Kočárek Adamex Barletta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
23.4.19 15:33

Ahoj holky, budu ráda, když přidáte vaše zkušenosti do recenzí
Pokud tam není váš model, stačí pořídit novou recenzi :kytka:
Moc díky za pomoc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
11.6.19 22:08

Ahoj holky. Minulý týden mi rupla konstrukce od kočárku. Už se mi to nevyplatí posílat na opravu, tak kdybyste některá chtěla zdarma hlubokou a sportovní korbu, stačí napsat. Je mi líto to vyhazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.6.19 15:30

Nemate nekdo prosim zkusenost se stupatkem na barlettu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
8.9.19 19:16

Nevíte kde sehnat toto ozubené brzdové kolečko k Adamex Barletta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
8.9.19 19:18

Toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.9.19 07:50

@pionyrka Zrovna jsme řešili před nedávnou dobou. Kolečka nám hodně vrzala, jedno bylo asi od ostrého kamínku nařízlé. Objednávala jsem nová 2 zadní (větší) kolečka v Kočárky V&V (Kroměříž). Posílala jsem jim do prodejny na mail obrázky koleček, aby věděli přesně, která objednat ( my máme Futuro) a oni mi zpět poslali návrh ceny s dotazem, zda je je chci objednat. Kolečka stála 1400Kč. Doručovací doba byla dlouha ( 1 měsíc, je třeba urgovat). Kolečka byla s novým ozubením, ale bez té připojovací kovové tyčky, tu jsme si museli vytáhnout ze starých koleček a předělat na nová. ( v obchodě nám ukázali jak, ale šlo to trochu problematicky, protože tlačitko bylo asi zanesené, museli jsme vzít šroubovák, ale zdárně jsme s partnerem všechno vyměnili sami, nicméně je potřeba říct, že na stará kolečka již zpět ty připojovací kovové tyčky nenasadíte), kdyby bylo potřeba, pošlu podrobně výměnu kolečka, nebo pokud to pujde, nechte si objednat i s tyčkou, ušetřite si práci ( ale pak nevím jak to zvýší cenu). Výměna koleček nám vyřešila problém a nic nevrže. Kočárek používáme teprve 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
9.9.19 12:12

Tak jsem nakonec našla e-shop e-babe kde tato brzdová kolečka prodávají 2ks i s dopravou vyšly na 320Kc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.19 05:40

Ahoj holky,
Prosím Vás mám dotaz, mohla by jste mi některá změřit sportovní verzi? Nikde to nemůžu najít :nevim: ( jedná se mi hlavně o délku opěrky, délku sedu a délku nánožníku) moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí