Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A neví někdo jak to je pak s reklamací u kočáru koupeného na veletrhu - kde a jak ho reklamovat? Aby v tom pak nebyl kámen úrazu … Dík. Pa.
holky, prosím, jaké máte golfky nebo jim podobné kočárky a jak jste s nimi spokojené?
DianaAndílek píše:
holky, prosím, jaké máte golfky nebo jim podobné kočárky a jak jste s nimi spokojené?
Lira 4 a maximální spokojenost.
Jsou lehké 7,8kg, projedou jakkýkoliv terén, perfektně odpružené, jdou snadno řídit jednou rukou, bezvadná pláštěnka (má pouze malé díry po stranách, tak do kočárku doopravdy nefouká a neprší).
Jediný nevýhody vidim v malým košíku, ale nákup odvezu na madlech
a krátká stříška, jde dokoupit stínítko.
A za ty peníze jsem lepší golfky neviděla. ![]()
A pokud by ti vadila nespojená rukojeť, tak je stejný Espiro s rukojetí spojenou. ![]()
Chicco golfáče MultiWay - máme je teprve chviličku, ale nenašla jsem na nich žádnou chybu.
Holkyyyy, poraďte - nějaký co nejvíc podobný kočárek jako je ABC design Viper 4S - jak vlastnostma, tak vzhledem. Ale aby byl lehčí? Nevíte některá? Žádný šunt od Poláků, pořádný kočárek ![]()
Já už fakt nevím, vybrat ideální kočárek je nejspíš nemožné ![]()
@prcekniky ja mam sunt od Polaku a funguje vyborne
ale z drazsi tridy se mi libi MC Mura 4
@handulinda MC Mura zrovna výrobce uvádí přes 16kg, to je docela dost
@prcekniky my byly taky rozhodnutí pro ABC design Viper 4S, ale po odzkoušení v obchodě jsme si to okamžitě rozmysleli, to bylo rozhrkaný, nestabilní no děs..Nakonec jsme si vzali Baby design Lupo, o kterým jsme teda vubec neuvažovali, ale jízdní vlastnosti byly uplně super, radost se sním projíždět a taky patří k těm lehčím.. takže bylo rozhodnuto… ale fakt se ty kočárky musí zkusit, napřed zajdi na čumendu do obchodu a pak vybírej
hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
@prcekniky my byly taky rozhodnutí pro ABC design Viper 4S, ale po odzkoušení v obchodě jsme si to okamžitě rozmysleli, to bylo rozhrkaný, nestabilní no děs..Nakonec jsme si vzali Baby design Lupo, o kterým jsme teda vubec neuvažovali, ale jízdní vlastnosti byly uplně super, radost se sním projíždět a taky patří k těm lehčím.. takže bylo rozhodnuto… ale fakt se ty kočárky musí zkusit, napřed zajdi na čumendu do obchodu a pak vybírejhodně štěstí
My jsme na čumendě byli, zabývám se tím už docela dlouho, ale ne a ne najít ten ideální. Ten ABC design Viper 4S mi právě přišel naprosto dokonalý. Určitě mi nepřišel ani rozhrkaný, ani nestabilní. Ale právě byl moc těžký. Takhle v obchodě mi to nepřišlo. Ale uváděná váha je 17 kg, což je moc. Ale na ten, co píšeš, se mrknu. Díky ![]()
@Anonymní píše:
@prcekniky my byly taky rozhodnutí pro ABC design Viper 4S, ale po odzkoušení v obchodě jsme si to okamžitě rozmysleli, to bylo rozhrkaný, nestabilní no děs..Nakonec jsme si vzali Baby design Lupo, o kterým jsme teda vubec neuvažovali, ale jízdní vlastnosti byly uplně super, radost se sním projíždět a taky patří k těm lehčím.. takže bylo rozhodnuto… ale fakt se ty kočárky musí zkusit, napřed zajdi na čumendu do obchodu a pak vybírejhodně štěstí
ten si poridila kamaradka..same dobre recenze..
Jinak nevim kam chces kocarek nosit, ale ja mam 13,5 kg a pokud ho vozim, znat to neni..zatim ![]()
@handulinda Jo, 13,5kg je celkem v normě, nad 15kg už je to hodně. A ten ABC má 17kg. Jde spíš o to, když tam dáš mimčo, nákup, tak to na váze docela přidá. A pak to tlačit někde do kopce, skládat a dávat do auta
Obecně od více mamin i prodavaček mi bylo doporučeno shánět kočárek pod 15kg
@prcekniky to asi jo..kočárek co jsem měla na staršího měl 18kg a byl to mazec, když on měl pak už těch cca 12kg a tlačit to do kopce..v zimě..fuj..funěla jsem jak blázen..takže souhlasím..do těch 15kg je to ještě dobrý..a nebo concord..ale u těch váhu netuším..
@handulinda Na concord jsem taky koukala, ale to už je zase moc vysoká cena, stojí kolem 20 tis. Já bych za něj dala tak do 15.tis No říkám, vybrat optimální kočárek je prostě nadlidský úkol ![]()