Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Jencus muzu jeste poprosit… teď jsem byla na WC sel ze me jako by růžový výtok a po utření jsem měla i na tol…růžovou barvu..
Ano, je to možné, implantacni krvácení.
Ahoj holka..dneska jsem sice měřila o hodinu dříve..(ale bt se mi zvíšila na 37.0 )
@Anonymní píše:
Ahoj holka..dneska jsem sice měřila o hodinu dříve..(ale bt se mi zvíšila na 37.0 )
No tak to je nadějné, tak jsem to měla v cyklu, co jsem otěhotněla. Chystala bych test, moc držím palce ![]()
Testovat chci az v patek.. ve čtvrtek v patek mam mit termín MS doufám že nedorazí… a na tt..budou //… Děkuji
![]()
@Anonymní píše:
Testovat chci az v patek.. ve čtvrtek v patek mam mit termín MS doufám že nedorazí… a na tt..budou //… Děkuji![]()
Já bych asi nevydržela. Určitě dej vědět ![]()
Tak holky opět nic.. včera bt klesla uz jsem věděla ze ta mrcha dorazí a dneska dorazila..ještě k tomu o dost silnější
![]()
@Anonymní píše:
Tak holky opět nic.. včera bt klesla uz jsem věděla ze ta mrcha dorazí a dneska dorazila..ještě k tomu o dost silnější![]()
![]()
Ty jo a já fakt myslela ze to klaplo… Jak dlouho se snažíte?
@Anonymní píše:
Rok a půl
My to měli také tak… Byli jste někde na vyšetření?
Ne..byla jsem jen na obyčejné prohlídce u gin…je mi 22 ale já si myslím ze mam nějaký problém ![]()
@Anonymní píše:
Ne..byla jsem jen na obyčejné prohlídce u gin…je mi 22 ale já si myslím ze mam nějaký problém
Jejda, ty jsi ale mladonka, bych ti mohla dělat mámu
. No chtělo by to aspoň nabrat hormony a udělat spermio u partnera. Alespoň ten základ. On problém nemusí být nikde. U nás jsme oba zdraví…
.. kdyz jsem byla na gin.. tak Dr… mi řekl že neco vydi na d. čípku ale ze na můj věk je to normalni..tak snad mel pravnu.. a to mám zajít normalne k dr. Na gin.. a tam mu ríct ze chci udelat hormonalni profil?
Děkuji