Klamání ve vztahu - kouření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.7.11 21:42

Klamstvo

Ahoj, riesim uplne hlupy problem s manzelom… Ked sme spolu zacali chodit dlho fajcil, kvoli mne prestal, jednoducho mi to vadilo a vadi doteraz. Stalo sa ze ma jednu dobu klamal, jasne ze som to vedela,ze fajci, ale cakala som kedy sa prizna…nepriznal tak som ho jednoducho pristihla.
Pre mna je to trapne s nim riesit, nie sme male deti. Teoreticky by mi to ani nevadilo,len aby som to necitila ked pride domov z prace…
Teraz sa to zopakovalo-rano vstane skor ako ma ist do prace potichucku sa vytrati a vonku si zapali, jasne ze ja spim-mame male babatko a vacsinou som po noci ko…
Ide mi o to,ze ma sprosto klame. Dnes som prisla za nim do dielne znervoznel, pretoze mal na stole cigarety a snazil sa ich vsemozne zakryt :roll: bolo mi to strasne trapne
mam mu to chrstnut do oci,ze viem ze klame?
Sme nervozny obidvaja z toho :cert:
a pritom je to taka blbost :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
19.7.11 21:52

Já bych mu nic do očí nechrstla :wink: ,jen bych mu prostě v naprostým klidu řekla,že to vím a víc bych to nerozebírala.
Když bude mít potřebu se k tomu vyjádřit,udělá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
19.7.11 21:56
To máš teda pravdu,že je to blbost.Mít tak tvé starosti.Tak mu to řekni,že to víš,že kouří a at kouří třeba jen venku a je to né :?: Lže ti protože se bojí tvé rekce......
Anonymní píše:
Ahoj, riesim uplne hlupy problem s manzelom… Ked sme spolu zacali chodit dlho fajcil, kvoli mne prestal, jednoducho mi to vadilo a vadi doteraz. Stalo sa ze ma jednu dobu klamal, jasne ze som to vedela,ze fajci, ale cakala som kedy sa prizna…nepriznal tak som ho jednoducho pristihla.
Pre mna je to trapne s nim riesit, nie sme male deti. Teoreticky by mi to ani nevadilo,len aby som to necitila ked pride domov z prace…
Teraz sa to zopakovalo-rano vstane skor ako ma ist do prace potichucku sa vytrati a vonku si zapali, jasne ze ja spim-mame male babatko a vacsinou som po noci ko…
Ide mi o to,ze ma sprosto klame. Dnes som prisla za nim do dielne znervoznel, pretoze mal na stole cigarety a snazil sa ich vsemozne zakryt :roll: bolo mi to strasne trapne
mam mu to chrstnut do oci,ze viem ze klame?
Sme nervozny obidvaja z toho :cert:
a pritom je to taka blbost :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.11 21:59

Ahoj,
kdysi jsem s manželem řešila to samé. On si tedy zapálil jen jednou, což podle čichu fakt vím :mrgreen: , ale já ho přistihla, on to ani nijak nemaskoval. Já na něj tenkrát strašně vyletěla, byla mi líto, že jsme se domluvili na tom, že kouřit už nebude a on to porušil. Dost jsem vyváděla :roll: , ale podařilo se mi, i v té hádce, vysvětlit mu, jak moc mě to mrzí, že nedodržel něco, na čem jsme se domluvili, a to že je kámen úrazu.
Třeba by to taky zabralo u tvého muže, říct mu narovinu, že to víš, že nejsi hloupá a jak moc tě to štve. Domluvit se třeba na omezení cigaret, postupnému snižování dávek, hlavně žádné lhaní, dát mu jasně najevo, že pořád bude lepší, když se přizná, že to třeba jednou nezvládnul, než ti lhát. :cert:

Jo a manžel už si od té doby nezapálil, sem tam mu připomínám, pro jistotu, docela nenápadně :mrgreen: , jak mě to mrzelo, zafungovalo to. :-) U něj v práci chlapi kouří, on ne, dokonce mu dnes kouř vadí - není nic víc prskajícího než kuřák, ač mírný, co přestal. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3400
19.7.11 22:10

A proč jsi tedy začínala chodit s kuřákem, když je to pro tebe takový problém? Asi prostě selhal a teď se bojí tvé reakce, že budeš vyvádět. Já bych to prostě přešla. Řekni mu, že to víš, že se schovávat nemusí a ať to neřeší, resp vyřeší si, jak bude chtít on, protože pokud nebude chtít přestat ze své vůle, ale jen kvůli tomu, že tobě to vadí, tak to stejně nikam nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.7.11 22:12

Normálně s ním o tom mluv. Evidentně čeká, že zareaguješ Ty první. On jen vyčkává, jaká ta reakce bude.
Mluvte pořád a o všem, přijdou horší věci na řešení a co pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.7.11 22:15

Ono je to i tím, že zakázané ovoce nejlíp chutná :wink: Nekuřák nikdy nepozná, co je to přestat a hlavně, co je to přestat, když to chce někdo jiný, ne kuřák sám.

Souhlasím s tím, že pokud ti to tak vadí, tak jsi si kuřáka neměla brát :nevim: Určitě bych se s ním zkusila domluvit na nějakém kompromisu - kuř, ale jen venku a ať se myje a žvýká, ať ti pak doma nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.7.11 22:15

V klidu bych mu řekla, že to vím. Nevyčítala bych, nenadávala, jen bych stanovila pravidla.

Mmch. kuřáci maskující své kouření jsou fakt směšní. Cítit to jde na sto honů :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
19.7.11 23:04

ja vidim uz problem v tom ze mu neco zakazujes..tu lez jsi si tim padem zapricinila sama..on se boji tvoji reakce a tomu ze by te mohl zklamat kdyz nedodrzel slib..ale myslim ze by bylo jednoduse lepsi si to rict narovinu, ze to vis a ze at si v praci nebo venku kouri ael at to neni moc citit kdyz prijde domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
19.7.11 23:15

Co se tyce koureni, na kazdyho plati trochu jiny paky, ale opravdu jen sporadicky nekdo dokaze navzdy prestat kvuli druhymu. Predevsim musi byt stoprocentne presvedcenej on sam, ze to chce kvuli sobe. Neber to od nej jako podvod- nikotin je hodne navykova droga a on urcite nema zadnou radost z toho, ze dela neco za tvymi zady. Promluv s nim, vyvaruj se ale vycitek a obvinovani. Pokud rekne, ze si opravdu preje s tim skoncovat, tak existujou leky, ktery mu s tim pomuzou. Nabidni pomoc, zbytek je na nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
20.7.11 08:09

Já bych mu řekla,že to vím a ať není jak malej kluk co se schovává před rodičema. Hlavu mu za to neutrhneš. Třeba bude jeho reakce,že chce přestat,ale nejde mu to. Tak bych nakoupila náplasti nebo ty žvíkačky a třeba mu to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.11 08:59

Normálně v klidu si s ním promluv, řekni mu, že nic nemusí schovávat, že už to víš a domluv se s ním na nějakém kompromisu.
Tak mě napadlo, když ti to vadí, že on smrdí, co takhle kdyby si koupil elektronickou cigaretu?
Už nikdy smrdět nebude a ty budeš spokojená, že nesmrdí.
Na trhu je teď el.cigaret spousty, tak se kukni a nešil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí