Kočárek Adamex Barletta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
2.3.17 19:24

@Migelka-Satanka já jsem ho kvuli tomu prodávala:( malý to měl uplně připláclý na bříšku a povolit to nešlo..když jsem za to trochu zabrala, tak se ten boční popruh hned vytrhl z konstrukce:(.. tak jsem ho dala pryč..ale četla jsem, že holky hodně kupují místo toho obyč kšíry a používají ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.17 21:44

@jakalm no to je přesně ono. Jako ted jeste s fusakem fakt katastrofa! Tohle fakt nepochopím, ze to takhle někdo vůbec nedomyslel!! Jsem z toho hodně zklamaná. :( Dávat pryč ho upe nechci, ale za rok v zimě uz tam malou nezapnu tuplem a to tam jako píšou do 36 měsíců?! Ani náhodou. Korba bez problému, sportak na ho..! Taky jsem se pak docetla, ze tam holky davaj koupeny extra kšíry, tak to tak udělám, pac absolvovat další koupi kočárku uz nechci. To nez člověk něco vybere, to je o nervy :lol: :roll: každopádně díky za info, tohle me jen utvrdilo v tom, ze bohuzel nedělám nic špatně ja, ale asi soudruzi v ndr ze!!!? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.3.17 18:07

@Migelka-Satanka asi :lol: :lol: mě právě ten kočárek tímhle hroozně zklamal.. sporták se používá 80% celé doby používání a je takhle na prd udělanej:( já nechtěla syna vozit v něčem, co mu mačká bříško a ještě k tomu kdyby se víc nahnul tak se to s ním vyškubne:(.. objednala jsem sporták od britaxu a možností dokoupení korby v budoucnu takže jsem ted nadmíru spokojená:)) hlavně přes internet takže žádný lítání po obchodech už :D tak zkus ty kšíry a uvidíte:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 20:42

@jakalm no a další věc, co me hrozne vytáčí, je, ze se hrozne blbe ten sportak polohuje. Jde to strašně těžko, at uz položit nebo zvednout. Ty tycky tam ze zadu jsou tak prapodivně, ze to musím štelovat a rvát a fakt me to na ulici nebaví!! Nevim, esli to je jen zrovna ten náš, ale fakt to jde děsně zle!! :pocitac: no uz stejně uvažujeme o skladnejsim sportaku kvůli cestování autem, tak tohle to je jeste o důvod navíc. Zase bych si ho chtěla nechat kvůli ty korbe, kdyz by v budoucnu byl sourozenec, pac ta mi vyhovovala i ten podvozek je fajn, nicméně nevim, zda si ho mam doma skladovat. No nic… každopádně za me sportak se opravdu nepovedl! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.3.17 22:47

@Migelka-Satanka nepovedl no:( ale pravé jsem ho nechtěla skladovat jen kvůli korbe, kterou stejně používáš par mesicu:( jinak me se teda polohoval dobre.. Ja mam ted britax affinity 2 a jsem nadmíru spokojena:) je pohodlnej, krasne se ovládá, pri složení je malinkej a hlavne jak jsem psala- na druhé pak staci jen dokoupit korba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.3.17 07:19

Mužu se zeptat, ty negativní komentáře jsou na kocarek Adamex Barletta RETRO??nebo jen má Barletta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.17 10:11

@jakalm Ty jo ten Britax nevypadá špatně! :) a co podvozek? Je do terénu? A lepší teda nez Barletta ju? Uvazuju pomalu, ze ho asi prodam :lol:

Příspěvek upraven 04.03.17 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.17 10:14

@nemnd ja mam obyc Adamex Barletta, ne retro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.3.17 23:05

@Migelka-Satanka jezdím s ním denně po polňačkách a zatím super.. je fakt lehoučkej:) jsem s ním spokojená mnohem víc.. malej mě třeba ve sportáku od adamexu vubec být nechtěl..brečel tam.. do tohodle ho dám a jen ho položim tak skoro usíná :-D
Tak hodně štstí při prodeji :D já ho prodávala tři týdny a to byl téměř nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.3.17 23:06

@nemnd taky jsem měla obyč barlettu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
6.3.17 20:29

Já malou nepoutám, sedí ve fusaku a nevylézá, stačí ji to madlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.17 22:12

Vrzání

Holky tak jak jste spokojené s kočárkem? Mě teda celkem mrzí to, spíše teda štve, že po měsíci začal šíleně vrzat. U pružiny. Tak jsme to reklamovali a opravili nám to stylem, že to jen promazali. A stejnak to vrže ( skřípe )dál, ne tak moc, ale vrže. Jak nějaký kočár x let používaný :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.4.17 22:27

@KaterinaKuc92 mě nevrže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.4.17 13:28

@KaterinaKuc92 taky mi vrzaly pružiny a promazání nepomohlo.. nějak jsem si na to pak zvykla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.4.17 14:20

Zdravím všechny. Mám koupený adamex barlettu rainbow ten šedo-tyrkysový jsem strašně zklamaná :( kočárek jsme kupovali cca v září ježděný až od poloviny listopadu…nevydržel nám ani půl roku nevím jestli jsme měli smůlu na nějaký blbý kus ale ze začátku jezdil krásně ale cca 2 týdny zpět začal strašně zlobit, kompletně nám odešly ložiska v předních kolečkách totálně se rozpadly a to jsem s ním jezdila pouze ve městě takže žádný šílený terén, boční pružiny strašně vržou, pokud nemám zaaretované přední kolečka tak se při rychlejší chůzi šíleně klepou :cert: to je úplně o nervy :zed:…korbička i autosedačka jsou v pohodě ale ten podvozek hrůza a děs jinak sporťák mám ještě zabalený tak uvidíme potom co ten :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí