Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zakladatelko, tak mám z toho, co jsi napsala pocit, že ten tvůj chlap akorát prudí, protože on sám nic v životě nedokázal (jo promiň, splodil dcerku).
Jsi prima ženská a jsem ráda zato, že ses posunula v životě dále, máš nový obchůdek a možná se ti do života vrátí radost z nového začínajícího přátelství.
Co taky s chlapem, který s tebou nemluví a nikam nejezdí? ![]()
Máš navíc!
@kdochcekam píše:
No spíš mu nění nikdo dost dobrej…vymejšlí nedostatky na ostatníh protože sám nestojí za nic…
Dobře děláš. Trpělivá jsi až až s tím buranem.
Souhlasím, tady zakladatelka má navíc, než na chlapa, co sám nic v životě nedokázal a závidí, že zakladatelka není na něm finančně závislá a otevřela si další obchůdek. On kolem sebe hází klacky a na každého kydá špínu, protože sám je nula. Ani na pivě si se zakladatelkou neuměl popovídat.
Jakožto chlap ti můžu s klidem říct, že si očividně skvělá ženská, máš to v hlavě srovnané a ten tvůj je naprosté pako. Z toho co píšeš nevidím žádný důvod proč s ním zůstávat, jen to prodlužuje agónii.
Děkuji ![]()
Nooo, jsem asi na to už tak zvyklá
Nevím, proč mi nejde to utnout..
Jinak právě…tenhle co se spolu vídáme, mi udělal báječné překvápko, je to vesnický chlap, dělá rukama, je normální! ![]()
A nebudu říkat, že mě neláká vidina domu, který on dělá vlastníma rukama ![]()
vidina zahrady, slepic, že by malá nevyrůstala v paneláku, ohledně té přírody si i rozumíme.
Partner doma si nedojde v přírodě ani na wc. ![]()
No, rekla bych, ze tady je to s partnerem asi passe.. evidentne te dela nestastnou, a nikam to nevede. Dala bych mu ultimatum, ze proste bud a nebo, pokud nebo, tak bych si sbalila saky paky a dite a sla.
@Anonymní píše:
Děkuji
Nooo, jsem asi na to už tak zvykláNevím, proč mi nejde to utnout..Jinak právě…tenhle co se spolu vídáme, mi udělal báječné překvápko, je to vesnický chlap, dělá rukama, je normální!
A nebudu říkat, že mě neláká vidina domu, který on dělá vlastníma rukama![]()
![]()
vidina zahrady, slepic, že by malá nevyrůstala v paneláku, ohledně té přírody si i rozumíme.
Partner doma si nedojde v přírodě ani na wc.
Ano, jsi na něj zvyklá, ale pokud by ses odpoutala, začla by jsi nový život. Sama anebo s tvým novým objevem. Ale určitě by tě to posunulo dopředu.
@umea píše:
No, rekla bych, ze tady je to s partnerem asi passe.. evidentne te dela nestastnou, a nikam to nevede. Dala bych mu ultimatum, ze proste bud a nebo, pokud nebo, tak bych si sbalila saky paky a dite a sla.
Nebudu se balit… já tam žiju, my tam zůstaneme
byt je můj.
Vím přesně, jak by to dopadlo… já bych někde vyčkávala u rodičů, nebo někde a on by se doma vyvaloval a dělal bordel..
![]()
Taky cítím zádrhel… ![]()
Já jsem ho nevykopla již před nějakými x měsíci jen z toho důvodu, že i já jsem z rozvedené rodiny a stále v hlavě bojuji s tím, zda mám opravdu nárok a právo na to, vzít dceři tátu.
Já rozhodnout o tom, že již nebudeme bydlet všichni spolu.
Vím, že to zní pitomě.. ![]()
Dnes jsem navrhla, zda by jsme si šli sednout na zahrádku na pivo a bylo mi sděleno „si jdi“.. že nebude se mnou nikde sedět a čumět, a aby lidi čuměli na něj
![]()
Přitom jen já melu, a on mlčí a kejvá nebo neslyší a přehlíží mě.
Vrchol toto…
@kolik píše:
Citim tady nejaky zadrhel. Od zacatku ho prezentujes jako totalniho blbce, sebe jako samostatnou inteligentni zenskou a preci se neosamostatnis. Neco je fishy.
Neprezentuji ho jako blbce, to jnebylo mým cílem.
Cílem proč tu diskutuji že zjistit zda je to skutečně průser, nebo to vidím jen já.
„zenskou a preci se neosamostatnis.“ - zdám se ti nesamostatná??
To protestuji.. ohledně svého života s ním nediskutuji o ničem, jak by se s partnerem mělo…
@Anonymní píše:
Neprezentuji ho jako blbce, to jnebylo mým cílem.
Cílem proč tu diskutuji že zjistit zda je to skutečně průser, nebo to vidím jen já.„zenskou a preci se neosamostatnis.“ - zdám se ti nesamostatná??
To protestuji.. ohledně svého života s ním nediskutuji o ničem, jak by se s partnerem mělo…
Teda nezlob se, ale jsi šikovná ženská a fakt nechápu, jak můžeš takhle žít. S někým, kdo se k tobě chová jako k hadru na podlahu, je úplně neschopnej a není ani pořádnej táta. To je takovej krasavec a dobrej v posteli a nebo proč si ho tak pěstuješ? Až ti přijde na toho tvého přítele, bude mít všechny trumfy v rukách a teprve potom uvidíš ten kolotoč. Budeš ta nejhorší a všechno to, co doposud prováděl bude ospravedlněno s tím, že jsi vlastně vždycky byla děv. ka a on ten chudák. Jsi tak zabraná do práce, že nevidíš, v čem tvoje dcera žije. Jak jí asi může obohatit do života otec, s kterým ona tráví celé dny a on si jí nevšímá? Tobě to nevadí? Jak mu můžeš dovolit, aby s tebou mluvil tak, jak s tebou mluví? To fakt není normální. Jsi pro něj póvl - nevadí ti to? Zastav se a přemýšlej. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,jdu se Vám vyzpovídat o svém životě řekla bych na prd..
Ono by to chtělo paní podnikatelko rapidně ubrat v té emancipaci, feminismu a nechat protějšku možnost seberealizace s ohledem na mužský princip.Ta poloha ředitelky zeměkoule je dobrá pro byznys, ale do současného i budoucího vztahu určitě ne. Práci, kterou mu nabízíš ty potažmo okruh tvých známých těžko příjme. To info o nové provozovně bylo myšleno s jakým záměrem? Čekala jsi snad nějakou jinou reakci v jeho situaci? Ani se mu nedivím, že nechce nikam chodit, když mu úspěch přející okolí, kamarádi, spolupracovníci z minulého zaměstnání dávají sežrat kdo že to vlastně u vás nosí kalhoty a ještě mu nasadí brouka do hlavy záměrnou dezinformací. Sex-On tě v této situaci v posteli nevidí jako svoji ženu. Pokouší se ho totiž svádět šéf s kravatou a p_ňdourem, takže milování i provozní intimnosti budou podle toho vypadat.Jeho vytříbené chovaní je voláním o pomoc, protože vedle tebe se jinak než rezignovat nedá. S největší pravděpodobností ublíží sám sobě. Pomůžeš mu najít nějaký smysluplný směr i když spolu třeba už nebudete?
@Therminal Earth píše:
Ono by to chtělo paní podnikatelko rapidně ubrat v té emancipaci, feminismu a nechat protějšku možnost seberealizace s ohledem na mužský princip.Ta poloha ředitelky zeměkoule je dobrá pro byznys, ale do současného i budoucího vztahu určitě ne. Práci, kterou mu nabízíš ty potažmo okruh tvých známých těžko příjme. To info o nové provozovně bylo myšleno s jakým záměrem? Čekala jsi snad nějakou jinou reakci v jeho situaci? Ani se mu nedivím, že nechce nikam chodit, když mu úspěch přející okolí, kamarádi, spolupracovníci z minulého zaměstnání dávají sežrat kdo že to vlastně u vás nosí kalhoty a ještě mu nasadí brouka do hlavy záměrnou dezinformací. Sex-On tě v této situaci v posteli nevidí jako svoji ženu. Pokouší se ho totiž svádět šéf s kravatou a p_ňdourem, takže milování i provozní intimnosti budou podle toho vypadat.Jeho vytříbené chovaní je voláním o pomoc, protože vedle tebe se jinak než rezignovat nedá. S největší pravděpodobností ublíží sám sobě. Pomůžeš mu najít nějaký smysluplný směr i když spolu třeba už nebudete?
Chlap se sebevědomím tohle zvládne sám a je hrdý na svou šikovnou ženu. Chudák ji potřebuje zašlapat do země, aby mohl sám vyrůst. Oba mají dělat všechno, co můžou a to ne pro své ego, ale pro rodinu. Smysluplný směr ať si najde sám. Už je dospělý a snad svéprávný.