Klesající bazální teplota

Anonymní
6.10.19 09:37

Klesající bt

Ahoj holky co myslíte..merim 5 měsíců nikdy po ovu mi tak neklesala bt vždy jen o 0.1 nebo v den MS o 0,3-0,4 ( ale teď je ještě na MS brzo) můžete mi poradit dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1641
6.10.19 10:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky co myslíte..merim 5 měsíců nikdy po ovu mi tak neklesala bt vždy jen o 0.1 nebo v den MS o 0,3-0,4 ( ale teď je ještě na MS brzo) můžete mi poradit dekuji :kytka:

Nidace? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 10:25

To mě ani nenapadlo..snažíme se uz rok a půl a stale nic :palec:… (dekuji :kytka: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 10:26
@Anonymní píše:
To mě ani nenapadlo..snažíme se uz rok a půl a stale nic :( .. (dekuji :kytka: )
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 10:41

@Jencus muzu jeste poprosit… teď jsem byla na WC sel ze me jako by růžový výtok a po utření jsem měla i na tol…růžovou barvu..

• Citovat
  • Upravit
316
6.10.19 10:55

Nidační krvácení, u něj se může vyskytnout růžový výtok, nebo slaboulinké krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.10.19 10:56

Me to po ovu litalo o 0.2 stupne. Mela jsem takovy pravidelny hrebinek ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 11:07

Ježíš holky vubec nevim co si myslet v duši se raduju ze se to konečně povedlo… ale zároveň se bojím a nakonec nic s toho nebude jen MS..
Ale děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
316
6.10.19 11:11

To přeci uvidíš jestli z toho něco bude, nebo ne. Je to loterie, buď to vyjde nebo ne. Každopádně teď by se ti měla teplota zvednout a držet se okolo 37-37,5. Když v den očekávané MS a dále neklesne, tak je to na dobré cestě. Hlavně klid a nenervovat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 11:37

Děkuji :kytka:
Ano musim pockat…buď nebo

• Citovat
  • Upravit
4595
6.10.19 11:47

Nechci ti brat nadeje, ale ja mam takovy zuby v grafu casto - v tehotnym i netehotnych. Souvisi to s estrogenem, ktery se zvedne cca v pulce LF (secondary estrogen surge, jestli chces googlit). Ale udajne to je castejsi v grafech, kde pak bylo tehotenstvi. Takze drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
6.10.19 11:48

Teoreticky to muze byt nidacni pokles, budu drzet palce :palec: jakou mas lutealni fazi? Ja mam po ovu taky obcas vykyv 0,1-0,2 st., ale u me bohuzel takovyhle pokles znamena prichod ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 12:12
@bobulka88 píše:
Nechci ti brat nadeje, ale ja mam takovy zuby v grafu casto - v tehotnym i netehotnych. Souvisi to s estrogenem, ktery se zvedne cca v pulce LF (secondary estrogen surge, jestli chces googlit). Ale udajne to je castejsi v grafech, kde pak bylo tehotenstvi. Takze drzim palce.

Uvidím stejne si myslím že ta mrcha nakonec dorazí :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 12:14
@K.D.P. píše:
Teoreticky to muze byt nidacni pokles, budu drzet palce :palec: jakou mas lutealni fazi? Ja mam po ovu taky obcas vykyv 0,1-0,2 st., ale u me bohuzel takovyhle pokles znamena prichod ms

L. F mam 12-14 dní častěji 14

• Citovat
  • Upravit
1699
6.10.19 12:28
@Anonymní píše:
L. F mam 12-14 dní častěji píše: Více

Muze to neco znamenat a nemusi. Nezbyva nez cekat. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek