Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,jdu se Vám vyzpovídat o svém životě řekla bych na prd..
Tolik bych Vám toho chtěla napsat, ale nevím, zda bych to za večer stihla.
Jsme spolu pět let, máme čtyřletou dceru, žijeme v mém bytě, partner má TV a postel, zbytek vše mé.
Poslední půl roku je to skutečně peklo. V práci dal v prosinci výpověď, že má málo peněz a bral podporu, 7000, už měsíc ji nemá a práci neřeší. Prý pracoval v kuse šest let a má nárok na odpočinek.![]()
Jsem v koncích. Jsem slušná ženská, podnikám, vydělávám dost, ale mám být upřímná nebaví mě cpát peníze do něj. Skoro nevychází z bytu..dřív hodně cvičil, ale přestal a přibral 20kg!!!
Spíme spolu cca jednou za tři týdny. Já přicházím domů, nebo jsem doma, a on odchází do ložnice a dívá se na seriály, nebo hraje hry.
Momentálně jsem ve fázi, kdy jsem mu sdělila, že si otevřu ještě jednu provozovnu, ale samozřejmě jsem krá*a a už nevím coby z nudy, apod.
Někdy si říkám, jak bych se měla krásně bez něj..ale je to malý táta..
Nečekám nějaké extra rady, jen jsem se potřebovala vypovídat.
Někdy se tak zamyslím, a říkám si, proč žiju s někým, kdo má ke mě takový odpor.
Chlapům se líbím, bych řekla, jsem normální..![]()
Jen…nemyslím si, že ženská by měla být, i když s tím daným má díte..s někým, kdo když večer přijde do postele a pohladí ho, ji odsekne, at na něj nehrabe!Je to nefér mít fajn život venku, ale vracet se domů k takovému člověku.
Děkuju holky za rameno
Naštvanému na celý svět..
to mi je líto, proč ho nezaměstnáš ve svém podniku?
Nechapem kedy sa takto chlapi zmenili a nechavaju sa vydrziavat zenami? si schopna, samostatna a sebestacna, ked pride tvoj cas budes vediet ako so svojim zivotom nalozit. neviem ci je pre tvojho syna takyto chlapsky vzor ten najvhodnejsi ![]()
@Maria37 píše:
to mi je líto, proč ho nezaměstnáš ve svém podniku?
Noooo, mám butiky s italskou módou.
![]()
Nevím, aby mi ženský nepřestaly chodit
![]()
Samozřejmě legrace. On do práce nechce, měl spoust nabídek od známých brigád i HPP, nechtěl. Na všem bylo něco.
@Anonymní píše:
Noooo, mám butiky s italskou módou.![]()
Nevím, aby mi ženský nepřestaly chodit![]()
![]()
Samozřejmě legrace. On do práce nechce, měl spoust nabídek od známých brigád i HPP, nechtěl. Na všem bylo něco.
a ty ho živíš?
Som prehliadla, ze ma dceru
. Aj pre dceru je to zly vzor, aby nekopirovala matku vo vybere partnera ![]()
Vykašli se na něj. Jsi samostatná a šikovná ženská. Tohle nemáš zapotřebí. Nač živit takovýho darmožrouta.
A ty k nemu porad ještě něco cítíš? miluješ ho? u me by takovy chlap klesl uplne nejniz ![]()
myslim, ze samotne by ti bylo lepe. on ti není k nicemu, nijak nepomaha, nepodpori, ještě te shazuje. zvykl si, ze nic nemusi, protože se postaráš ty. smutne.
Tak dá se říci že jo. Auto nepoužívá, nikam nejezdí, a když ho požádám o nákup, řekne že je auto moje a že se mu nechce. Kolikrát když se s ním bavím, říká jen jo, ale takový to když cítíte, že si myslí něco o zadeli, jen odpovídá.
Nevím, proč s ním jsem. Možná proto, že se bojím samot a cítím se slabá na to, vysvětlit to dceři.. ale zároven se nenávidím za to, že žádný večer není klid. Naleju si vínko a kecy jak se jdu ožírat, jdu se vyspršit po práci a šup - byla jsem s nějakým chlapem, proto se jdu mejt. Je to ubíjející.
Nevím, zda to není nějaká rodinná vada, má matka žila s otcem 15let v nespokojeném manželství. Oni byli nespokojení, já to neviděla.
A není to o tom, že on se cítí nedoceněný? Že pracoval, ale třeba tvých výdělků nedosáhl a myslí si, že vyděláváš peníze za minimum úsilí (práce). Tím nijak nesnižuji tvoji práci, ale spíš se snažím vcítit do chlapa-živitele-lovce-ochránce. Známe chlapy ![]()
@peta81 píše:
A ty k nemu porad ještě něco cítíš? miluješ ho? u me by takovy chlap klesl uplne nejniz
myslim, ze samotne by ti bylo lepe. on ti není k nicemu, nijak nepomaha, nepodpori, ještě te shazuje. zvykl si, ze nic nemusi, protože se postaráš ty. smutne.
Neumím odpovědět, jestli ho miluji. S dcerou má dobrý vztah. Už odešel tolikrát. Je to parchant, odejde si sednout ven na lavičku a píše sms že jsem ho vyhodila apod. ![]()
Je to vyčerpávající…
@Anonymní píše:
Tak dá se říci že jo. Auto nepoužívá, nikam nejezdí, a když ho požádám o nákup, řekne že je auto moje a že se mu nechce. Kolikrát když se s ním bavím, říká jen jo, ale takový to když cítíte, že si myslí něco o zadeli, jen odpovídá.
Nevím, proč s ním jsem. Možná proto, že se bojím samot a cítím se slabá na to, vysvětlit to dceři.. ale zároven se nenávidím za to, že žádný večer není klid. Naleju si vínko a kecy jak se jdu ožírat, jdu se vyspršit po práci a šup - byla jsem s nějakým chlapem, proto se jdu mejt. Je to ubíjející.
Nevím, zda to není nějaká rodinná vada, má matka žila s otcem 15let v nespokojeném manželství. Oni byli nespokojení, já to neviděla.
Jsi podnikatelka co zvládá milion věcí, nemusíš se přece ponižovat a udržovat nekvalitní vztah. Chlapů všude dost.
Ahoj,
jdu se Vám vyzpovídat o svém životě řekla bych na prd..
Jsem v koncích. Jsem slušná ženská, podnikám, vydělávám dost, ale mám být upřímná nebaví mě cpát peníze do něj. Skoro nevychází z bytu..dřív hodně cvičil, ale přestal a přibral 20kg!!! 
ale je to malý táta..

Tolik bych Vám toho chtěla napsat, ale nevím, zda bych to za večer stihla.
Jsme spolu pět let, máme čtyřletou dceru, žijeme v mém bytě, partner má TV a postel, zbytek vše mé.
Poslední půl roku je to skutečně peklo. V práci dal v prosinci výpověď, že má málo peněz a bral podporu, 7000, už měsíc ji nemá a práci neřeší. Prý pracoval v kuse šest let a má nárok na odpočinek.
Spíme spolu cca jednou za tři týdny. Já přicházím domů, nebo jsem doma, a on odchází do ložnice a dívá se na seriály, nebo hraje hry.
Momentálně jsem ve fázi, kdy jsem mu sdělila, že si otevřu ještě jednu provozovnu, ale samozřejmě jsem krá*a a už nevím coby z nudy, apod.
Někdy si říkám, jak bych se měla krásně bez něj..
Nečekám nějaké extra rady, jen jsem se potřebovala vypovídat.
Někdy se tak zamyslím, a říkám si, proč žiju s někým, kdo má ke mě takový odpor.
Chlapům se líbím, bych řekla, jsem normální..
Jen…nemyslím si, že ženská by měla být, i když s tím daným má díte..s někým, kdo když večer přijde do postele a pohladí ho, ji odsekne, at na něj nehrabe!
Je to nefér mít fajn život venku, ale vracet se domů k takovému člověku.
Naštvanému na celý svět..
Děkuju holky za rameno