Knížka angličtiny pro samouky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
knížka angličtiny pro samouky
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jakou si koupit knížku angličtiny, podle které se dá učit a něco naučit? Už je to dlouho, co jsem po škole, takže je třeba si angličtinu připomenout a hlavně se i něco naučit (základy snad ještě umím) Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám angličtinu pro samouky http://www.leda.cz/…lni-info.php?… a je moc dobrá, tenkrát mi jí doporučil jeden učitel na vysoké škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje znama taky chvalila AJ od nakl. Leda, pry i spanelstina je dobra, tak asi budou mit celkem kvalitni radu tech ucebnic pro samouky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanitscha zalezi jak na tom clovek je, pokud uplne zacatecnik tak ta LEDA je hodne spatna knizka. Pokud ale falesny zacatecnik co uz neco umi, ma slovni zasobu tak je to dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meluzinecka ucila jsem se anglictinu akorat na stredni, neco jeste umim, ale uz jsem taky toho hodne zapomela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna taky hledám, nemá ještě někdo nějaký tip? Spíš pro ty úplné začátečníky, už si opravdu téměř nic nepamatuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda ahoj
zkus tu radu od ledy, pokud neznas nic, maji i cd. pokud ale neco znas, tak bych spis uzivala cambridge grammar in use elementary a vocabulary in use elementary… anglictina se uci lepe anglicky, preferuju spis jine uceni nez typicky cesky model… ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejlepsi jsou ucebnice Anglictina pro jazykove skoly, pet dilu.
- Citovat
- Upravit