Kifik kočárek - reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2370
24.10.16 21:35

kifik kočárek reklamace

Ahoj holky, jdu si pro radu.
27.9 jsem byla reklamovat korbičku (bexa line) do teď se neozvali, když se mi neozvou do 30 dní mám nárok odstoupit od smlouvy a žádat o vrácení peněz nebo ne?
A když mají jen mojí korbičku (mám trojkombinaci) musí mi vrátit za celý kočárek nebo jen za korbičku? Mě je samotný sporťák k ničemu mám z toho strach samozřejmě bych jim vrátila konstrukci a sporťák. Vajíčko jsem kupovala zvlášť, ale stejnou značku o to mi, ale nejde jen o kočárek a sporťák se mi rozbil taky dva dny zpátky co stím dávala jsem 12 000 což je docela dost.
A ještě se chci zeptat kupovala jsem kočárek v kamenné prodejně v Teplicích i reklamovala a jediná už je jen v Jablonci jak to řešit to to tam nám dovézt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
24.10.16 21:40

@Daniela132
Ano, můžeš dostoupit. Hádám, že to je jako u uznání reklamace s vratkou peněz - odevzdáš vše, dostaneš vše. Nicméně doporučuju si najít konkrétní pasáž v zákoně a tu přípanému prodejci, který se bude bránit ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
24.10.16 21:51

@zvidavajanca Děkuji hledám, ale pořád jsem nic nenašla a ještě bych dodala vajíčko patří k tomu, akorát jsem neměla tolik peněz musela jsem vybrat tak mi ho paní schovala a já pro něj druhý den jela a vajíčko celý skřípe atd myslíme, že bych ho mohla taky vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
24.10.16 22:10

Nejsem si jista, jestli maji povinnost se ozvat. Radeji si tam zavolejte. Aby se pak nevymlouvali, ze jim to tam uz dlouho lezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
25.10.16 08:21

@slivovicka Řekla bych, že nemají, prostě 31. dne nakráčet a buď bude reklamace nějak vyřízena nebo ne. Nenechat se, že je to na cestě a bla bla, že měli dovolenou/inventuru/nevím co.

@Daniela132
Vrátit ne, reklamovat. Otázka je jestli to nehodí na to, že si s tím dělala bůhcí co :nevim:

Nicméně nevím, jak si jednotlivé součásti kočáru kupovala - pokud je to jako jeden set (tedy položka na účtence), tak je to jasný. Pokud je korbička a konstrukce zvlášť, tak reklamuješ jen korbičku a vrátí ti tedy částku jen za korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák