Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
No právě o to mi jde.. abych nevyhodila peníze jen tak z okna a nic z toho.. takže proto jsem založila tuto diskuzi a chtěla jsem se poradit s někým kdo už u někoho byl a může mi dát reference ![]()
Ja jdu zitra prave do Ostravy k pani Ivě Pastuškové. Někdo znate? jsemm zvedava, dost si od toho slibuju, ale radsi nic necekam, ve vysledku si stejne clovek musi pomoct sam. Ale jestli to pomuze aspon trochu, tak budu rada:)
@zip121 Ahoj, můžu se zepat jak dopadlo odblokování? Tuto paní neznám, ale jelikož je přímo z Ostravy, tak bych k ní možná zašla. Paní Lhotáková teď neodblokovává a u paní Kořistkové jsou dlouhé termíny
díky
Byla jsem tam asi dve hodiny, ale pocit z toho mam dobry, pani moc prijemna, povidaly jsme si dlouho a pak odblokovavala. Trochu jsem si pobrecela, sem tam mi to prislo zase az smesne. Chvilema jsem tomu verila a chvilema mi zas mozek vyhazoval, jak je to komicke, kdyz ti nekdo drzi ruce na hlave a chce, abys prodychavala pocity. Vyhledove doufam, ze mi to pomuze. Pracuju na sobe, tak uvidime. Ale urcite doporucuju. Taky jsem se dozvedela jednu vec, kterou jsem mela v podvedomi a neuvedomovala jsem si ji, az kdyz mi to pani rekla a ja musela uznat, ze ma pravdu. Az me to vydesilo! Stoji to za to:)
Holky, mate některá jeste nejake zkusenosti s kineziolozkou z Ostravy? Potřebovala bych si zajit, ale vůbec nevím, podle čeho vybírat…a ta paní Pastuskova je dobra?
@Jarpet ahoj, ráda bych ti poradila, ale jak jsem psala výše, mám zkušenosti jen z paní Lhotákovou a Kořístkovou. Podle toho co píše @zip121 bych řekla, že ta paní Pastusková bude dobrá, když ji odblokovávala 2 hodiny. Mám i zkušenost s jednou paní, která mě odblokovala asi za 40 minut a bylo mi to k ničemu, více jsem k ní nešla.
To je skoda, ze na tu pani Pastuskovou nejsou jeste nejake ohlasy…ale aspon jeden, tak ji asi zkusim. @zip121 Jak se citis po delsi done od odblokovani, pomohlo to? A jaka byla cena za ty dve hodiny?
Chci zkusit pomoc od kineziologa, nemáte náhodou někdo zkušenost s paní Annou Celengovou z Třince?
@Jarpet @Walerka Ahoj holky, tak kam jste nakonec šly? Já chodím k Lence Gavenčiakové do Vítkovic a je jsem moc spokojená. Je tu ještě někdo, kdo k ní chodí?
@Adon Take zrovna hledam nejake nazory na tuto pani
Mate prosim zkusenost, byla jste u ni? ; ![]()
@ThinkPositively Byla jsem u paní Celengové dvakrát, v něčem mi pomohla, v něčem ne. Ale to přisuzuju spíš svému bloku se před ní otevřít jak by bylo potřeba. Jsme malé město, paní znám od vidění, dokonce i od sebe z práce, a není mi příjemné vykládat někomu známému, ač cizímu, o svém nejniternějším nitru
Tak teď jezdím za paní do NJ, a tam ten problém nemám
Jinak bych paní Celengovou doporučila ![]()
@Adon Super, dekuji
Muzu se zeptat, jak to ma pani cenove? Na jejim webu nemuzu najit, asi se to odviji individualne, ale chtela jsem vedet tak priblizne..? ![]()
@ThinkPositively Platila jsem 500,– a byla jsem u ní +- hodinu ![]()