Kluk nebo holka - babské rady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
6.5.10 22:18

Kluk nebo holka

Ahoj všichni.Myslím si,že je to téma,které se už asi několikrát probíralo a probírat bude.Ale máte nějaké zkušenosti jak ovlivnit pohlaví dítětě?Já mám holku,která není přítele,on je ze 4 kluků a jeho bratrům se rodí samé holky,myslíte,že by se nám zadařilo prolomit ledy :-P na kluka? :potlesk: Díky za rady všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
6.5.10 22:25

jasně máte 50% šanci že se to podaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
6.5.10 22:47

Znám tuto teorii: jak jistě každý ví, pohlaví dítěte určují spermie. Údajně spermie s chromozomem X (čili holčička) jsou pomalejší a vydrží žít déle, tudíž když dojde ke styku před ovulací (kdy spermie přežívají několik dní a čekají na vajíčko), je pravděpodobnější, že se narodí holčička. Naopak, je-li vajíčko už ve vejcovodu, bude to kluk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
6.5.10 22:55

Já slyšela od kámošky variantu:aby chlap abstinoval a spermie byly čerstvý a pak mít sex 2× a podruhý to udělat do partnerky a vyšel ji kluk nevím co je na tom pravdy, ale my to tak zkusíme

• Citovat
  • Upravit
16291
6.5.10 23:09

Taky bych řekla že to je 50/50, my chtěli jednu holku a máme dva kluky :lol: Pak máme známé co taky chtěli holku a mají dva kluky, a další kteří naopak chtěli kluka a mají dvě holky :) A další co tak znám tu z města má jedna rodina 3 kluky a druhá rodina asi 5 kluků (poslední bylo nečekaný, paní na něj přišla v 5 měsíci).

Jinak to co píše rozumbrada nám taky říkal gynekolog na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.5.10 23:38

Ahoj Báro zrovna nedavno jsme to řešily:-)

https://www.emimino.cz/…ivnit-41372/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.5.10 23:45

Marry nic ve zlým ale to se mi zdá jako blbost

nevím no, když by chlap abstinoval, tak proč by tu první várku, šoupl někam do ručníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.5.10 23:46

Zuzko, asi aby to nebyli pukavci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
7.5.10 07:09

tak poreferuj jak to budete dělat vy a jak se zadaří my chceme moc chlapečka. Prý to slyšela i v tv. Nevím co je na tom pravdy. My o první se snažili každý den a máme holčičku

• Citovat
  • Upravit
12565
7.5.10 08:43

To s těma spermiema jsem taky slyšela a možná že na tom něco bude…teď to jen vychytat :lol:

Ale řekla bych, že většinou vyjde to co „nechceš“  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.5.10 08:47

Taky myslím, že je to 50:50, prohledala jsem celý net a zkoumala všemožné rady, ale stejně mi z toho všecho vyplynulo, že to je prostě 50:50 a ovlivnit se to nedá absolutně ničím.

Pokud by platilo, že kluk se počne v den ovulace když je už vajíčko ve vejcovodu tak by se z inseminace rodili jen a jen kluci a žádné holky, protože se dělá v den ovulace. A tak to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.5.10 09:15

Ikulko, inseminace ale nějak překoná ten první odpor sliznice, ne? Co jsem našla na netu tak - … tzv. umělé inseminace, kde jak nám vysvětlila, bude upravené sperma v době mojí ovulace vstříknuto do dutiny děložní. - tzn všechny ty potvůrky mají stejnou naději… Jen musí hledat. Nebo si to špatně vykládám? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
7.5.10 10:28

Já myslím, že tohle prostě nikdy není 100% jistota. Když jsme začali pracovat na prvním dítku, vůbec jsme o tom nepřemýšleli a prostě jsme se měli rádi a máme Adélku..U Klárky to bylo tak nějak plánované a trochu i cílené co nejblíže k ovu a i když jsme měli za to, že jsme se trefili do „klučičího období“,k mé velké radosti máme zase krásnou holku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.5.10 12:13

Hanule jo, vstříknou to až do dělohy, ale pak už musejí plavat samy, a pokud jsou ty holčičí pomalejší a vajíčko už je ve vejcovodu tak by k nim logicky nejdříve doplula klučičí spermie. Ale jsou i nějaké nové teorie, že si dokonce vajíčko vybírá, kterou potvůrku k sobě pustí takže to nemusí být zrovna ta první nerychlejší :nevim:
I když já mám dva kluky a oba jsou počati v den ovulace tak i přesto si myslím, že to je prostě vždycky 50:50 a ovlivnit se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.5.10 14:53

ikulko asi si špatně hledala, dala jsem sem dokaz na diskuzi kde jsme to řešily, ta teorie zní asi takhle:

kluky jsou rychlejší ale dříve umírají, a holky jsou sice pomalejší ale zase vydržé déle

my jsme se tím řídili, chtěly jsme holku a taky jí máme

na podzim se vrhneme na druhýho prcka a chceme samozřejmě kluka, tak uvidíme jestli to funguje nebo jestli to byla náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí