Velikosti kabátů značky WOOX

7346
21.10.16 19:55

Velikosti kabátů zn.WOOX

Zdravím…chci se zeptat na kabáty zn.WOOX…Kdo máte, jak sedí velikosti? Odpovídají vaší běžné velikosti??? Mám zájem o tento, viz fotka…v popisu by mi seděla i 34, ale běžně nosím vel.36. Je tedy 36 větší než běžná 36 nebo se centimetry nemám řídit a koupit svojí běžnou velikost?
Pak mě zajímá, jak se vám osvědčil…??? Neprofoukne? Budu v něm absolvovat jarní a podzimní vycházky s dětmi, tak abych „přežila“… :mrgreen:
Moc díky za jakékoliv info…hezký večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
21.10.16 19:58

Budu kupovat přes net…jinak bych si ho vyzkoušela…to je jasný. 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.10.16 20:00

Já mám softshellový šedý, má fleecovou podšívku. Tento jsem shodou okolností viděla včera na věšáku v čekárně u doktora, ale bylo mi blbý si šahat na materiál před maminkou :lol: :oops:, ale zrovna tento mi připadal takový jakoby měkčí, než co mám já. Skoro až mikina, ale fakt jsem nešahala. Já dle tabulky brala spíš větší, ale měla jsem vzít menší. On je zrovna tak zvláštně šitý, na zádech v místě pasu mi dělá boule, ale zase přes zadek mi je dobře. Našla jsem foto, co mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.10.16 20:01

Jinak ten, co mám já neprofoutkne a je teplý, teď pod něho nosím teplou mikinu a dobrý, ale já teda nejsem tak dlouho venku, když je ošklivo, jsem cíťa, děti to holt musí vydržet být se mnou doma, což u tebe nejde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
21.10.16 20:04

Já mám http://www.bezvasport.cz/…95564760726/?…
a normálně mám velikost 38, tady jsem koupila 40, protože 38 mi táhla přes ramena. Co se týká délky rukávů a tak tak to sedí jako normální zboží. Jinak je fajnová, neprofoukne, dešti odolá (teda asi ne nějakýmu jo slejváku), ale teplá není. Ale je super. Mám ji děsně ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.10.16 20:05

@SIMONA1234 jsou spíš větší, ale mají tam rozměry u každé velikosti v cm, fakt to odpovídá… nemám kabát, ale bundu, a mám podle nich o jednu až dvě velikosti menší, než si kupuji od jiných značek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.10.16 20:06

@Adinka_2012 Tohle právě není klasický softshell…oni tomu říkají Woolshell. :mrgreen: Ale mělo (???) by to mít podobné vlastnosti, aspoň co se týká profouknutí…doufám. :roll: Mně je sympatický, že je to měkčí než klasická softshellka. A vůbec…barva, střih… :srdce: :srdce:
Jak seti nosí? Neprofoukne? Co žmolky uvnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.10.16 20:07
@Adinka_2012 píše:
Jinak ten, co mám já neprofoutkne a je teplý, teď pod něho nosím teplou mikinu a dobrý, ale já teda nejsem tak dlouho venku, když je ošklivo, jsem cíťa, děti to holt musí vydržet být se mnou doma, což u tebe nejde :).

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.10.16 20:07
@Regina Hero píše:
@SIMONA1234 jsou spíš větší, ale mají tam rozměry u každé velikosti v cm, fakt to odpovídá… nemám kabát, ale bundu, a mám podle nich o jednu až dvě velikosti menší, než si kupuji od jiných značek…

Super…moc díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
21.10.16 20:11

@SIMONA1234
Jinak včera bylo tady taky ošklivo, mrholilo a byla docela zima a paní ho na sobě měla, takže asi dobrý :)…mně nežmolkuje, jako klasický fleec, samo, že praním se mění…vrchní mat. je po 3 sezónách nošení netknutý, jako nový…Mně se wooxový věci hrozně líbí, ale střihy mi nepřijdou na mou postavu nic moc. Ještě jsem se objednávala zimní bundu a vracela jsem. Brala jsem si 2 veliskoti, hrozně široké rukávy a ramena, krátké, v spodního okraje úzké, v pase naopak nevypasované…ale to byl jeden kus, ten kabát se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.10.16 20:11

@quinty Děkuju…já se právě bála těch rukávů. :roll: Ramena nemám široký, spíš naopak, ale u 34 mám zkušenost, že mi rukávy nesedí právě u délky. V nejhorším ho podědí dcera a já si koupím o číslo větší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.10.16 20:14

@Adinka_2012 V mém okolí nikdo tuhle značku nenosí, bohužel…líbí se mi střih na fotkáh…a detaily.
Tak uvidíme, risknu to. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
21.10.16 20:14

:think: já běžně nosím vel. 36, ale u woxxu jsem bundu vracela, pač mi byla malá. Jestli se rozhoduješ mezi dvěma velikostmi, tak bych brala tu větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.10.16 20:30

@SIMONA1234
Já mám přesně tenhle, akorát tedy v šedém provedení. Kupovala jsem, přes internet, už druhý kabát od nich, obojí ve vel. 42 a tenhle šedý je volnější.
Nosím pod ním teď mikinu nebo slabý svetr a zatím jsem přežila každou vycházku - s dětmi v MŠ. Dneska i mrholení-déšť a někam se to hezky vsáklo :palec: Pro mě je to příjemný materiál, takový měkčí než softshell. kabát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.10.16 20:33

Mám tuhle bundu… http://damske-bundy-kabaty.heureka.cz/…-mellange_2/#…

Bunda dobrá, rukávy jsou spíš delší… a jak říkám, vybírala jsem podle cm v tabulce velikostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák