Kluk nebo holka - babské rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
7.5.10 15:25

Zuzi však já vím, že to takhle je a taky jsem to tak napsala… klučičí jsou rychlejší a méně vydrží a holky pomalé s delší životností. Tohle je asi jediná vědecky podložená metoda.

Asi před rokem, než jsme se začali pokoušet o třetí dítě jsem tomu věnovala spoustu času a opravdu prohledala co se dalo, pročetla všemožné metody a rady a taky diskuze o jejich úspěšnosti a opravdu jsem asi po dvou měsících pročítání došla k závěru, že se to ovlivnit prostě nedá. V každé diskuzi je vždycky půlka holek co jim to podle toho vyšlo a půlka to měla zase naopak. Ať už jsou to čínské kalendáře, poloha při styku, metoda podle Plzáka, pohlaví dle Luny, metoda kluk v den ovulace, holka před, preferování určitých potravin, užívání hořčíku, draslíku, omezení solení, metoda Karla Příplaty, otočení při styku na světové stany, vliv počasí, výpočet podle Jonáše a mnoho a mnoho dalších.
Chtěla jsem do třetice vsadit na jistotu ale opravdu to nejde a pokud se při použití té či oné metody zadaří vytoužené pohlaví tak je to čistě jen a jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.5.10 15:35

My jsme taky zkoušeli holku a když všechno dobře dopadne, tak ti za pár měsíců možná i týdnů můžu potvrdit nebo vyvrátit teorii rychlých a pomalých spermií. Snažili jsme se několik dní před ovulkou skoro každý den až do ovulky. Kluka už máme a moc bysme chtěli holku, i když pro toho našeho raubíře by byl asi lepší kámoš na lumpačiny.
Ale na rovinu, je to spíš náhoda a štěstí a jak tady někdo psal, vždycky je to jen 50% na 50% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lubucha
20.10.10 10:54

pohlaví

Tak bohužel mám tu zprávu, že se to nemusí povést. Milovali jsme při ovulaci - a tak jsem byla přesvědčená že to bude chlapeček a na ultrazvuku mě už 2× řekli holčička. Ale je to jedno hlavně, že bude zdravá. No přírodě prostě asi neporučíme:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.18 14:54

Jen tak pro zvědavost :lol: Komu vyšli babské rady ohledně pohlaví??? :mrgreen: …

My mame od me praprababicky v rodine dano ze je prvorozeny kluk a druha holka, babske rady vsechny co jsou na internetu tez sedi na kluka i rodina odhaduje kluka a ejhle cekame holcicku :mrgreen: Dokonce jsem cetla ze se zeny ze 70% strefi s pohlavim :lol: tak asi ma zenska intuice selhala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2215
5.12.18 15:30

U nás to všichni tipovali různé, cca 50:50 - tvar břicha, akné, atd.. a nejlepší vždy bylo, když někdo řekl, že se nikdy nespletl :lol: jako bavili jsme se. Já jsem to cítila spíše na kluka (ale možná jsem si to hlavně přála), no a po devíti měsících jako Kinder vajíčko to byl kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
5.12.18 16:07

Podle stavu pleti, bricha, vlasu, nějaké soli, termínu početí to měl být kluk. A teď tu vedle mne leží krásná holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
5.12.18 19:59

Podle všeho a všech holka, podle plodovky kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie