Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
hartiepa píše:
A co se týká nákupu v Polsku, jen bych upozornila na věc, kterou asi málokdo řeší. Slyšela jsem, že v Polsku je záruka pouze 1 rok, oproti 2 rokům u nás. Už proto si tu „blbou“ tisícovku doplatím. V obchodech s kočárky mě taky vždy zajímalo, jestli jsou při reklamaci schopni zapůjčit jiný kočárek.
Já osobně Dorjan budu kupovat taky. Prestige flower collection rose. Už se na něj těším
já mám prestige flower collection crocus
jsem spokojená. Já ho tedy koupila v polsku loni za 7000 Kč (s autosedačkou 7700 Kč) U nás v kamenným obchodě stál PRESTIGE 11tis to je trošku rozdíl ![]()
Marťulililinka to určitě je dost velký rozdíl. Jen nechápu kde za ty peníze ty kočárky kupujete. Kamarádka, která ho taky kupovala loni, tak přijela s tím, že by byl v Polsku tak o tisíc korun levnější… Tož nevím ![]()
Můžu se zeptat kde přesně jsi ho kupovala? A nevíš jestli ceny jsou stejné i letos?
hartiepa píše:
Marťulililinka to určitě je dost velký rozdíl. Jen nechápu kde za ty peníze ty kočárky kupujete. Kamarádka, která ho taky kupovala loni, tak přijela s tím, že by byl v Polsku tak o tisíc korun levnější… Tož nevím
Můžu se zeptat kde přesně jsi ho kupovala? A nevíš jestli ceny jsou stejné i letos?
vím, že pak v červnu nebo září zdražovali, ale nevím o kolik.. já ho kupovala v únoru 2011. Zrovna včera jsem koukala na paragon, protože chtěla po mně jedna budoucí maminka taky přesný popis místa, kde jsem ho koupila.
My tam jeli právě proto, že se to fakt vyplatilo.. ![]()
A řekneš mi tedy kde jste ho kupovali? Zajímá mě město, prodejnu si pak už třeba najdu na netu…
Ta kamarádka kupovala klasický Danny Sport a nevím přesně kdy, ale holčička se jim narodila v září, tak počítám asi o prázdninách někdy.
hartiepa píše:
A řekneš mi tedy kde jste ho kupovali? Zajímá mě město, prodejnu si pak už třeba najdu na netu…
Ta kamarádka kupovala klasický Danny Sport a nevím přesně kdy, ale holčička se jim narodila v září, tak počítám asi o prázdninách někdy.
Byl to Polský Těšín… napsala jsem ti to do zprávy…
já taky napřed chtěla obyčejný, nechtěla jsem platit víc za prestige, ale když jsem tam přijela a viděla ten crocus naživo, zamilovala jsem si ho.. tam nebyla nějak velký rozdíl ceny mezi danny sport a danny sport prestige, vyplatilo se vzít raději ten prestige…
Je to přesně jak píšeš. Já taky chtěla obyč a pak jsem viděla Prestige a byla to láska
Dokonce i manžel už pochopil, že ty dva tisíce (to je rozdíl v ceně u nás) prostě neušetří ![]()
hartiepa píše:
Je to přesně jak píšeš. Já taky chtěla obyč a pak jsem viděla Prestige a byla to láskaDokonce i manžel už pochopil, že ty dva tisíce (to je rozdíl v ceně u nás) prostě neušetří
něco jinýho je vidět ho na obrázku a něco jinýho ve skutečnosti
![]()
Hartiepa, ohledně záruční doby věcí v Polsku. Jsou v EU, takže musí mít záruční dobu alespoň na dva roky i věci na tržišti. Jinak se taky rozhoduji jestli si ten kočárek koupit tak děkuji všem za rady a názory.
jesse píše:
Hartiepa, ohledně záruční doby věcí v Polsku. Jsou v EU, takže musí mít záruční dobu alespoň na dva roky i věci na tržišti. Jinak se taky rozhoduji jestli si ten kočárek koupit tak děkuji všem za rady a názory.
Ano, včera mi tady taky Marťulililinka psala, že záruku má na dva roky. Byla to možná nějaká stará informace. Nevím někde tady jsem to už četla.
Také teď zvažuji zajet se podívat do Těšína.
A prodávají se v Polsku i jiné značky máte někdo tředa i odkaz na internet.obchod, já bych chtěla BABY JOGGER CITI MINI, a na kočárkách danny opravdu nevím co se komu líbí, pardon ale jsou to šusťáky, nekoupila bych ho ani za 1000 kč
@ulim píše:
A prodávají se v Polsku i jiné značky máte někdo tředa i odkaz na internet.obchod, já bych chtěla BABY JOGGER CITI MINI, a na kočárkách danny opravdu nevím co se komu líbí, pardon ale jsou to šusťáky, nekoupila bych ho ani za 1000 kč
mám dorjan rok a nevím co je na něm šusťákovýho ![]()
pro mě je to hrozný kočár nic pěkného luxusního na něm neshledávám, no já měla JOOLZ a BGB BEE tak paaa ![]()
@ulim píše:
pro mě je to hrozný kočár nic pěkného luxusního na něm neshledávám, no já měla JOOLZ a BGB BEE tak paaa
No vidíš, a pro mě jsou zase hrozné ty luxusní kočáry, cos vypsala ty. Prostě se mi nelíbí a velikostně mi přijdou naprosto nepraktické. Ale každému se líbí něco jiného, tak si nemyslím, že je vhodné tady osočovat něco, s čím jsou jiní spokojení…
Mmch, z jakého důvodu sháníš kočárek v Polsku, když jsou to podle některých názorů nekvalitní krámy a ty jsi zvyklá na luxus?
chci baby jogger a zkouším ho najít i levnější, nikoho neosočuji jen jsem napsala co si o tom myslím a za tím si stojím, a máš pravdu je to o vkusu
někdo ho má moc málo
![]()
Měla jsem Mikado Boston a spokojenost. Žádná porucha za rok každodenního ježdění. Nevím jistě, jestli se tato značka ještě dělá, ale doporučuji. ![]()