Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@nanysonek nemas za co. Je super, ze si poctem adapteru nastavis sklon postylky.
Zdravím, klínek máme z molitanové pěny a když byla Eliška miminko používali jsme ho denně, protože ublinkávala. Teď když je starší ho používáme jen, když má rýmu, aby se jí líp dýchalo
Doporučuju koupit.
@nanysonek jsou stabolni, ale pokud mas kolecka na postylce, musis je samozdrejmne zablokovat. Malej (13mesicu) ma ted rymu, tak jsem mu je nainstalovala…
Já jsem dávala a dávám, když má malej rýmu složenou larysu pod madraci. Myslím, že ten klín jsou opravdu vyhozené peníze.
![]()
Holky prosím o radu, kam mám dát klín, pod matraci, nebo na ní?
Díky moc ![]()
Já dávala klín nad matraci, pak jsem ale vyprala ten obal a nešel mi vrátit úplně přesně zpět, takže mezi matrací a klínem vzniknul takový zoubek, který tam dříve nebýval, tak jsem ho tentokrát šoupla pod matraci a přijde mi to stejné. A to máme pro prcka docela tvrdou matraci-kokosovou.
Takže za mne- asi je to jedno.
![]()
No, my to měli na matraci a při první návštěvě nám dětská řekla, ať to dáme pod
A myslím, že je to lepší mít to pod tou matrací. Nemá pak mimčo co tlačit…
Měla jsem na…přenášela jsem ho mezi dvěmi postýlkami..
Ale než pod matraci, bych šoupla jen pod prostěradlo… ![]()
Zdravím
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste používaly klín do postýlky hned od narození? Díky moc ![]()
Ano V porodnici je mají také pod úhlem- ted aspoň v Brně na Obilňáku, kde jsem rodila
Mám obě děti blinkací, takže mi usnadnil dodatečné kojení!-)
Pro jistotu jsem ho pořídila, stál mě asi 150 Kč, tak to nebolelo a protože mám ublinkánka jsem radši že ho mám. Ale v postýlce v obýváku mám pod matraí stočenou osušku a službu to prokazuje stejnou ![]()