Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, je mi 34 let, bolel mě kyčel, tak mi ortoped udělal rentgen. Mám ho posunutý, takže mě poslal na rehabilitaci. Ale k tomu mi byla zjištěna velmi lehounká počínající artróza a prý mě jednou nemine ani osteroporóza (tu máme v rodině). Mám problémy i s bolestivostí kolen. Na minulé rehabilitaci mi paní doktorka řekla, že je mám chondropatické. A teď otázka - jaký brát doplněk stravy? Doktorka mi doporučovala Gelmodel. Ortoped nic neříkal. A já se ho neptala, protože si myslím, že doktoři stejně doporučují jen to, na co je zrovna který dealer naláká. Takže co pomohlo vám? A pomáhá vůbec něco z toho, co je volně prodejné? Ceny jsou hodně vysoké, tak abych nekupovala něco, co je k ničemu. Ideálně něco bez konzervantů a umělých sladidel.
Ahoj, já už asi dva měsíce užívám Chondroitin sulfát-je to ze žraločí chrupavky. Není to z lékárny ale objednané z webu (kupoval manžel takže stránky nevím) a určené pro sportovce, je to prášek, který se rozpustí ve vlažné vodě (necelý gram), chuť nic moc, ale aspoň tam nejsou dochucovadla a daslší sr..ky ![]()
Teď jsem našla stránky na krabici tak se na to podívej: http://4fitness.cz/…ulfat-p-225/
zkoušel někdo brát Alavis pro koně? prý to berou i lidi a hodně to pomáhá