Klimakterium - častý cyklus, silné krvácení, návaly, pocení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
31.7.24 19:22

@Janka78 určitě dám vědět, doufám, že mně veme ještě před dovolenou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18062
31.7.24 19:38
@Janka78 píše: Více

taky jsem procitala, ale nepusobi na me duveryhodne.

Nakonec jsem zacala s Womans vitality, beru tedy kratce, ale zda se, ze zabira na navaly. Vic zatim neposoudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
31.7.24 20:07
@Eliška píše: Více

A co konkrétně se Vám nezdá důvěryhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18062
1.8.24 08:12

Zdroje informaci o vyrobku jsou jen z webu prodejce a z webu vasemenopauza, ktery odkazuje jen na jednu osobu. Lekarny ten vyrobek nijak nereferuji. Nemusi byt proto spatny, pro me to ale neni duveryhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.26 11:34

Ahoj, obnovuji diskuzi.
Bude mi 52 a od ledna nemám ms. K dr.jsem objednaná.
Těhotenský test jsem si dělala 2× - negativní. Tak těhu snad nejsem :mrgreen:
Poslední dva roky ms po 22 dnech. V posledních měsících v noci strašné horko a vzapětí zimnice. Mívám docela úzkosti, vysoký cholesterol a teď ještě vysoký tllak :?. Nad pupíkem mi narostla pneumatika, přibrala jsem 3kg a vše do břicha…Teď mívám ms bolesti, ale stále nic :nevim: V posledních dnech se mi objebuje po utření na wc průhledný hlen.
Měl to taky tak někdo? Je to přechod /věk na to mám/ nebo mám čekat nějaký problém?
Omlouvám se za anonym-zdrav.info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.26 11:50

Ještě se chci zeptat, co mám čekat u dotora. Předpokádám klasické vyšetření, možná krev. Čeho se bojím, že mi bude chtít dát nějaké hormony, plus injekce na vyvolaní ms /moje největší noční můra/, už bych to po těch letech raději neměla :oops:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.26 09:41

Ahoj, opravdu nemá nikdo zkušenost?
Jsem dost nervozní :oops:, k dr.jdu až za 14 dní…

• Citovat
  • Upravit
502
10.4.26 10:28

Nečetla jsem diskuzi, omlouvám se. Přesto zkušenost: brala jsem tři roky všechny možné preparáty, jedla soju, cizrnu a trpěla. Měla jsem klidně sedm tříminutových návalů během hodiny ve dne. A to tak, že se mi zamlžily brýle, prostě jsem se vařila. O nocích škoda mluvit, K tomu spousta dalších příznaků, které si s tím člověk ani nespojuje. Trpěla jsem hrdině a mlčky jak zvíře.
Po třech letech a všech marných alternativních pokusech jsem řekla dost. U gynekologa jsem si vymohla hormonální substituci a asi podepíšu i vlastní zodpovědnost, jestli mi to bude chtít vzít. Najednou je to pryč (teda v noci návaly ještě mám!), jsem úplně nový člověk, sportuju, mám sílu hubnout, jsem vyrovnaná, jsem zdravá, bez bolestí koubů… No mohla bych pokračovat dál a dál. Nikomu neradím, pokud vám funguje alternativa, tak super, jen sdílím vlastní zkušenost a držte se, kdo to zažíváte, u někoho je to cesta peklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.4.26 21:32

Mně je 48 let a také mám problémy. Zatím nemám návaly, zato si "užívám " s extrémně silnou menses. Celý život jsem měla hodně silnou, ale poslední roky se mi cyklus postupně zkrátil z 28 na 23-24 dnů, podle testů ještě pravidelně ovuluji. Ale charakter krvaceni je poslední roky jiný. První den vcelku ok, bez potíží, zato druhý den katastrofa! Co hodina co největší tampon a tak celý den! Potom 3.den se to uklidní a krvaceni je celkem slabé. Ale ke konci toho 3.dne se to ještě cca na hodinu rozjede pořádně, opět tampon prosakly do hodiny, ale už to netrvá dlouho… Potom zase uklidneni a pak znovu takový krátkodobý nával krvácení a pak už to zeslabne a krvaceni postupně ustáva až přejde jen ve špinění… Všechno by se dalo nějak vydržet ale ten druhý den bývá zejména v práci hrozný. Hormony užívat nesmím vůbec žádné… Takže vždycky zatnu zuby a říkám si že to snad už nemůže moc dlouho trvat… Beru Ascorutin, po něm nemám aspoň aspoň velke srazeniny a koupila jsem si Superzelezo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 21:35

Já šla do přechodu v necelých 41 letech. Menstruace byla posledních pár měsíců mírná a pak vymizela. Měla jsem hrozné návaly. Hormony nesmím. Tak jsem brala dostupné přípravky z lékárny. Běžná dávka nepomáhala. Nakonec jsem brala dvojitou až trojitou dávku, to pomohlo. Změny nálad jsem neměla, jen ty návaly. Trvalo to 7 let, z toho poslední 2 roky se to mírnilo. Pak to vymizelo a mám od toho klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa