Klacky pod nohy - partner nechce pracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39598
8.5.16 09:26
@elen-ka píše:
Zakladatelko, neber si ho, svatbu zruš i těch 14 dní před termínem. Už nyní máš pochybnosti o žití s ním, myslíš, že se to zlepší, že po svatbě jak mávnutím proutku se změní? Určitě ne k lepšímu. Nebo že ho změníš ty? Ne, nezměníš.Proč si ho chceš vlastně vzít? Jen pro to, že je to otec tvých dětí? Vezmu to z jiného konce, chtěla by jsi, aby dcerka měla takového partnera? Že by ji nadával, ponižoval apod.? Pokud ne, tak zruš svatbu a rozejdi se s ním.
:palec:
Já tyhle ženy vůbec nechápu… http://smileys.cz/…s-cz-241.gif
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39598
8.5.16 09:29
@free333 píše:
Já bych s ním nebyla.
I proto, že bych nebyla nikdy s žádným kamionákem ;)
Ae Ty budeš mít za chvlku svatbu, píšeš, že svat. přípravy vrcholí…
Pak už budeš mít i dluhovou odp. za manžela a jen tak se ho nezbavíš :think:
Osobně bych se poradila s právníkem ohledně toho obchodu, když by hodně prosperoval, abys mu pak nemusela v případě rozvodu platit výživné.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40404
8.5.16 09:39
@Žirafa 69 píše: :pankac:

Ach jo, je to smutné čtení po ránu, kdoví jak to se zakladatelkou dopadne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
8.5.16 09:43

@free333 Jestli si ho vezme, tak hodně špatně.

• Citovat
  • Upravit
39598
8.5.16 09:46
@bamba píše:
@free333 Jestli si ho vezme, tak hodně špatně.

to 100%ně, bohužel. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.16 10:38
@berry4 píše:
Holky já nevim, co si tady drásáte nervy. Zakladatelka je přesně ten tip, co si jednou za čas někde nějak vylije srdce, upustí páru, dá najevo, že je fakt chudinka (přitom schopná) a -jede se dál.
Takovej ten typ sebemrskačky. :lol:
Těm pomoci není. :*

Taky z toho mám tento dojem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24147
8.5.16 10:47
@Žirafa 69 píše: :palec:
Já tyhle ženy vůbec nechápu… http://smileys.cz/…s-cz-241.gif

Leni, já už taky ne. Kdybych měla takové pochybnosti jako zakladatelka, svatba není, i kdybych ji měla zrušit den předem. :-( Raději přijít o všechny zálohy a platby na svatbu, než pak roky se trápit, případně tahat se o majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.5.16 11:18

Ejchuchů :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.16 11:44

Tahat se nebudeme, vse mam sepsane, jak byt, auto, tak i obchod.
Ja nevim, proc si ho chci vzit… to mame zaplacenou i dovolenou tyden po svatbe s kamarady a detmi spolecne dve rodiny.Deti se uz tesi neskutecne.

• Citovat
  • Upravit
2249
8.5.16 11:52
@Anonymní píše:
Ja nevim, proc si ho chci vzit… to mame zaplacenou i dovolenou tyden po svatbe s kamarady a detmi spolecne dve rodiny.Deti se uz tesi neskutecne.

Hele, a to jsi myslela ironicky, že jsi byla nadšená z té žádosti o ruku? Jinak na dovolenou klidně jeďte i bez svatby, ne?? Normálně bych mu řekla, že si tím nejsi jistá a chceš ještě počkat. I když teda nevím na co, on se stejně nezmění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.5.16 11:55
@Anonymní píše:
Tak dá se říci že jo. Auto nepoužívá, nikam nejezdí, a když ho požádám o nákup, řekne že je auto moje a že se mu nechce. Kolikrát když se s ním bavím, říká jen jo, ale takový to když cítíte, že si myslí něco o zadeli, jen odpovídá.
Nevím, proč s ním jsem. Možná proto, že se bojím samot a cítím se slabá na to, vysvětlit to dceři.. ale zároven se nenávidím za to, že žádný večer není klid. Naleju si vínko a kecy jak se jdu ožírat, jdu se vyspršit po práci a šup - byla jsem s nějakým chlapem, proto se jdu mejt. Je to ubíjející.
Nevím, zda to není nějaká rodinná vada, má matka žila s otcem 15let v nespokojeném manželství. Oni byli nespokojení, já to neviděla.

Podle me ma depresi. Jen velmi malo chlapu ustoji fakt, ze zena vydelava vic nez oni a jeste k tomu je uspesna… Citi se jako podrtaska a nema chut do zivota a nic ho nebavi. Sam sebou pohrda a nechape co na nem vidis - proto ty narazky na jinyho chlapa… Vis co by v zivote chtel? Mate nejake spolecne plany do budoucna? Vsadim se, ze ti rekne, ze nevi a nic nema cenu apod. Chce to spolecny zajem, ke kteremu nebudou treba finance a spolecna motivace k necemu jinak to neustojite podle me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.5.16 12:01
@Anonymní píše:

Je to naprosto rozumne… Ovsem kde je tam duvera - spis neduvera automaticky pocitate s rozchodem… Proc se za takove situace brat - aby ste vypadali jako rodina? Tam preci 2 buduji neco pro ne a deti spolu a veri si… Podstata manzelstvi je, ze se z ja a ty stane MY a to ty tou smlouvou rusis (rozumne) ovsem pak nejste manzele a my, ale stale ty a ja, ktera te dotuji… To se muze rovnou prejmenovat, aby to vypadalo… V takovem vztahu bude vzdy demotivovany a nestastny i kdyz by ste meli 10 deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
8.5.16 12:24
@Anonymní píše:

Nic mi do toho není, ale můžeš mi napsat jediný důvod, proč si ho chceš vzít?

• Citovat
  • Upravit
1091
8.5.16 12:38
@free333 píše:
I proto, že bych nebyla nikdy s žádným kamionákem ;)

proč, vždyť kamioňáci vydělávají nadprůměrnou mzdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
8.5.16 12:39
@Anonymní píše:

VŠECHNO ZRUŠ. BUDE TO PEKLO, ZAČNE TI UŽ NA DOVOLENÉ. BUDEŠ PŘED VŠEMI ZNÁMÝMI A DĚTMI SKRÝVAT, JAK TĚ DĚLÁ NEŠŤASTNOU.

Zakladatelko, tady tě chvíli podržíme, abys to pro začátek, který začneš bez něj, zvládla. Ale celý život, abys unesla s ním, na to nikdo nebude mít sílu, aby tě držel. Věř mi, to nejde ustát s takovým sobcem. Ta pozitiva, která na vztahu s ním vidíš, budou ubývat, zato budou přibývat ta negativa, před kterými teď strkáš ze svého strachu hlavu do písku. Sobec, jako je tenhle!, budeš s ním hlavně nešťastná. Uvědom si, že ale tvoje děti potřebují šťastnou maminku. VŠECHNO ZRUŠ, HNED, JEŠTĚ DNES A ZAČNI JINAK. BEZ NĚJ.

Jinak budeš na tom jako já. Jedna má životní kapitola má název: MŮJ SVATEBNÍ DEN BYL MŮJ VSTUP DO PEKLA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí