Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny maminky, těhulky, snažilky a prostě všechny kdo navštěvují toto fórum ![]()
Ráda bych se zeptala, zda některá z Vás nemá zkušenosti s tímto kočárkem: http://www.detsky-eshop.cz/…yle/959.html
Předem díky za všechny reakce ![]()
Ahoj zkušenost s ním nemám a vůbec nevypadá šeredně-cena taky super. Ale asi bych měla strach z těch vnitřních rozměrů-šířka 40 to je opravdu hodně ale dýlka 80cm??? No, záleží na tom, kdy máš termín a jak to bude v zimě musíš počítat délka dítěte+fusak atd,,tak aby se ti tam vešlo.
Děkuju za odpověď. Pokud jsem to pochopila správně, tak 80cm je asi hodně málo, jaká by tedy měla být ideální délka kočárku? Já mám termín začátkem července. Jaký by jsi mi tedy doporučila příp. na co si mám kromě délky kočárku dávat pozor?
No 80 není hodně málo ale řekla bych, že jsou i víc. Si vem, že hlubokou korbu budeš potřebovat ještě v zimě - to tvému mimču bude cca 6měsíců to je +- asi 74cm(všera jsem měla 6ti měsíční mimčo na návštěvě. Když bude ležet už moc velká rezerva není. Já mám termín v dubnu a délku mám 86(taky to není moc), ale pořád je to bych řekla častější míra a 6cm je potom dobrých. Jsou kočárky který mají délku třeba i 102cm…ale to je potom jiná cenová kategorie (tu si dovolit nemohu). U nás si hodně holek vybralo Dorjany a Xlander. Já, mám vybraný nějaký no-name v ceně jako tady ten+- Je zas o něco uzší 37cm(to je prý většina kočárků,ale je delší86cm.
Já si dělala tabulku-název,cena jestli je už s autosedačkou a rozměry. Potom jsem hodnotila velikost x cena.
Průšvih je, že člověk nemá představu, dokud nezačne aktivně shánět kočárek, na co všechno si má dávat pozor. Nikde jsem bohužel neviděla ani nějaké testy kočárků. Vím,že kdysi něco bylo v černých ovcích, ale jinak rad pro kupující moc není. Nebo jsem se dívala jen špatně. Každopádně díky moc info. Určtě se po zmiňovaných značkách kočárků podívám ![]()