Klesající bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.10.19 12:47

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1641
6.10.19 20:36
@Anonymní píše:
@Jencus muzu jeste poprosit… teď jsem byla na WC sel ze me jako by růžový výtok a po utření jsem měla i na tol…růžovou barvu..

Ano, je to možné, implantacni krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.19 08:07

Ahoj holka..dneska jsem sice měřila o hodinu dříve..(ale bt se mi zvíšila na 37.0 )

• Citovat
  • Upravit
1641
7.10.19 08:52
@Anonymní píše:
Ahoj holka..dneska jsem sice měřila o hodinu dříve..(ale bt se mi zvíšila na 37.0 )

No tak to je nadějné, tak jsem to měla v cyklu, co jsem otěhotněla. Chystala bych test, moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.19 09:26

Testovat chci az v patek.. ve čtvrtek v patek mam mit termín MS doufám že nedorazí… a na tt..budou //… Děkuji :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1641
7.10.19 10:07
@Anonymní píše:
Testovat chci az v patek.. ve čtvrtek v patek mam mit termín MS doufám že nedorazí… a na tt..budou //… Děkuji :kytka: :srdce:

Já bych asi nevydržela. Určitě dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.19 07:40

Tak holky opět nic.. včera bt klesla uz jsem věděla ze ta mrcha dorazí a dneska dorazila..ještě k tomu o dost silnější :( :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1641
9.10.19 07:57
@Anonymní píše:
Tak holky opět nic.. včera bt klesla uz jsem věděla ze ta mrcha dorazí a dneska dorazila..ještě k tomu o dost silnější :( :cert: :cert:

Ty jo a já fakt myslela ze to klaplo… Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.19 08:01

Rok a půl :?

• Citovat
  • Upravit
1641
9.10.19 08:03
@Anonymní píše:
Rok a půl :?

My to měli také tak… Byli jste někde na vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.19 08:04

Ne..byla jsem jen na obyčejné prohlídce u gin…je mi 22 ale já si myslím ze mam nějaký problém :(

• Citovat
  • Upravit
1641
9.10.19 08:08
@Anonymní píše:
Ne..byla jsem jen na obyčejné prohlídce u gin…je mi 22 ale já si myslím ze mam nějaký problém :(

Jejda, ty jsi ale mladonka, bych ti mohla dělat mámu :mrgreen:. No chtělo by to aspoň nabrat hormony a udělat spermio u partnera. Alespoň ten základ. On problém nemusí být nikde. U nás jsme oba zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.19 08:17

:lol:.. kdyz jsem byla na gin.. tak Dr… mi řekl že neco vydi na d. čípku ale ze na můj věk je to normalni..tak snad mel pravnu.. a to mám zajít normalne k dr. Na gin.. a tam mu ríct ze chci udelat hormonalni profil?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex