Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:ŽÁDNÉ SMLOUVY TĚ PŘED PARAZITUJÍCÍM PARTNEREM NEOCHRÁNÍ. VYSAJE TĚ AŽ NA MOREK KOSTI, I S DĚTMI.
Tahat se nebudeme, vse mam sepsane, jak byt, auto, tak i obchod.
Ja nevim, proc si ho chci vzit… to mame zaplacenou i dovolenou tyden po svatbe s kamarady a detmi spolecne dve rodiny.Deti se uz tesi neskutecne.
PŘED PARAZITUJÍCÍM PARTNEREM TĚ OCHRÁNÍ JEN ROZCHOD A VZDÁLENOST 200 km OD NĚJ.
Jak za něj vdá, tak je v prd… a nezachrání jí nic.
Spousta lidí se vezme v nejlepší možné víře a pak časem zjistí, že partner/ka je lenoch, příživník, despota, lhář atd. a následuje kruté vystřízlivění a většinou rozvod. Tady to zakladatelka ví už dávno a přesto chce jít do svatby s tím, že píše juchůůůů, když je on pryč a brečí zavřená v pokoji, když je doma.
Když je hloupá, tak je hloupá, lituji jen děti. Může se připravit i na to, že po rozvodu mu bude platit výživné pro rozvedeného manžela, neb on na tom bude finančně hůř než ona. Sebelepší předmanželská smlouva nemá větší váhu, než zákon.
@káťa píše:
Jak za něj vdá, tak je v prd… a nezachrání jí nic.
Spousta lidí se vezme v nejlepší možné víře a pak časem zjistí, že partner/ka je lenoch, příživník, despota, lhář atd. a následuje kruté vystřízlivění a většinou rozvod. Tady to zakladatelka ví už dávno a přesto chce jít do svatby s tím, že píše juchůůůů, když je on pryč a brečí zavřená v pokoji, když je doma.
Když je hloupá, tak je hloupá, lituji jen děti. Může se připravit i na to, že po rozvodu mu bude platit výživné pro rozvedeného manžela, neb on na tom bude finančně hůř než ona. Sebelepší předmanželská smlouva nemá větší váhu, než zákon.
Byla to nesmírná-vesmírná blbost, co jsem udělala, když jsem si ho vzala.
Ono to není o inteligenci, ale o zavřené mozkovně. Zavřené do blbosti, do mnoha strachů. Však zakladatelka píše, „jak se všichni těší atd.“ To kvůli nim, aby někoho nezklamala, se připraví o svůj vlastní život. Uspořádej si, zakladatelko, se svatbou rovnou soukromě pohřeb. A pak už nemusíš plakat. Člověk, když už je v hrobě mrtvý, tak už je mu všechno fuk.
@pikola píše:
Takže od minula posun, ze jsi těhotná a bude svatba?ženská, kde jsi nechala rozum..
Když něco nemáš, můžeš to někde zapomenout? ![]()
Já jsem, zakladatelko, z hrobu vstala, v 61! Už se na to Bůh nemohl se mnou dívat a poslal za mnou anděly. Vstala jsem z hrobu, začala jsem tancovat, zpívat, smát se, radovat se jak o závod. Měla jsem se uzdravit, ze své blbosti a z chronického smutku. Abych od jisté smrti zachraňovala takové nešťastnice, jako jsi nyní i ty. Tak hybaj od svého jistého hrobu. Hybaj pryč od něj 200 km. A ještě dnes mu řekni. ŽÁDNÁ SVATBA NEBUDE. JSI NA MĚ ZLÝ A JÁ TĚ NECHCI. A ne aby ses nechala ukecat!
@poučená bohužel. Na tom všem je nejsmutnější fakt, že z celé diskuse jde cítit ten smutek, na druhou stranu tak trochu „zabedněnost“ zakladatelky. Ta holka jistojistě na to dno padne, bude muset a bude ji tohodně stát, než se probere a možná bude ráda, že jednou skončí s holým zadkem, dluhama a max. tou podlomenou psychikou.
Všechny máte pravdu.
Jen někomu pomoci není, dokud na to dno opravdu nepadne.
@poučená píše:
VŠECHNO ZRUŠ. BUDE TO PEKLO, ZAČNE TI UŽ NA DOVOLENÉ. BUDEŠ PŘED VŠEMI ZNÁMÝMI A DĚTMI SKRÝVAT, JAK TĚ DĚLÁ NEŠŤASTNOU.Zakladatelko, tady tě chvíli podržíme, abys to pro začátek, který začneš bez něj, zvládla. Ale celý život, abys unesla s ním, na to nikdo nebude mít sílu, aby tě držel. Věř mi, to nejde ustát s takovým sobcem. Ta pozitiva, která na vztahu s ním vidíš, budou ubývat, zato budou přibývat ta negativa, před kterými teď strkáš ze svého strachu hlavu do písku. Sobec, jako je tenhle!, budeš s ním hlavně nešťastná. Uvědom si, že ale tvoje děti potřebují šťastnou maminku. VŠECHNO ZRUŠ, HNED, JEŠTĚ DNES A ZAČNI JINAK. BEZ NĚJ.
Jinak budeš na tom jako já. Jedna má životní kapitola má název: MŮJ SVATEBNÍ DEN BYL MŮJ VSTUP DO PEKLA.
Přesně tak.
Tvůj příběh si částečně pamatuju a vím, že jsi tu 1 z mnoha, které vědí až moc dobře, o čem mluví.
Holka nešťastná (zakladatelka) nebude stačit zírat už jediný DEN po svatbě, jak se manžílek otočí o 360st, když tím tuplem bude mít pocit, že ji má jistou.
Na 1 str.si říkám, kde berou tihle zmetci tu odvahu a drzost, ale když tak pozoruju její přístup, tak ona mu to vlastně umožňuje..! Ach jo.
Ta její proměna „před“ a „po“ bude vypadat asi takto (pokud si ho fakt vezme!
): http://smileys.cz/…ys-cz-96.gif
Zakladatelko, tvůj přítel nepotřebuje vedle sebe schopnou partnerku, která se umí o sebe postarat, ale nesebevědomou a neschopnou nicku, která si bez jeho svolení pomalu ani nezajde na záchod. A věř mi, že bude dělat úplně všechno, aby Tě do tohoto příšerného stavu dostal! Vzpamatuj se zavčasu, svatba není jen ten obřad kolem okolo, ale i podpis jednoho z nejzásadnějších právních dokumentů ve Tvém životě. Dokumentů, který říká, že všechno co od této chvíle vyděláš je z poloviny jeho a pokud začne dělat dluhy, tak i půlka těch dluhů bude jeho (samozřejmě, že to platí i obráceně, ale že by se z Tebe stala vyžírka, to pokládám za nepravděpodobné).
@Arturus píše:
proč, vždyť kamioňáci vydělávají nadprůměrnou mzdu
Peníze nejsou všechno…
Mě by vadilo, že je pořád pryč a navíc co znám kamionáky, jsou to typy, co já nemusím.
Ale každému vyhovuje něco jiného, že ![]()
@free333 píše:
Peníze nejsou všechno…
Mě by vadilo, že je pořád pryč a navíc co znám kamionáky, jsou to typy, co já nemusím.
Ale každému vyhovuje něco jiného, že
Bohužel zakladatelka to, že je pořád pryč, bere už před svatbou jako největší pozitivum z celé jeho práce. Čas, kdy je doma, dle jejích slov nějak přetrpí. Svatbu bych v tomto případě nechápala, ani kdyby nebyl vyžírka.
@káťa píše:
Bohužel zakladatelka to, že je pořád pryč, bere už před svatbou jako největší pozitivum z celé jeho práce. Čas, kdy je doma, dle jejích slov nějak přetrpí. Svatbu bych v tomto případě nechápala, ani kdyby nebyl vyžírka.
Já tomu taky vůbec nerozumím ![]()
Podle mě by se na partnera měla těšit, když je pořád pryč a né přetrpět víkendy.
Je to celé nějaké divné ![]()
Možná na prstech jedné ruky by se na emiminu daly spočítat diskuze, kde by se ženy tak vzácně shodly…a já se k ním pridávám. Není to dobrý krok, když už teď se k tobě chová tak jak se chová. Nicméně vím, že zkusenosti- naštěstí ne vlastních, že někdo si tu hubu musí natlouct nejen obrazně, ale i doslova. Věřím, že na tuto diskuzi si ještě vzpomenes…hodně sil při vstávání že dna, budeš je potřebovat ![]()
@truelly píše: .hodně sil při vstávání že dna, budeš je potřebovat
Uz na dne je. Nedokaze vubec posoudit realne vztah, ktery ji znici.
Četla jsem celou diskusi a nedá mi to.. Nechápu, jak by jsi si takového člověka mohla vzít.
Nezlob se, ale opravdu mi to nepřijde normální.
Podívej se, jak se chová k Tobě- myslíš, že k dceři, dcerám- jestli jsem dobře četla, že druhé je také dívka- se bude chovat jinak? Že se k nim bude v pubertě a dospívání chovat ukázkově? Že jim nebude nadávat- jako Tobě-, že jsou krávy, že mluví o sobě.. co, až budou mít nějaké problémy?
Představ si tak za dvacet let.. na koho budou dcery více hrdé? Na maminku, která se nechala psychicky, nedej Bože časem i fyzicky, týrat, nebo na maminku, která měla odvahu od takového ubožáka odejít?
To chceš, aby si Tvoje děti mysleli, že takové chování je normální? Ty by jsi pro svojí dceru takového chlapa chtěla? Jak by Ti bylo, kdyby si toho samého chtěla vzít?
Ve všem ostatním působíš jako opravdu inteligentní, samostatná ženská. Ale tohle chování je skoro jako masochismus- začni si vážit sama sebe a uvědom si, že si zasloužíš mnohem víc..
Nikdo by si neměl nechat něco takového líbit. Tak seber odvahu, sbal mu kufry, vrať zásnubák a vyměň zámky.
Přeju hodně štěstí a pevné nervy.
Já vůbec nechápu, jaksi někdo může vzít člověka (když pominu jeho primitivní povahu a příživnictví), který je mu protivný a u kterého mu nejvíce vyhovuje, když není doma a když doma je, tak to tiše přetrpí.
Zakladatelko - promiň za upřímnost, ale jsi hrozně hloupá a dobře ti ve vztahu stoprocentně nebude. Jo, a tvoje příjmy budou od svatby i jeho příjmy, jeho dluhy tvoje dluhy - v tom ti žádná předmanželská smlouva nepomůže.