Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Mal Omlouvám se za zpoždění. Objednali jsme z netu, ale bohužel už nevím kde.Jen jsem si dokoupila pláštěnku na golfky od Emitexu, protože u toho kočáru byla ta univerzální…ona je taková na prd ![]()
A mohla bych se zeptat na delku zadove operky a jak jste s nimi spokojena
@zuzazuzanta píše:
@Mal Omlouvám se za zpoždění. Objednali jsme z netu, ale bohužel už nevím kde.Jen jsem si dokoupila pláštěnku na golfky od Emitexu, protože u toho kočáru byla ta univerzální…ona je taková na prd
To se vůbec neomlouvejte
Děkuju.
@monika6666 délka zádové opěrky 44 cm. Já jsem s nim spokojená maximálně, protože je mnohem pevnější a stabilnější než ty klasické plastové golfky. Ikdyž není nijak super značkový ![]()
Krásný den. Taky se mi moc líbí golfík quatro jimmy. Nejdříve jsem měla vybraný jiný, ale tady na emimču jsem se dočetla v diskuzích, že se s ním maminkám špatně chodí, kvůli zadním kolečkům, které jsou moc blízko sebe. Tím pádem jakoby pořád kopaly do koleček nebo jim nezbývalo nic jiného než chodit jako modelky nohu přes nohu:)) tak se chci zeptat, zda máte některá tento problém i u tohoto golfíku:)
Kdyby jste měly zájem, máme ho k prodeji za 800 (500kč kočár+300pláštěnka od Emitexu) ![]()