Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak on je fakticky jen taková tvoje služtička k ničemu, což ničí jeho ego a kope kolem sebe… je zoufalej a proto se tak chová
Ahoooj,
tak ženy, u nás skoro nic nového. Partner sice má práci, slušný peníze, dobré směny, jezdí s tyrákem, týden doma, dva týdny pryč, je nováček, učí se rychle… ale u nás nastala ta změna, že se mi partner asi vyhýbá… ![]()
Moc k smíchu to není, vím, ale smutnila jsem už tak dlouho… sex jsme neměli stále… tj nějakej měsíc a půl už snad ![]()
Sejdeme se večer u televize v obýváku… já si položím hlavu na jeho rameno, a ejhle, je mu hrozné horko, a chce si lehnout, takže se zavře s PC v ložnici.. ![]()
Víkendy pravidelně trávíme my s dcerkou grilujeme na chatě, jezdíme na loďce, rybaříme, tatínek doma hraje na playstationu a po příjezdu vysílá, že jsme ho nevzali, že by klidně jel… absolvovali jsme grilování u dlouholetých přátel…vypil dvě piva, nic si negriloval, nechtěl před nimi ´žrát´ a za celou dobu jen řekl, že má novou práci, jinak nepromluvil!!!
![]()
Je to opravdu do nebe volající…
![]()
Včera jsme měli výročí…šest let
připoměla jsem mu to… a odpověď? No vidíš, akorát čas se rozejít.
Toť změna u nás…
Hm, tak možná bych nevydržela a řekla, že teda jo, že se rozejdem:-( Pozitivum je ta práce, jestli ho to bude aspoň trochu bavit, mohl by se začít cítit spokojenější a tak nějak normálněji. Uvidíš, jestli se chytne.
Tak ten by letěl
Nemá ženskou
Já bych tohle nesnesla, to raději zůstanu sama. Nemáte nic společného, jenom dceru a ta řekne, že tatínek bude bydlet jinde. Já myslím, že by to male vůbec nevadilo a ty budeš mit klid a šanci na jiný vztah.
@Anonymní píše:
Ahoooj,
tak ženy, u nás skoro nic nového. Partner sice má práci, slušný peníze, dobré směny, jezdí s tyrákem, týden doma, dva týdny pryč, je nováček, učí se rychle… ale u nás nastala ta změna, že se mi partner asi vyhýbá…
Moc k smíchu to není, vím, ale smutnila jsem už tak dlouho… sex jsme neměli stále… tj nějakej měsíc a půl už snad
Sejdeme se večer u televize v obýváku… já si položím hlavu na jeho rameno, a ejhle, je mu hrozné horko, a chce si lehnout, takže se zavře s PC v ložnici..
Víkendy pravidelně trávíme my s dcerkou grilujeme na chatě, jezdíme na loďce, rybaříme, tatínek doma hraje na playstationu a po příjezdu vysílá, že jsme ho nevzali, že by klidně jel… absolvovali jsme grilování u dlouholetých přátel…vypil dvě piva, nic si negriloval, nechtěl před nimi ´žrát´ a za celou dobu jen řekl, že má novou práci, jinak nepromluvil!!!![]()
Je to opravdu do nebe volající…![]()
Včera jsme měli výročí…šest let![]()
![]()
![]()
![]()
připoměla jsem mu to… a odpověď? No vidíš, akorát čas se rozejít.
Toť změna u nás…![]()
![]()
![]()
Škoda mrhat energií a emocema na nevděčníky, život je na to moc krátkej. Normálně bych to na Tvém místě uťal, jsi ve vlastním, tak ho nijak zvlášť nepotřebuješ. A jestli vypouští z huby takové hňupoviny, tak nejvyšší čas abys mu to splnila. Třeba mu dojde v palici, že každá akce vyvolává reakci a pokud to nemyslí vážně o čemž pochybuju, tak má držet pysk a dělat něco pro to, aby vztah zachránil.
@kolik píše:
No znechucena ok, ale co s tim delas? Nechapu, ze potom co si tu napsala si schopna prijit domu a polozit mu hlavu na rameno. Ja bych mu polozil mohu na zadel a uz by letel? Takze se zeptam jeste jednou. Co s tim delas a na co cekas?
Nemám tušení na co čekám…spíš jsem líná, nebo nevím s tím něco dělat.
Žiju si svůj život během dne a večery trávíme odděleně.
Holky prosím… jaký byl Váš impuls k totálnímu ukončení vztahu? Ta úplně poslední kapka…
@Zirafka11 píše:
Holky prosím… jaký byl Váš impuls k totálnímu ukončení vztahu? Ta úplně poslední kapka…
Když přišla obálka s exekučním příkazem, kvůli záležitosti, o které jsem neměla ani tušení…
Pro mě to bylo, když jsem si uvědomila, jak jsem doma otrávená, když jsme tam spolu a jak se ráda vracím domů, pokud tam on není…
Ahoooj, tak ženy… doma stále stejně. Vyjímečně se chlap začal snažit, asi jedno odpoledne, ale pak jsem přišla na to, proč. Vypadlo z něj, že by potřeboval zaplatit hru..
takže… opět tam kde jsme byli. Kecy, jak mi to vrátí apod. Nechápu, že ho nezajímá, že platím školku, další výdaje, veškeré jídlo apod. a on řeší hru???!!!
Noooo, ale někoho jsem poznala…třeba on bude mé vysvobození..
Jsme ve fázi celodenního psaní a volání zatím… osobně jsme se neviděli, jen mms a fb fotky. Ale cítím se fajn.. a i spolu po volání je nám fajn.
Jsem často v práci, odpadla mi brigádnice, takže schůzka, až se to trochu urovná..
Nerandila jsem pět let… on je starší, malinko, normální chlap, psa, statek, zatím bez zvířat
Kousek za městem. Někdo, kdo na mě neřve, jaká jsem káva a krva apod.
Jinak, doma mi bylo řečeno, že se mnou nebude jezdit ani za babičkou a dědou na chalupu, ani s dcerou, a ani za mojí mamkou nebo otcem třeba na návštěvu. Že se mu nechce.
Už jsem asi totálně rezignovala..
Ale pozor… předevčírem v noci, na mě sahal, lehávám zády! Cítim tu ruku, jak sahá, tak mu říkám, aby mě nechal laskavě vyspat, že ráno vstávám do práce, on se uraženě otočil a spali jsme.. a ráno to samé..
Denně vedeme debaty jak je to šílený, nudný, ale neodstěhuje se… Ráno se mě zeptal ve dveřích do ložnice, zda o něj ještě stojím.. neodpověděla jsem.
Z meho pohledu to musel poznat.!! ![]()
Dnes po praci opet doma lezel s PC cely den, mel byt s malou, pry si hraje sama.Tak co ji zbyva.Sama je smutna a rika mi ze si s ni tata nehral ze hraje na televizi
to mi trha srdce.Ted az do konce tydne jsem dala brigadnici… budu s ni.
Opet hnusnej, zlej…same podivej se, ani neumis varit, jsi zenska k hovnu, zrovna jsem delala rizeto..Ze se nestaram o malou, o nej..asi se pere a vari a nakupuje samo. :-/
Rekla jsem mu at konecne uz odejde, ze to mam udelat po zlym? Vymenit zamky? A on, zkus to a zmlatim te!! Rekl ze nikdy neodejde. Nikdy nezapomenu vetu… ja si muzu dovolit byt takovej, blbecku. ;( ;(
@Anonymní píše:
Z meho pohledu to musel poznat.!!
Dnes po praci opet doma lezel s PC cely den, mel byt s malou, pry si hraje sama.Tak co ji zbyva.Sama je smutna a rika mi ze si s ni tata nehral ze hraje na televizito mi trha srdce.Ted az do konce tydne jsem dala brigadnici… budu s ni.
Opet hnusnej, zlej…same podivej se, ani neumis varit, jsi zenska k hovnu, zrovna jsem delala rizeto..Ze se nestaram o malou, o nej..asi se pere a vari a nakupuje samo. :-/
Rekla jsem mu at konecne uz odejde, ze to mam udelat po zlym? Vymenit zamky? A on, zkus to a zmlatim te!! Rekl ze nikdy neodejde. Nikdy nezapomenu vetu… ja si muzu dovolit byt takovej, blbecku. ;( ;(
Ahoj, jsi zakladatelka tohoto vlákna?
Tak si to nech líbit dál.. ![]()
Takovej život dobrovolně žít..
Na druhou stranu, par facek bych za vyměněné zámky a klid od takového blba snesla