Knížka angličtiny pro samouky

611
11.1.15 13:08

knížka angličtiny pro samouky

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jakou si koupit knížku angličtiny, podle které se dá učit a něco naučit? Už je to dlouho, co jsem po škole, takže je třeba si angličtinu připomenout a hlavně se i něco naučit (základy snad ještě umím) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.1.15 13:22

Já mám angličtinu pro samouky http://www.leda.cz/…lni-info.php?… a je moc dobrá, tenkrát mi jí doporučil jeden učitel na vysoké škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.1.15 13:26

Moje znama taky chvalila AJ od nakl. Leda, pry i spanelstina je dobra, tak asi budou mit celkem kvalitni radu tech ucebnic pro samouky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
11.1.15 13:42

@hanitscha zalezi jak na tom clovek je, pokud uplne zacatecnik tak ta LEDA je hodne spatna knizka. Pokud ale falesny zacatecnik co uz neco umi, ma slovni zasobu tak je to dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.1.15 14:58

@k.o.r.i.n.e.k88 @KlaraBoch dekuji,zkusim se na podivat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
11.1.15 15:00

@Meluzinecka ucila jsem se anglictinu akorat na stredni, neco jeste umim, ale uz jsem taky toho hodne zapomela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.15 16:21

Knížky od Murphyho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
12.2.15 08:03

Zrovna taky hledám, nemá ještě někdo nějaký tip? Spíš pro ty úplné začátečníky, už si opravdu téměř nic nepamatuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
12.2.15 09:21

@anairda ahoj :mavam: zkus tu radu od ledy, pokud neznas nic, maji i cd. pokud ale neco znas, tak bych spis uzivala cambridge grammar in use elementary a vocabulary in use elementary… anglictina se uci lepe anglicky, preferuju spis jine uceni nez typicky cesky model… ;)

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
12.2.15 09:37

Nejlepsi jsou ucebnice Anglictina pro jazykove skoly, pet dilu.

• Citovat
  • Upravit
11860
2.8.19 17:58

Jj @admin reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat