Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě se po potratu totálně hormony rozhodili, sice mám hormonální profil teď v pořádku, ale ovulaci steně nemám, takže je to pravděpodobný a možný
chodím na folikulometrii, beru clostilbegyt, za 2 měsíce pokud se nezadaří mě čeká IUI, po potratu se mě udělali polycystická ovaria
měla by jsi se nechat taky vyšetřit aby se s tím kdyžtak začalo něco dělat, to čekání na mimčo je jinak neskutečně dlouhý
duphaston beru už 8.měsíc a clostilbegyt 2.
smí se užívat jen 3krát, pak se má vysadit
já taky myslím, že to je dost častý. Taky mám po potratu jiný cyklus než předtím, pleť šílenou atd.
Goldenko ahoj? Dlouho jsme si nepsaly. Někde jsem vyslídila, že tě čeká testování, moc držím palce ať to vyjde. U nás se v únoru zadařilo, ale v 11tt zamlklé těhu. Tak teď mám zase pauzu a snažení od července asi. A neposlali tě na laparoskopii s těma PCO? Pak je prý hodně velká úspěšnost, když ty cystičky propíchají.
Andík což o to - dlouhý cyklus by mi nevadil ale jsem už půl roku po potratu a pořád tak a prý při dlouhých cyklech neprobíhá ovulace a je fakt že nemám jediný příznak ovulace za to jak jsem psala mě bolí prsa jako při přípravě na kojení…
tak nevím no ![]()
andik, zatím mě na laparku neposlal, prootže to prý jednou šlo, půjde to i podruhý, beru Clostilbegyt a reaguji na něj, to je hlavní, takže uvidíme časem, možná na ni taky dojde ![]()
Ahoj holky,měla bych takový dotaz jestli některá nemáte zkušenost nebo nevíte zda je možné že by se mi po potratu nevrátili hormony do správných hladin…
Děkuji za odpovědi. 
Mám již jedno dítě po třech letech jsem otěhotněla znovu (obě těhu přišli hned ten měsíc co jsme se začali snažit) bohužel toto druh¨é skončilo ve 12tt zamlklým těhu a čištěním v nemocnici.Od té doby mám dlouhé cykli cca41 dní a nejspíš ani neovuluji je to půl roku od potratu a stále mě pobolívají prsa jako v těhu(asi mléčné žl.)Tak už mě napadlo jestli by mi mohly zůstat některé hladiny hormonů vysoké,nebo nevím čím by to mohlo být.