Klacky pod nohy - partner nechce pracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
28.5.15 18:59

Tak on je fakticky jen taková tvoje služtička k ničemu, což ničí jeho ego a kope kolem sebe… je zoufalej a proto se tak chová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.15 21:40

Ahoooj,
tak ženy, u nás skoro nic nového. Partner sice má práci, slušný peníze, dobré směny, jezdí s tyrákem, týden doma, dva týdny pryč, je nováček, učí se rychle… ale u nás nastala ta změna, že se mi partner asi vyhýbá… :mrgreen:
Moc k smíchu to není, vím, ale smutnila jsem už tak dlouho… sex jsme neměli stále… tj nějakej měsíc a půl už snad :poblion:
Sejdeme se večer u televize v obýváku… já si položím hlavu na jeho rameno, a ejhle, je mu hrozné horko, a chce si lehnout, takže se zavře s PC v ložnici.. :mrgreen:
Víkendy pravidelně trávíme my s dcerkou grilujeme na chatě, jezdíme na loďce, rybaříme, tatínek doma hraje na playstationu a po příjezdu vysílá, že jsme ho nevzali, že by klidně jel… absolvovali jsme grilování u dlouholetých přátel…vypil dvě piva, nic si negriloval, nechtěl před nimi ´žrát´ a za celou dobu jen řekl, že má novou práci, jinak nepromluvil!!! :roll: :roll:
Je to opravdu do nebe volající… :mrgreen: :mrgreen:
Včera jsme měli výročí…šest let :! :! :! :! :! připoměla jsem mu to… a odpověď? No vidíš, akorát čas se rozejít.

8o 8o 8o 8o

Toť změna u nás…

• Citovat
  • Upravit
2242
7.6.15 21:59

Hm, tak možná bych nevydržela a řekla, že teda jo, že se rozejdem:-( Pozitivum je ta práce, jestli ho to bude aspoň trochu bavit, mohl by se začít cítit spokojenější a tak nějak normálněji. Uvidíš, jestli se chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
7.6.15 22:05

Tak ten by letěl :! Nemá ženskou :?: Já bych tohle nesnesla, to raději zůstanu sama. Nemáte nic společného, jenom dceru a ta řekne, že tatínek bude bydlet jinde. Já myslím, že by to male vůbec nevadilo a ty budeš mit klid a šanci na jiný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
7.6.15 22:10
@Anonymní píše:
Ahoooj,
tak ženy, u nás skoro nic nového. Partner sice má práci, slušný peníze, dobré směny, jezdí s tyrákem, týden doma, dva týdny pryč, je nováček, učí se rychle… ale u nás nastala ta změna, že se mi partner asi vyhýbá… :mrgreen:
Moc k smíchu to není, vím, ale smutnila jsem už tak dlouho… sex jsme neměli stále… tj nějakej měsíc a půl už snad :poblion:
Sejdeme se večer u televize v obýváku… já si položím hlavu na jeho rameno, a ejhle, je mu hrozné horko, a chce si lehnout, takže se zavře s PC v ložnici.. :mrgreen:
Víkendy pravidelně trávíme my s dcerkou grilujeme na chatě, jezdíme na loďce, rybaříme, tatínek doma hraje na playstationu a po příjezdu vysílá, že jsme ho nevzali, že by klidně jel… absolvovali jsme grilování u dlouholetých přátel…vypil dvě piva, nic si negriloval, nechtěl před nimi ´žrát´ a za celou dobu jen řekl, že má novou práci, jinak nepromluvil!!! :roll: :roll:
Je to opravdu do nebe volající… :mrgreen: :mrgreen:
Včera jsme měli výročí…šest let :! :! :! :! :! připoměla jsem mu to… a odpověď? No vidíš, akorát čas se rozejít.
8o 8o 8o 8o
Toť změna u nás…

Škoda mrhat energií a emocema na nevděčníky, život je na to moc krátkej. Normálně bych to na Tvém místě uťal, jsi ve vlastním, tak ho nijak zvlášť nepotřebuješ. A jestli vypouští z huby takové hňupoviny, tak nejvyšší čas abys mu to splnila. Třeba mu dojde v palici, že každá akce vyvolává reakci a pokud to nemyslí vážně o čemž pochybuju, tak má držet pysk a dělat něco pro to, aby vztah zachránil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.15 00:16

Ja jsem tim vsim tak znechucena…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.15 21:42
@kolik píše:
No znechucena ok, ale co s tim delas? Nechapu, ze potom co si tu napsala si schopna prijit domu a polozit mu hlavu na rameno. Ja bych mu polozil mohu na zadel a uz by letel? Takze se zeptam jeste jednou. Co s tim delas a na co cekas?

Nemám tušení na co čekám…spíš jsem líná, nebo nevím s tím něco dělat. :( Žiju si svůj život během dne a večery trávíme odděleně.

• Citovat
  • Upravit
1163
12.6.15 21:57

Holky prosím… jaký byl Váš impuls k totálnímu ukončení vztahu? Ta úplně poslední kapka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.6.15 22:16
@Zirafka11 píše:
Holky prosím… jaký byl Váš impuls k totálnímu ukončení vztahu? Ta úplně poslední kapka…

Když přišla obálka s exekučním příkazem, kvůli záležitosti, o které jsem neměla ani tušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.6.15 07:21

Pro mě to bylo, když jsem si uvědomila, jak jsem doma otrávená, když jsme tam spolu a jak se ráda vracím domů, pokud tam on není…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.15 13:37

Ahoooj, tak ženy… doma stále stejně. Vyjímečně se chlap začal snažit, asi jedno odpoledne, ale pak jsem přišla na to, proč. Vypadlo z něj, že by potřeboval zaplatit hru.. :( takže… opět tam kde jsme byli. Kecy, jak mi to vrátí apod. Nechápu, že ho nezajímá, že platím školku, další výdaje, veškeré jídlo apod. a on řeší hru???!!!
Noooo, ale někoho jsem poznala…třeba on bude mé vysvobození..
Jsme ve fázi celodenního psaní a volání zatím… osobně jsme se neviděli, jen mms a fb fotky. Ale cítím se fajn.. a i spolu po volání je nám fajn.
Jsem často v práci, odpadla mi brigádnice, takže schůzka, až se to trochu urovná..
Nerandila jsem pět let… on je starší, malinko, normální chlap, psa, statek, zatím bez zvířat :D Kousek za městem. Někdo, kdo na mě neřve, jaká jsem káva a krva apod.
Jinak, doma mi bylo řečeno, že se mnou nebude jezdit ani za babičkou a dědou na chalupu, ani s dcerou, a ani za mojí mamkou nebo otcem třeba na návštěvu. Že se mu nechce.

:roll: :roll: Už jsem asi totálně rezignovala..
Ale pozor… předevčírem v noci, na mě sahal, lehávám zády! Cítim tu ruku, jak sahá, tak mu říkám, aby mě nechal laskavě vyspat, že ráno vstávám do práce, on se uraženě otočil a spali jsme.. a ráno to samé..
Denně vedeme debaty jak je to šílený, nudný, ale neodstěhuje se… Ráno se mě zeptal ve dveřích do ložnice, zda o něj ještě stojím.. neodpověděla jsem.

• Citovat
  • Upravit
1282
16.6.15 15:28

Proč jsi mu neodpověděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 19:30

Z meho pohledu to musel poznat.!! :)
Dnes po praci opet doma lezel s PC cely den, mel byt s malou, pry si hraje sama.Tak co ji zbyva.Sama je smutna a rika mi ze si s ni tata nehral ze hraje na televizi :( to mi trha srdce.Ted az do konce tydne jsem dala brigadnici… budu s ni.
Opet hnusnej, zlej…same podivej se, ani neumis varit, jsi zenska k hovnu, zrovna jsem delala rizeto..Ze se nestaram o malou, o nej..asi se pere a vari a nakupuje samo. :-/
Rekla jsem mu at konecne uz odejde, ze to mam udelat po zlym? Vymenit zamky? A on, zkus to a zmlatim te!! Rekl ze nikdy neodejde. Nikdy nezapomenu vetu… ja si muzu dovolit byt takovej, blbecku. ;( ;(

• Citovat
  • Upravit
Tom-cat
16.6.15 19:38
@Anonymní píše:
Z meho pohledu to musel poznat.!! :)
Dnes po praci opet doma lezel s PC cely den, mel byt s malou, pry si hraje sama.Tak co ji zbyva.Sama je smutna a rika mi ze si s ni tata nehral ze hraje na televizi :( to mi trha srdce.Ted az do konce tydne jsem dala brigadnici… budu s ni.
Opet hnusnej, zlej…same podivej se, ani neumis varit, jsi zenska k hovnu, zrovna jsem delala rizeto..Ze se nestaram o malou, o nej..asi se pere a vari a nakupuje samo. :-/
Rekla jsem mu at konecne uz odejde, ze to mam udelat po zlym? Vymenit zamky? A on, zkus to a zmlatim te!! Rekl ze nikdy neodejde. Nikdy nezapomenu vetu… ja si muzu dovolit byt takovej, blbecku. ;( ;(

Ahoj, jsi zakladatelka tohoto vlákna?

• Citovat
  • Upravit
6388
16.6.15 20:16

Tak si to nech líbit dál.. :roll:
Takovej život dobrovolně žít..
Na druhou stranu, par facek bych za vyměněné zámky a klid od takového blba snesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí