Recenze na atlasformen.cz

142
22.10.16 10:40

recenze na atlasformen.cz???

Maminky máte zkušenosti někdo s touto stránkou?? Budoucí možná-tchýně :D by tam chtěla něco objednat chlapům k vánocům, že jí přišel do schránky nějaký katalog a ají tam obrovský slevy.. :-) a chválí si tam hodně kvalitu.. tak jsem se chtěla zeptat, aby pak nenaletěla ;) děkuji http://**/

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
6.1.17 16:25

Atlas for men

Tato firma má krásně nafocené šmejdové oblečení. Je to horší, než od Asiatů.
Vlastina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.1.17 12:33

Nakoupila jsem

Nakoupila jsem u této firmy a vše v pohodě, určitě to není zboží horší než u asiatů jak je uváděno v jiném příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.17 11:46

Je to nekvalitní zboží, obchodník sází na dárky zdarma při nákupu. Kdyby raději bylo poštovné zdarma. Koupiila jsem manželovi teplákovku a 2 ks boxerek, ty ale byly ve 2 velikostech. Naprosto obrovité (proti tabulce velikostí)), hrozný střih - znáte asijské kalhoty, kdy předek i zadek jsou stejně vysoké? Když zboží vracím, musím platit poštovné, které mi firma nechce vrátit. Jejich arogantní jednání nemá co dělat se slušnými obchodníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.17 21:33

Děkuji

Díky za recenze, ještě, že jsem neobjednala. Zdá se mi to pofiderní, no, je to zas asi odnož magnetu, neb je to z Pardubic…snaží se, to se musí nechat, ať jdou k šípku,
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.7.17 15:12

Ahoj, no je to tedy levnější. Vyrobeno v Bangladeši, ale nevím jestli všechny výrobky. Na etiketě MADE IN FRANCE.
Místo čisté bavlny často 95% viskoza, která sice je příjemná, ale slaboučká a moc nevydrží, hlavně nevydrží časté praní, neboť je to vlastně zbytek po zpracování bavlny. Najděte si bavlna VS viskoza.Fakt asi nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné výrobky. Dodali namísto deklarovaných 10 dnů až za 40 dnů a to zatím jen polovinu objednávky. Tak objednávky ve vlastním zájmu zvažte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.8.17 21:35

Velké varování před touto firmou!!!
Dnes jsem obdržel takzvanou semišovou bundu za 950 Kč vč. poštovného.
Po otevření balíku jsem se bez nadsázky zhrozil. Místo semiše, nejlacinější hadr ve zlaté barvě. Něco tak strašného jsem za svůj život ještě neviděl. Nevzal bych to na sebe ani do sklepa. Prý semišová bunda Camel :-)
Tak jsem jim to poslal ihned zpátky a budu informovat, jak se k tomu postavili.
Pravda je, že poštovné i balné jsem zaplatil ze svého. Cca 250 Kč a ty už neuvidím. Od této firmy si nikdy nic už neobjednám. Nehorázné, vydávat hadr za semiš. Budu svou osobní zkušenost šířit dál na sociálních sítích a ostatní bych požádal o to samé. Hezký den všem, mimo Atlas for Men :-( Nikdy více!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.9.17 14:21

Peníze dnes vrátili vč. jejich poštovného i balného. Avšak mých 120 Kč za vrácení již neuvidím. Dobrá zkušenost. Prostě Atlas for men nikdy více. :cert: Všem hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.17 17:57

Blbost

Již několikrát jsem si už od nich objednal a vše super a to jsem vybíravý člověk.
Takže co tu píši babi o tom že je to podivný, tak jen z toho důvodu, že si tam nic nekoupily. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.17 20:41

To: chance-apollo: zkus si koupit učebnici pravopisu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.11.17 12:07

No, tak já nevím, právě jsem se chystala něco objednat manželovi, ale po přečtení příspěvků asi ještě počkám, zkusím si vyhledat další recenze a pak uvidím…je fakt, že ty ceny se mi zdály dost podezřele nízké :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.11.17 12:45

Abych byl zcela objektivní, tak otec si u nich objednal několikrát bavlněná trika a naprostá spokojenost. Opravdu velmi slušná kvalita a dobrá cena. Ovšem ta moje pseudosemišová bunda Camel, to byla fakt hrůza :-(
To je vše. Nic víc, nic míň :-) hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.11.17 14:35

Dobré zkušenosti

Dobrý den, já jsem již nakoupila několik triček pro tatínka a bundy pro babičky. Souhlasím s tím, že to není kvalita Dior :D ale tak, to po bundě za 800 kč nemohu chtít. Myslím, že poměr kvalita/cena je dobrý. Navíc, to že vždy dostanu dárek, i když obyčejný mi přijde hezké. Za vrácený jedno triko mi vrátili peníze. Dokonce mi i jednou poslali znovu ten jejich dárek (hodinky), protože přišly s prasklým sklíčkem. Zároveň si nemyslím, že je nutné hodnotit firmu podle jejích operátorek. Sama jsem v call centru pracovala, a když jsem prostě kvůli dětem nebyla vyspaná, tak to zákazníci bohužel poznali :nevim: :pocitac: Za to samotná firma asi nemůže :lol: Takže, za mě můžu doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.11.17 14:39

Hodnocení obchodu, které tu napíše člověk s jediným příspěvkem- opravdu se tím někdo bude reálně řídit? Ať píše pochvalu, nebo negativní skutečnost- pro mě je to nedůvěryhodné. Tím spíš, pokud ta registrace vznikla ve stejný den, jako první příspěvek.

Příspěvek upraven 28.11.17 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.11.17 14:39

To: Ludo P.: Pokud vím, tak tam všude píšou umělý semiš :roll: Chodí mi od nich pravidelně katalogy, a je mi jasné, že pravý kožich a pravý semiš za tisíc korun fakt mít nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák