Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@prcekniky upřímně, mám už 3.dítě a s jedním kočárkem bych to prostě nedala. Takže
1. babacar at stylo podvozek. je odpružený, klasika, jako naše maminky měli na kožených páscích, ale tento už moderně na zavěšení + natáčecí náprava možnost aretace. Je ideální do terénu (projede i závěj sněhu), na velký nákup bez auta, na dlouhé procházky, k uhojdání mimina (úžasně houpe), má i sportovní korbu obě, jak hluboká, tak sportovní jsou dost velké,
2. to je peg perego pliko p3 completo, mám ho v autě a mám u něj ještě stále místo na nákup. Pasuje mi do něj autosedačka, je lehký, lehko složitelný. Ideální k dr, na lítání po městě, či nákup. centru., do vlaku, autobusu, má záda skoro rovně, takže tam může být už i mimi (já doplnila, měkkou vložkou do kočárku emitex)
Oba mám z druhé ruky, ale podařilo se mi je koupit vážně jako nové, cena směšná. Já tedy doporučuji 2kočárky ![]()
Dlouhodobou osobní zkušenost mám pouze s jané Slalom, je perfektní, ale je to trojkolka - což mě třeba odrazuje.
Ale mezi značkami které budu vybírat já:
Easywalker - super velikost korbičky, neskutečná lehkost jízdy, jediné co mi trochu dělá vrásky je cena, ale budu volit kompromis že si koupím nový sporták a korbičku s autosedačkou si koupím starší.
Joolz - moje srdeční záležitost, je moc hezký, ale velikostí nepřekypuje. nový je hrozně drahý.
Jané Slalom - volila bych jenom kvůli perfektní ruční brzdě, kvůli kolečkovým bruslím.
Přeji pěkný výběr a štastnou ruku ![]()
Ahoj tak za mě určitě Espiro enzo evo, naprosto super! cena, i funkčnost, velká korbička, jízdní vlastnosti bezva, spořtáček taky..:-)
kámošky mají tako laret a x lander, a obe dvě na něj hrozně nadávají, dokonce další těhu kámoška si kupuje stejný jako mám já, akorát z nové kolekce..:-)
Tak podle mě zrovna ten typ co sis vybrala a chceš podobnej tak má blbou boudičku je dost malá a ve sporťáku tam bude hodně svítit. Jinak čtyřkolovej a ne polskej je dobrej gesslein nebo hartan - oba německá značka a výroba.