Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Držím ti palce, ať se rozhoupeš. Jsi úplně jinde.Ty rosteš a on jde zpět..A co řekneš malé? Vždyť o tátu nepřijde a nejsi první ani poslední, co bude na dítě sama ZATÍM ![]()
@free333 píše:
To by nikdo nevydržel…
Přeji at najdeš někoho lepšího
Zvláštní…větu, že tohle by nevydržel nikdo na světě si omýlám každý večer…
![]()
@Anonymní píše:
Zvláštní…větu, že tohle by nevydržel nikdo na světě si omýlám každý večer…![]()
Potřebuješ někoho, koho si budeš vážit a o koho se budeš moct opřít…
On je někde úplně jinde ![]()
Je to dva měsíce, co jsem od slabšího odvaru taky odcházela. Za co si takového chlapa vážit?
U nás to bylo trošku jinak, děti ještě nemáme, vydělám velmi slušně a on jako OSVČ pár korun (vlastní leností, spoustu zakázek odmítal a přitom má dluhy z dřívějšího podnikání, pořád kecal o domečku, na který jsem vydělávala tak akorát sama), všechno bylo na mě (moje práce, domácnost, výpomoc jemu s propagací a papírováním). No ale co jsem chtěla říct - po rozchodu kmitá, pracuje od šesti od rána včetně sobot, má nový splátkový kalendář, pořád si sype popel na hlavu, že to nepochopil dřív… Upřímně nevím, jestli tohle může někomu vydržet a dohromady se rozhodně znovu nedáváme, ale třeba by jen Tvůj partner potřeboval pořádný kopanec, ať mu doteče, co všechno může ztratit, když máte dceru.
PS: Držím palce a obdivuji Tě, jsi silná ženská a holt ne každý chlap bude tak dobrý, jako jsi Ty! ![]()
Zakladatelko, smekám před tebou klobouk, jestli v tvém věku takhle podnikáš a daří se ti! V dnešní době to opravdu není jednoduché a sám jsem raději zdrhnul do státního.
Co se týče tvého chlapa, jednoznačně ho nakopej do řiti… ty potřebuješ někoho energičtějšího. Co s chlapem, kterýmu se nic nechce? Jsi mladá, nebude pro tebe problém si někoho najít a být znovu šťastná!
Dekuji mockrat. Dnes jel rano na UP.Uz mu skoncila podpora
Je to hrozne vsechno…
Podpora byla také na UP. Nenech si s ním kazit život. On sám nikam od Tebe nepůjde, protože jsi jeho pokladna a zásobárna. Řešit budeš muset sama a razantně. Jinak si zničíš vše, co jsi si vybudovala.
Já vím… Od rána jsem v práci, milost pán doma na Facebooku.
Víkend hodně podobný. Jedině o víkendu mám oddech.
Zakladatelko, gratuluji k tvym vydrenym uspechum! To vypada ze ti pomuze mu dat lhutu (1 mesic) pro nalezeni prace, a kdyz nic, tak ho proste natvrdo vykopnout. I kdyz to zni krute… Mozna ho to trkne pak (viz prispevek vyse, pozde ale preci) a kdyz ne, vis ze mas na vic ![]()
Ahoj… tak jsem tu opět s Vámi. Obchůdek číslo dvě dávám tak nějak do kopy, s dcerkou jsem jela do Prahy pro zboží, a tak nějak žiji dál.
Jdu si k Vám zase ulevit srdíčko malinko.
Přestal úplně chodit odpo i ráno vodit malou. Prý já jsem matka. Mě to hlava nebere. Tolik let…tolik zbytečných let..a tohle je výsledek?
Denně smsky co mám koupit psovi, k večeři, obchod má dole pod barákem!
![]()
Nemůžu ho ani vidět…
Včera měl dojet vyměnit do servisu pneumatiky, vše jsem platila předem, jen by tam dojel, a řekne mi hodinu před že je to moje auto a že si to mam naplanovat až nebudu v práci?
Dojela jsem si tam sama, jak jinak.
Býv. zaměstnavatel mu poslal něco na Poštu, nevyzvedne to, nemá čas!
![]()
Já to musím doložit na UP, ptž je v RL dcerky! On to prostě nevyzvedne. Já tím ale přijdu o cca 6000,– za peníze zpětně.
Je mi z toho všeho zle.. nesčetněkrát jsem mu řekla, at se odstěhuje, že ho nemiluju a vše. Trvám si na tom.
Od mých pus uhybá, nebo jen stojí. Sex jsme neměli přes měsíc.
Odmítám takhle žít. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj… tak jsem tu opět s Vámi. Obchůdek číslo dvě dávám tak nějak do kopy, s dcerkou jsem jela do Prahy pro zboží, a tak nějak žiji dál.
Jdu si k Vám zase ulevit srdíčko malinko.
Přestal úplně chodit odpo i ráno vodit malou. Prý já jsem matka. Mě to hlava nebere. Tolik let…tolik zbytečných let..a tohle je výsledek?
Denně smsky co mám koupit psovi, k večeři, obchod má dole pod barákem!![]()
Nemůžu ho ani vidět…Včera měl dojet vyměnit do servisu pneumatiky, vše jsem platila předem, jen by tam dojel, a řekne mi hodinu před že je to moje auto a že si to mam naplanovat až nebudu v práci?
Odmítám takhle žít.
Dojela jsem si tam sama, jak jinak.
Býv. zaměstnavatel mu poslal něco na Poštu, nevyzvedne to, nemá čas!![]()
Já to musím doložit na UP, ptž je v RL dcerky! On to prostě nevyzvedne. Já tím ale přijdu o cca 6000,– za peníze zpětně.
Je mi z toho všeho zle.. nesčetněkrát jsem mu řekla, at se odstěhuje, že ho nemiluju a vše. Trvám si na tom.
Od mých pus uhybá, nebo jen stojí. Sex jsme neměli přes měsíc.
Ahoj.
Podle toho co píšeš nejspíš bdueš samostatná ženská. Tudíž pokud nechce se sebou nic dělat, dej mu sbohem. Jak jsi uvedla příklady, tak jemu to asi bude jedno. Ale to nezjistíš, dokud to neuděláš.
Zakladatelko, byt je tvůj? jestli jo, tak ho bud vyhod a vyměn zámky, nebo byt prodej a kup si jinde, jestli to jde. protože soudě dle tvého popisu, jeho z gauče jen tak nezvedneš, a dokud neuděláš radikální krok, nic se nezmění.
Jo, tak jestli jste si promluvili a on to pochopil tak, že teď už nebude dělat vůbec nic, tak si uzavírá cestu k normální rodině:-( Chápu tě, věnovat tolik let člověku, u kterého nakonec zjistíš, že je to k ničemu, mrzí. Ale na druhou stranu se musíš do minulosti obracet i na to dobré, máš díky němu krásnou dceru. Pokud má on nějaké potíže a odmítá pomoc, tak bych ho ingorovala, žádné pusy, volání, SMS, dělala, jako že tam není.
Děkuju Ti za vyčerpávající příspěvek. Zkoušela jsem to nesčetněkrát, bud dá televizi nahlas aby ji slyšel, nebo si zapne hru na telefonu. Je jako malé dítě.
Stěžuje si, jak spolu nespíme, apod. ale když se přiblížím, začne at táhnu apod.
Ano, občas mi udělá kafe, umeje nádobí, ale to není náplní dne chlapa
Vůbec nevím, jak se s tím mam vypořádat.. já mám chut žít.. chtěli jsme jet s malou k moři, já nemám problém odřídit někam do Itálie a on mi řekne, že nikam nejede. Žádné nadšení do ničeho, žádná chut. Když ví, že vše platím, nakupuji, tahám 5kg sítě s bramborama, mlíka, všechno prostě, a řekl mi, je to cca dva dny zpět, že mu vyšla nová hra za 1600,–, že ji má objednanou od ledna, a pro mě to znamená, šup, kup ji. A ono prd.
Nekoupim mu už nic! Jsem vším tak zhnusená..
Líbil se mi, bůh ví, že opravdu jo, jsem na mohutné chlapy, ale je rozdíl mezi ramenatým a mohutným a už tlustochem!
Jen v trenkách z gauče k lednici, ruce si utírá do trička na břiše, jí u otevřené lednice. Dříve bych se tomu zasmála a řekla si, že je to chlap, bóže.. ale ted to vidím jinak. Ted tu vidím zadarmo žijícího člověka, který nic neřeší, absolutně nic.