Klacky pod nohy - partner nechce pracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5035
22.7.15 20:34

Má taky nějaký dobrý stránky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.15 22:48

@Therminal Earth Uvažuju nad tím, že máš možná v něčem taky pravdu… Respektive vztahuji si to na sebe, protože u nás doma jsem já ta akční, chci se posouvat dál, částečně při mateřské pracuji, učím se jazyk, máme 3 děti, které trochu víc smysluplně vedu… Kdyby to bylo na muži, nechá děti růst tak, jak jsou, neučil by se s nima, protože s ním se taky nikdo neučil, do hudebky by je neposílal, protože on taky nikdy nechodil atd. On sám dělá manuálně, není v práci moc spokojený, ale nemá moc možností získat jinou práci, dál se vzdělávat nechce (možnosti by byly) a mám dojem, že si vedle mě připadá trošku tak, jak je od tebe popsáno. Netuším, co s tím. Já se realizovat potřebuju, je to ve mě, jsem vcelku akční typ a je mi líto promrhaného volného času. On tráví spoustu volného času „relaxem“, internet, televize, sezení a čučení do blba:-) K tomu si samozřejmě hraje s dětmi a dělá, co je v domácnosti potřeba. Já to na jednu stranu chápu, dělá fyzicky náročnější práci, potřebuje si odpočinout, na druhou stranu si myslím, že by mohl relaxovat třeba právě nějakým sebevzděláním, které by mu dalo lepší možnosti. Nenutím ho do toho, vím, že to nemá cenu, ale když dojde na lámání chleba, připomenu mu, že jestli chce něco změnit, musí pro to něco udělat. Vzdalujeme se sobě navzájem, vidí ve mě právě asi tu manažerku (tak doma opravdu funguju, jenže někdo tu rodinu trošku řídit musí). Myslela jsem si, že si mě bude vážit za to, co všechno dělám a stíhám, ale ve vypjatých chvílích mi to vyčte a řekne, že nejsem normální. Já si ho za jeho práci vážím, ale není mi příjemné poslouchat jeho fňukání třeba nad tou nezáživnou prací, když nehne prstem pro to, aby mohl dělat něco jiného. Nevím, jak z toho ven, protože mám strach, aby to nevedlo k podobnému stavu, v jakém je zakladatelka. Božka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.15 09:23
@Anonymní píše:
@Therminal Earth Uvažuju nad tím, že máš možná v něčem taky pravdu… Respektive vztahuji si to na sebe, protože u nás doma jsem já ta akční, chci se posouvat dál, částečně při mateřské pracuji, učím se jazyk, máme 3 děti, které trochu víc smysluplně vedu… Kdyby to bylo na muži, nechá děti růst tak, jak jsou, neučil by se s nima, protože s ním se taky nikdo neučil, do hudebky by je neposílal, protože on taky nikdy nechodil atd. On sám dělá manuálně, není v práci moc spokojený, ale nemá moc možností získat jinou práci, dál se vzdělávat nechce (možnosti by byly) a mám dojem, že si vedle mě připadá trošku tak, jak je od tebe popsáno. Netuším, co s tím. Já se realizovat potřebuju, je to ve mě, jsem vcelku akční typ a je mi líto promrhaného volného času. On tráví spoustu volného času „relaxem“, internet, televize, sezení a čučení do blba:-) K tomu si samozřejmě hraje s dětmi a dělá, co je v domácnosti potřeba. Já to na jednu stranu chápu, dělá fyzicky náročnější práci, potřebuje si odpočinout, na druhou stranu si myslím, že by mohl relaxovat třeba právě nějakým sebevzděláním, které by mu dalo lepší možnosti. Nenutím ho do toho, vím, že to nemá cenu, ale když dojde na lámání chleba, připomenu mu, že jestli chce něco změnit, musí pro to něco udělat. Vzdalujeme se sobě navzájem, vidí ve mě právě asi tu manažerku (tak doma opravdu funguju, jenže někdo tu rodinu trošku řídit musí). Myslela jsem si, že si mě bude vážit za to, co všechno dělám a stíhám, ale ve vypjatých chvílích mi to vyčte a řekne, že nejsem normální. Já si ho za jeho práci vážím, ale není mi příjemné poslouchat jeho fňukání třeba nad tou nezáživnou prací, když nehne prstem pro to, aby mohl dělat něco jiného. Nevím, jak z toho ven, protože mám strach, aby to nevedlo k podobnému stavu, v jakém je zakladatelka. Božka

Tady zakladatelka… Jako bys mi mluvila z duše… chlap, co se zastavil na místě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.15 11:44

Ahoj.. tady zakladatelka..
Tak u nás změny… partner dnes ráno odešel.. svinsky, ale odešel..
Já se připravovala do práce a on bouchl dveřmi, že odchází.. takže mám malou u sebe v práci.

Divný pocit..

• Citovat
  • Upravit
11799
28.7.15 13:28
@Anonymní píše:
Tak u nás změny… partner dnes ráno odešel.. svinsky, ale odešel..
Já se připravovala do práce a on bouchl dveřmi, že odchází.. takže mám malou u sebe v práci.Divný pocit..

Pro tebe nejlepší možnost, že je pryč… Jen se obávám, že nejpozději do tří dnů ho tam máš zpátky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.7.15 14:40

Vyhodit

Příspěvek upraven 28.09.21 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.15 14:47
@jncka píše:
Mila Zakladatelko, vyhod toho idiota co nejdriv. :cert: Mam take takovou zkusenost, 4,5 roku s lemplem, lenochem, hracem a srazecem sebevedomi v zaprdenejch teplacich a spinavym tricku. Zivila jsem ho, varila mu, starala se o nej, on se valel doma bez prace (relax po 5 letech v pracovnim procesu) a hral hry a lovil na internetu kurvy. Muzu Ti rict, ze od te chvile, co jsem ho vyhodila (kdyz se vyjimecne zvedl a odesel nakoupit rohliky na cely den) jsem vse zabalila, zavolala rodicum a utekla. Stejne k tomu dojdes. Zit s nekym takovym je strasne vycerpavajici. Chapu i to, ze se to „snazis zachranit“. Taky jsem tu chybu delala a byla to zbytecna ztrata energie. Dnes bych uz nikomu takovymu nedala sanci tak dlouho.
Jdi do toho, protoze zivot bez idiota, ktery je kiny, ponizuje a je jen pritezi Te stejne brzy prestane bavit. :pankac:

Moc Ti děkuji za Tvůj text.. :srdce: :*
Zatím jsme s malou stále v práci, úřaduje tu, má zábavu :)
Zámky vyměnit nemohu prý podle zákona, říkala mamča, má u mě stále věci, postel, TV, počítat a oblečení, nic víc jeho není.
Asi ano, mám v hlavě myšlenku na záchranu.. ale na druhou stranu nevím, zda by to nebylo to samé :( což vím že bylo..
Naučila jsem se žít bez něj mimo domov, ale doma vždy čekal.. Nemám tušení jak to překonat..

• Citovat
  • Upravit
62
28.7.15 15:14

Příspěvek upraven 28.09.21 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.7.15 22:27
@Anonymní píše:
Moc Ti děkuji za Tvůj text.. :srdce: :*
Zatím jsme s malou stále v práci, úřaduje tu, má zábavu :)
Zámky vyměnit nemohu prý podle zákona, říkala mamča, má u mě stále věci, postel, TV, počítat a oblečení, nic víc jeho není.
Asi ano, mám v hlavě myšlenku na záchranu.. ale na druhou stranu nevím, zda by to nebylo to samé :( což vím že bylo..
Naučila jsem se žít bez něj mimo domov, ale doma vždy čekal.. Nemám tušení jak to překonat..

Zamky samozrejme vymenit muzes, je to Tvuj byt. Co kdyby se ten zamek treba rozbil? Taky bys ho menila… Jeho veci mu vydej, nebo nech odvezt nekam do skladu a je po starostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
29.7.15 08:07

Věci sbal do pytlů a dej do sklepa. SMs jej informuj, že do určitého dne si věci může vyzvednout. Zámek vyměň ještě dnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.7.15 12:15
@Blekota píše:
Věci sbal do pytlů a dej do sklepa. SMs jej informuj, že do určitého dne si věci může vyzvednout. Zámek vyměň ještě dnes!

Presne tak! :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.15 00:14

Ahoj, tady zakladatelka. Tak prý odejde zítra. Mluví se mnou pouze jedním či dvěma slovy, vyhýbá se mi v bytě, řekl mi že mě nemiluje, a že jsem ho jen trýznila a bude mít konečně klid, tak to bolelo, takovýhle slova.. :,(
Jsem z toho docela v háji.. :,(
Nemám tušení co říct malý.. momentálně je na chalupě, ale v neděli se vrátí..

• Citovat
  • Upravit
2874
31.7.15 08:11

Nebuď v háji, to přejde. Začneš nový život bez příživníka. Posílám hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
31.7.15 10:29

Malé řekni, že je tatínek v práci, když ho doma neuvidí.
Víš co, já neuznávám zachraňovat vztah jen díky dítěti. Zažila jsem si to, a né děkuji. Doplácí na to ženská a vážně i to dítě. Cítí vše co je ve vzduchu.

Uvědom si jsi na tom velice dobře - jukni na nějaké diskuze, kde se maminky bojí odejít, protože by to nezvládli finančně, nemají kam jít atd.

Ty si samostatná jednotka, chytrá holka, skvělá maminka, která dokáže zabezpečit sebe i dcerku. Nech se taky hýčkat. Potřebuješ to, každá ženská chce slyšet jak jí to sluší, že je šikovná, krásná. A ty to můžeš mít, chlapů je tolik. A ty si to zasloužíš. On tebe i holčičku tahal dolů. Máš mít radost, že se TOBĚ daří. A ne poslouchat kecy od někoho kdo ti nyní už nesahá ani pod kotníky, a jak si psala tak i dcerka to cítí(že se jí táta nevěnuje..). :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.15 23:31

Byla jsem se odborně poradit..jelikož jsem měla pocit, že to sama nezvládnu. Paní psycholožce jsem popsala situaci, celý příběh jsem ji odvyprávěla.
V PO jdu na sociálku, vyřídit malou, zítra mám domluvenou kamarádku na přebrání bytu, rozdělení věcí, děti si budou hrát a nenápadně to tu přebereme.
Mimochodem jsem dnes byla smázána z FB a prý telefon na mě smazal - je nám patnáct? :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky