Kočárek Babylux Largo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5766
26.4.17 12:31

@Esterika ja jsem si teda take obednala nafukovaci kola a musim rict ze mi nic nedrhne a to jezdime uz 9mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
27.4.17 14:21

@Esterika bude to take tim ze nam rovnou rekli obednat nafukovaci jedine iris ostatni drhnou ted jsem si vsimla ze mate jine nafuk.kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.5.17 10:58

@ivuška2112 to nám právě prodejce nic nenapsal, ani když jsem jim psala, že prý neví o čem mluvím. Právě my už tam máme vybroušené rýhy, takže za mě tento kočár už ne :( bohužel, jinak je ale krásný a mám ho ráda no, ale kdo ten kočár navrhoval tak asi zapomněl přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
9.5.17 11:42

Já mam Avaro a koleckach ani nemluvim. Uplne sjete gumy :? A mam kola nafuk. omegy. mam ho 1,5.a u kazdeho sroubku je rez.Jsem zvedava, jak ho prodam. Hluboka korba, vajicko cajk. Sportak taky.Ale podvozek na prd.Vse se bude potom muset opravit.Ale jinak jsem s nim spokojena. U nas v horach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.5.17 20:36

Objednavka

Ahoj, rada bych si taky objednala Largo, ale nevim jak pres eshop…Jak jste si ho objednavaly vy? :) A prisel vam postou v poradku? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.17 08:45

@Esterika Jo tak to máte pravdu, já ho mám už 10 měsíců a od začátku mi to také drhne a říkám si, ze jsem blbá, že jsem na to nepřišla v prodejně. Dále co mě štve je to, že když tam nasadim sporťák, tak vypadá strašně a navíc se posadí úplně na koš a tím se zabrání přístupu do košíku. Jinak jsem s kočárkem velmi spokojená, protože je robustní a stabilní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.17 08:47

@vtipna já jsem si pro něj raději jela do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.6.17 14:24

@vtipna Ahoj, objednávala jsem přímo přes e-shop a balík došel českou poštou a naprosto v pořádku, akorát počítej, že je balík těžký jako kráva, tak ať máš raději muže doma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.7.17 18:47

Diky, cekam ze prijde tento tyden…jsem zvedava na kvalitu zbozi. Zatim se ale tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.17 05:34

Ulozny kosik

Ahojte, tak kocarek prisel, vse v pohode, jen jsem si vsimla blbec pozde, ze u toho neni ten ulozny kosik na nakup. Nevite, jestli se to da dokoupit nebo pridelat z jine znacky? Moje chyba, ale celkem i sok, ze to tam neni. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.7.17 06:45

@vtipna co mas za kocar? Vzdycky by tam mel byt. Kdyztak reklamuj u prodejce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.17 14:10
@kvmatonka píše:
@vtipna co mas za kocar? Vzdycky by tam mel byt. Kdyztak reklamuj u prodejce. :palec:

No volam mu, ale nezveda to. Mam ten Largo cerno cerveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.7.17 19:32

@vtipna i pisemne email. At mas neco v ruce. Verim ze uspejes. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.7.17 22:47

@kvmatonka Nakonec me kontaktoval sam a zitra ten kosik doposle. Takze v pohode. Dekuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
21.7.17 00:04

@vtipna tak skvela zprava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie