Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky co myslíte..merim 5 měsíců nikdy po ovu mi tak neklesala bt vždy jen o 0.1 nebo v den MS o 0,3-0,4 ( ale teď je ještě na MS brzo) můžete mi poradit dekuji
Nidace? ![]()
To mě ani nenapadlo..snažíme se uz rok a půl a stale nic
… (dekuji
)
@Anonymní píše:
To mě ani nenapadlo..snažíme se uz rok a půl a stale nic.. (dekuji
)
@Jencus muzu jeste poprosit… teď jsem byla na WC sel ze me jako by růžový výtok a po utření jsem měla i na tol…růžovou barvu..
Nidační krvácení, u něj se může vyskytnout růžový výtok, nebo slaboulinké krvácení.
Me to po ovu litalo o 0.2 stupne. Mela jsem takovy pravidelny hrebinek ![]()
Ježíš holky vubec nevim co si myslet v duši se raduju ze se to konečně povedlo… ale zároveň se bojím a nakonec nic s toho nebude jen MS..
Ale děkuji za odpověď ![]()
To přeci uvidíš jestli z toho něco bude, nebo ne. Je to loterie, buď to vyjde nebo ne. Každopádně teď by se ti měla teplota zvednout a držet se okolo 37-37,5. Když v den očekávané MS a dále neklesne, tak je to na dobré cestě. Hlavně klid a nenervovat se
Nechci ti brat nadeje, ale ja mam takovy zuby v grafu casto - v tehotnym i netehotnych. Souvisi to s estrogenem, ktery se zvedne cca v pulce LF (secondary estrogen surge, jestli chces googlit). Ale udajne to je castejsi v grafech, kde pak bylo tehotenstvi. Takze drzim palce.
Teoreticky to muze byt nidacni pokles, budu drzet palce
jakou mas lutealni fazi? Ja mam po ovu taky obcas vykyv 0,1-0,2 st., ale u me bohuzel takovyhle pokles znamena prichod ms
@bobulka88 píše:
Nechci ti brat nadeje, ale ja mam takovy zuby v grafu casto - v tehotnym i netehotnych. Souvisi to s estrogenem, ktery se zvedne cca v pulce LF (secondary estrogen surge, jestli chces googlit). Ale udajne to je castejsi v grafech, kde pak bylo tehotenstvi. Takze drzim palce.
Uvidím stejne si myslím že ta mrcha nakonec dorazí ![]()
@K.D.P. píše:
Teoreticky to muze byt nidacni pokles, budu drzet palcejakou mas lutealni fazi? Ja mam po ovu taky obcas vykyv 0,1-0,2 st., ale u me bohuzel takovyhle pokles znamena prichod ms
L. F mam 12-14 dní častěji 14
@Anonymní píše:
L. F mam 12-14 dní častěji píše: Více
Muze to neco znamenat a nemusi. Nezbyva nez cekat. Drzim palce ![]()
Ahoj holky co myslíte..merim 5 měsíců nikdy po ovu mi tak neklesala bt vždy jen o 0.1 nebo v den MS o 0,3-0,4 ( ale teď je ještě na MS brzo) můžete mi poradit dekuji