Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zakladatelko. Přečetla jsem si teď celou diskuzi. Od začátku čtu, jak je tvůj chlap nespokojený, naštvaný na celý svět, na tebe asi nejvíc. Ty samozřejmě za nic nemůžeš. Vidím ho jako neskutečně egoistického a zakomplexovaného. Obávám se, že tě bude vždycky shazovat, pokud se mu nebude cokoli dařit. I když jsi v blbé situaci, já bych na potrat jít asi nedokázala. Prostě bych se s tím holt nějak poprala, i když to bude děsnej záhul. Ale s tím tvým chlapem bych prostě do budoucna nepočítala, to se akorát utrápíš. S dětma to nějak zvládneš, budeš muset, ale proč se ještě nechat ponižovat od člověka, který mi fakt nepřijde duševně moc v pořádku, akorát tě bude stahovat dolů.
Příspěvek upraven 06.01.16 v 23:44
Zakladatelko, po přečtení diskuze mi je hrozně smutno, až úzko. Nemám radu, nemá cenu Ti říkaz, že s ním nemáš být, protože cítím, že to víš.
Buď silná ![]()
No a to druhé těhotenství to bylo omylem? Že se tady psalo jak se odstěhoval nebo co, jak ho nemiluješ a teď najednou druhé mimčo?
Nevím kolik je zakladatelce let, ale o podnikání se tady píše jako by byla zkušená čtyřicítka, ale co se týče rozumu ve vztahu tak ztěží na dvacet. Tak když se s někým rozcházím tak s ním přece nespím. Ach joo…
Proc ses teda nechranila jinak, kdyz sis nechala telisko vyndat?
Materska laska se nedeli, ale nasobi, tajze pokud ti brani v porozeni dalsiho tvorecka " jen " toto, sr bojis zbytecne
Diky Vam mockrat za debatu ![]()
Momentalne v praci, pak pro dcerku, vecer na pc se rozepisi vic.
@Ukulina píše:
Zakladatelko, jak ses rozhodla?
Ahoj všem, dítě si nechávám.
Drzim ti palce! Zvladnes to!
Pevne nervy, hodne sil a at jste s miminkem i dcerkou v poradku ![]()
Ahoj ženy,
zakladatelka.
Nebudu zakládat novou diskuzi, tak píši sem. Jsem přesně v polovině těhu, mimís roste, kope, je zdravá
Dcerka nadšená, neustále sahá na břicho a šíleně se směje, jak kope ![]()
Teď z toho vážnějšího, nebo už asi ani tolik ne ![]()
Byla jsem požádána o ruku, v únoru
samozřejmě nadšeně jsem souhlasila. Přípravy vrcholí, svatbu máme za třináct dní
![]()
Vůbec nevím, jak to napsat, aby to skutečně vystihlo, co cítím!
Partner teda kamionákem zůstal, jezdí domů někdy i v týdnu, někdy ho nechají dál a jezdí v pátek ráno domů a pondělí zas jede.
Je to boží!!! Doma neprudí, máme s kočičkou svatej klídek, já stále v obchůdku i s panděrem
víkendy přežíváme.
Dnes to docela vygradovalo.. partner celý nadšený do svatby, jaký bude ejchůchů.. no!
Možná mě někdo odsoudíte, ale budu psát opravdu jak to mám zrovna na jazyku a v myšlenkách… Ohledně mého obchodu se skoro nebavíme, jelikož cokoli prodám, i když je to kočárek Bugaboo za plácnu 9.000,– stejně mele, že prodávám haraburdí, podle jeho slov. ![]()
Momentálně jsem si našla větší prostory, v pondělí dovybaluji a doskládám a v úterý otevírám v novém, já jsem nadšená, naši i s babičkou a dědou též, ale dnes jsem to zmínila odpoledne doma a to bylo haló
že už nevím nudou coby, jaká jsem kravka vypatlaná, doslova.
Poté následovala sprcha, že „už se fakt nedá vydržet ty moje hovna co furt melu“ (snažila jsem se vysvětlit, proč větší prostory).
Na to jsem já samozřejmě odvětila své a debata začala. Rozhejkal se na mě, jaká jsem podnikatelka, at si nemyslim, že viděl pokladní knihu, apod. (brala jsem ji domu, byl konec měsíce, a tenhle měsíc se povedl, měla jsem čistá ruka skoro 34.000,–)
A koncem měsíce jsme právě řešili to, že na něj přišla na firmu pokuta, někde ho celnáci zvážili a vezl víc než měl, tzn. pokuta 27.000,–. Začal vřískat, že to chytnul, další dítě bohužel zase se mnou, bylo toho tolik… po takovýchhle akcích si sednu dcerce k posteli, poslouchám jak chrupká a funí a bulím.. vždy si říkám, když slyším ty obří slzy jak padají na stehna, proč krucinál tohleto.. Potichu si nadávám, jaká jsem vážně kravka, že jsem nezdrhla!!
Dnes navečer jsem si sundala ten snubák, co mi dal..a dala si ho do nočního stolku..víte co jsem potom dělala?? Koukala a prohlížela si tu prázdnou ruku, ten prst a šeptala si, jaká je to úleva…
Buďte v klidu, jestli ted kroutíte hlavou, ani já sebe nechápu ![]()
Děkuju mnohokrát za vyslechnutí!
S tou svatbou to nemyslíš vážně, že ne. Neber si ho, bude ještě horší, než byl doteť. Takovým chlapům po svatbě naroste hřebínek a jeho chování bude jen horší.
Zrovna nedávno jsem četla dost smutný deníček o tom, jaké je to žít asi osm let s manipulátorem. Jsi silná a chytrá ženská. Nenech se zastrašit a udělat ze sebe hromádku neštěstí. To si nezasloužíš ty, ani Tvé děti…
Svatbu zruš a děkuj bohu, že ses zbavila toho příživníka. Když popisuješ vaše finanční poměry ničím jiným opravdu není.
Tohle asik nikdy nepochopim, proc si ho vlastne beres kdyz uz pred svatbou mate problemy a stezujes si na nej. To myslis, ze svatbou se to spravi? Tomu fakt never. Spis to bude jeste horsi.
SNUBÁK UŽ SI NENAVLÍKEJ. BYLO BY TI S NÍM TĚŽKO. TEĎ ROZCHOD NEJSPÍŠ TAKÉ OBREČÍŠ, PROTOŽE AŤ JE TO, JAK JE TO, JSOU MEZI VÁMI JIŽ POUTA. ALE KDYBY SIS HO VZALA, TAK BUDEŠ BREČET POTAJÍ FURT.
Založ si nové téma a s holkama tu řeš, jak to bude dál, bez tohodle na tebe ne hodného chlapa. Ahoj!
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
zakladatelka.
Nebudu zakládat novou diskuzi, tak píši sem. Jsem přesně v polovině těhu, mimís roste, kope, je zdraváDcerka nadšená, neustále sahá na břicho a šíleně se směje, jak kope
Teď z toho vážnějšího, nebo už asi ani tolik ne
Byla jsem požádána o ruku, v únorusamozřejmě nadšeně jsem souhlasila. Přípravy vrcholí, svatbu máme za třináct dní
![]()
Vůbec nevím, jak to napsat, aby to skutečně vystihlo, co cítím!
Partner teda kamionákem zůstal, jezdí domů někdy i v týdnu, někdy ho nechají dál a jezdí v pátek ráno domů a pondělí zas jede.Je to boží!!! Doma neprudí, máme s kočičkou svatej klídek, já stále v obchůdku i s panděrem
víkendy přežíváme.
Dnes to docela vygradovalo.. partner celý nadšený do svatby, jaký bude ejchůchů.. no!
Možná mě někdo odsoudíte, ale budu psát opravdu jak to mám zrovna na jazyku a v myšlenkách… Ohledně mého obchodu se skoro nebavíme, jelikož cokoli prodám, i když je to kočárek Bugaboo za plácnu 9.000,– stejně mele, že prodávám haraburdí, podle jeho slov.
Momentálně jsem si našla větší prostory, v pondělí dovybaluji a doskládám a v úterý otevírám v novém, já jsem nadšená, naši i s babičkou a dědou též, ale dnes jsem to zmínila odpoledne doma a to bylo haló![]()
![]()
že už nevím nudou coby, jaká jsem kravka vypatlaná, doslova.
Poté následovala sprcha, že „už se fakt nedá vydržet ty moje hovna co furt melu“ (snažila jsem se vysvětlit, proč větší prostory).
Na to jsem já samozřejmě odvětila své a debata začala. Rozhejkal se na mě, jaká jsem podnikatelka, at si nemyslim, že viděl pokladní knihu, apod. (brala jsem ji domu, byl konec měsíce, a tenhle měsíc se povedl, měla jsem čistá ruka skoro 34.000,–)
A koncem měsíce jsme právě řešili to, že na něj přišla na firmu pokuta, někde ho celnáci zvážili a vezl víc než měl, tzn. pokuta 27.000,–. Začal vřískat, že to chytnul, další dítě bohužel zase se mnou, bylo toho tolik… po takovýchhle akcích si sednu dcerce k posteli, poslouchám jak chrupká a funí a bulím.. vždy si říkám, když slyším ty obří slzy jak padají na stehna, proč krucinál tohleto.. Potichu si nadávám, jaká jsem vážně kravka, že jsem nezdrhla!!
Dnes navečer jsem si sundala ten snubák, co mi dal..a dala si ho do nočního stolku..víte co jsem potom dělala?? Koukala a prohlížela si tu prázdnou ruku, ten prst a šeptala si, jaká je to úleva…Buďte v klidu, jestli ted kroutíte hlavou, ani já sebe nechápu
Děkuju mnohokrát za vyslechnutí!
a o čem to má jako vypovídat?
Hodně jsem si všimla toho, že chování partnera se odráží podle toho, jak to má finančně.

Dává mi peníze na nájem (celý), dceři platí školku, když jedeme pro jídlo, též platí on.
Rád nás vezme do KFC, na pizzu, do kina. Ale jakmile mu peníze řídnou, je vzteklý, protivný, nemá problém, když je potřeba nákup mi říct že nemá náladu a tahám to já, apod.
I když upřímně, nejraději jedu nakoupit sama, nacpu si kufr taškama, sama si to odnosím, neposlouchám žádný žvásty.
Já si peníze ukládám, nechce, abych nic moc platila, kupuji malej, když někde jsme jak kdo platíme, neřešíme to. Teda aspoň já ne.
Mám dojem, že si své sebevědomí zvedá na mě, ale já jsem jinde, než on.