Kočárek - pomoc s výběrem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
13.2.06 16:49

Ahoj, my jsme na první mimi také koupili kočárek v Opatovicích. Byl to ten, co tam sami šijí (trojkombinace) a vyšel na cca 7 tis. (je to asi 3,5 roku). Používali jsme ho rok a pak ještě další zimu (takže celkem něco málo přes rok) a funkčně byl naprosto v pořádku, žádná závada se na něm neprojevila. Byla bych s ním celkem spokojená, až na to, že byl strašně těžký a já jsem ho neuzvedla do auta. Když jsme ho prodávali, byl přes časté ježdění v terénu skoro jak nový. Tak nevím, jestli jsem pomohla :-) Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
13.2.06 18:35

Josefka: Né, prodejci to jsou jinak velice ochotný, ten pán, co nám ho tam předváděl byl velice milý a taky o těch kočárkách hodně věděl, byl to totiž jeden ze servisáků :wink: . Vybrali jsme si kočárek, který se u nich jmenuje Wanda Cross, ovšem naprosto stejný je Růžový panter. Není v nich vůbec, ale vůbec snad žádný rozdíl. Stál nás 6.800 Kč. Ze začátku jsem z něho byla naprosto nadšená, ale pak jsme ho málem hodili ze skály :wink: . Ale to neznamená, že tam jsou všechny kočárky takové. My s manželem nemáme totiž nic napoprvé a skoro všechno, co si koupíme, tak reklamujeme. Prostě jsme rodina smolařů. Asi jsme neměli jenom štěstí na tenhle kočárek, ten čekal totiž na nás :wink: :P . Je teda sice pravda, že ostatní prodejci na Opatovice také nadávají, že to prý jsou „šejdíři“, ale to můžou být jen konkurenční řeči.

Ale znám lidi, kteří mají kočárek také z Opatovic, a jsou naprosto spokojený.

Dobrý výběr kočárku a bezproblémové ježdění.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.2.06 08:32

V Opatovicích jsou vážně moc ochotní a co tak srovnávám ceny např. stejných postýlek, tak mi připadá, že i levní. V kočárcích jsou zaměření na levnější cenovou kategorii - nejdražší kočárek tam sakuprdum stojí 10.000,– (no, a to je právě ten, co se nám líbí - jako naschvál) Díky za info. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
15.2.06 11:56

Díky Nile za odkaz na stránky Patronu , ale už jsem na ně přišla díky reklamě v jedné brožůře sama. Patrony vypadaj dle mého dobře jako hlubokáče i jako sporťáky, ale maj pro mne jeden dost podstatný mínus a to váhu 14 kg, takže se od polskejch kočárů příliš už tímto neliší.
Zaujal mne zatím jen trochu Inglesia Magnum , ale vadí mi na něm mnoho věcí. Pokud jsem to dobře pochopila, tak do něj nejde vložit vnitřní taška na dítě ani náhodou, tahá se vždy celá korba za uši, pak tuším, že i přesto že se pod něj dá vybrat z několika druhů podvozků, žádnej z nich tuším nemá přehazovací rukojeť a otočná přední kola s aretací (jen jeden s takovými prťavými kolečky, na kterém si moc neumím představit hlubokáč, a s aretací už vůbec nevím, zda se nějakej podvozek dělá). Takže tohle jsou záležitosti, které mi dost na Magnumu vaděj, jinak se mi kočárek líbí vzhledově, cenově i váhově.
Zatím se nemám čeho chytit, žádnej mě nezaujal natolik, abych se začala o něj podrobně zajímat. Snažím se trvat na váze do max. 13 kg, jelikož budu muset kočár tahat po dvojech schodech a nejsem žádná vazba a zároveň nechci překročit hranici 15 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
15.2.06 12:01

Jó a ještě chci oprášit dotaz na veletr Brno Vše pro dítě, kde jsem se ptala těch, kteří už tam byli, zda se dá z místa odjet už s kočárem a pokud ne, tak jaké jsou dodací lhůty. Předem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
15.2.06 17:54

Na veletrhu v Brně jsem byla loni, maj tam fakt snad všechny dostupný kočárky vystavený a všechno se dá vyzkoušet. Odjet přímo s kočárkem se dá jen poslední den odpoledne kdy veletrh končí a zbyde jim nějaký nezamluvený z prvních dnů, ale možná, že někteří prodejci tam mají jiný systém. Já se tam taky chystám, kočárek budu potřebovat na červen a zatím jsem docela zoufalá. Když už jsem si něco vyhlídla tak to ve všech diskuzích dopadlo nejhůř - třeba TAKO.
Jinak názor, že nejlepší jsou PEG PEREGO a INGLESINA jsem slyšela ze všech stran. Ale PEG PEREGO mi připadá dost drahý a INGLESINA zase nemá moc výběr v barvách.
Nemá některá z vás zkušenost s kočárkem HAUCK MEMPHIS AIR nebo MONTE CARLO od BABYWELT?
Pak jsem taky objevila kočárky KIDDY a BREAKER, mají super výběr barev a celkem bohatou výbavu jen ta cena se mi zdá podezřele nízká.
Ale na těch stránkách píšou, že je budou vystavovat v Brně tak je tam asi podrobím zátěžové zkoušce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.2.06 08:37

A jak je to s dodacíma lhůtama z veletrhu v Brně ? Netušíte někdo? Taky je to moje poslední šance, mimi čekáme v červnu. Netušíte, koho se zeptat nebo kde to zjistit? Liší se to prodejce od prodejce? Můžu si zamluvit přesně ten konkrétní vystavovaný kus aby mi ho pak poslali domů? Neznáte nějakého prodejce, co se tam chystá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.2.06 17:02

Už jsem na netu narazila na spoustě stránek kde mají kočárky hned na úvodní stránce, že budou vystavovat v Brně. Tolik podrobností nevím, loni jsem se tam jen rozhlížela, ale letos tam jedu kočárek koupit nebo alespoň definitivně vybrat, taky červen :) Tak doufám, že tam všechny dobře pochodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
27.2.06 20:06

Chtěla bych se optat těch, kdo už na veletrzích v Brně byli - dá se zkusit kočárek, zda se vleze do auta? Jsou ochotní nebo bych chtěla moc a na veletrhu tohle není praxe …? A ještě dotaz pro majitelky Inglesiny Magnum s podvozkem Allum - tento podvozek je šestikolka se zdvojenými předními nenafukovacími kolečky? Z obrázků to nejde vyčíst a na prodejnách maj především podvozky Ergo bike. Jde dokoupit tašku na rukojeť v barvě kočárku? Pokud jsem to dobře pochopila, tak nejde dokoupit taška na dítě, jen nějaká hygienická vložka či fusak, že? Případně taška na dítě nějaká univerzálka, která by se do korby vlezla …Předem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 12:41

Ahojky,ja tak dlouho vybirala az prebrala :( poridili jsme Tako-CityVoager,cena 8.000kc,sice odpruzeny,ale desne tezky a po 4.mesicich zcela odpadlo kolo,kocar neustale samovolne odbiha na jednu stranu a pomalu vypadavaji sroubky z rukojeti,takze chci velice rychle poridit novy,nejlepe trkolku :D U dcery jsem mela take,od Chicco-RunnerW3,ale bohuzel se jiz tri roky nevyrabi :cry: VECNA SKODA.S pozdravem Val z Brna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.3.06 12:47

Ety,

já na veletrhu byla. Auta jsou zaparkována na parkovištích před vstupem do veletržních budov. Výstava je od parkoviště dobrých 500metrů a pochybuji, že bychom vám půjčili kočárek ven - to by asi s vámi musel někdo jít. Změřte si kufr a pak na místě složený kočár - jinak asi neporadím.

• Citovat
  • Upravit
386
2.3.06 12:49

Pardon Ety, výše je moje zpráva, ale nebyla jsem přihlášena, tudíž bez podpisu. Tímto to napravuji.
Hodně zdaru při výběru kočárku. Hlavně ne polský - vypadají úžasně, ale to jen asi první měsíc. Pozor i na české kočárky, které se v Polsku vyrábějí - je to to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.3.06 19:16

Holky, nevíte jestli se dá po výstavišti chodit s prckem v kočárku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.3.06 19:18

A ještě kdy je ten veletrh v Brně???

Díky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.3.06 20:05