, ale i tak je to pro mě hrozně dlouhá doba.
@Tvojeteta A kolikaty ket to bude? 🙂
@Lira123 no co se da delat, aspon se trosku uzdravim a neco zhubnu nez se do toho dam
ja jinak uz mam 10 letyho kluka s byvalym, soucasny mit deti nemuze tak bohuzel musime mit darce.
@Lira123 píše:
@quanavera musíme bojovat a nevzdávat se✊
Jednou se naprosta vetsina lidi docka tak i na nas to miminko ceka neboj
. Nechas si dat jedno embryo nebo vic?
@quanavera Tentokrát chci dvě, tak snad mě neukecaji ať dam jedno. Máme zmrazení po třech, tak ať nepřijdou na zmar 🤷♀️
Kolik chceš dát ty?
Ahoj, pocitam s KETem koncem zari, pristi tyden se budu objednavat na utz a uvidime
@Anonymka1230 Tak to to bude vycházet podobně jako mě ✊ 🙂
Tomu taky moc nerozumím - měli jsme 3× po jednom a 2× po třech 🤷♀️ 🤦♀️. Příště se jich na to zeptám.