Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Esterika ja jsem si teda take obednala nafukovaci kola a musim rict ze mi nic nedrhne a to jezdime uz 9mesicu
@Esterika bude to take tim ze nam rovnou rekli obednat nafukovaci jedine iris ostatni drhnou ted jsem si vsimla ze mate jine nafuk.kola
@ivuška2112 to nám právě prodejce nic nenapsal, ani když jsem jim psala, že prý neví o čem mluvím. Právě my už tam máme vybroušené rýhy, takže za mě tento kočár už ne
bohužel, jinak je ale krásný a mám ho ráda no, ale kdo ten kočár navrhoval tak asi zapomněl přemýšlet…
Já mam Avaro a koleckach ani nemluvim. Uplne sjete gumy
A mam kola nafuk. omegy. mam ho 1,5.a u kazdeho sroubku je rez.Jsem zvedava, jak ho prodam. Hluboka korba, vajicko cajk. Sportak taky.Ale podvozek na prd.Vse se bude potom muset opravit.Ale jinak jsem s nim spokojena. U nas v horach ![]()
Ahoj, rada bych si taky objednala Largo, ale nevim jak pres eshop…Jak jste si ho objednavaly vy?
A prisel vam postou v poradku? Dekuji
@Esterika Jo tak to máte pravdu, já ho mám už 10 měsíců a od začátku mi to také drhne a říkám si, ze jsem blbá, že jsem na to nepřišla v prodejně. Dále co mě štve je to, že když tam nasadim sporťák, tak vypadá strašně a navíc se posadí úplně na koš a tím se zabrání přístupu do košíku. Jinak jsem s kočárkem velmi spokojená, protože je robustní a stabilní ![]()
@vtipna Ahoj, objednávala jsem přímo přes e-shop a balík došel českou poštou a naprosto v pořádku, akorát počítej, že je balík těžký jako kráva, tak ať máš raději muže doma. ![]()
Diky, cekam ze prijde tento tyden…jsem zvedava na kvalitu zbozi. Zatim se ale tesim. ![]()
Ahojte, tak kocarek prisel, vse v pohode, jen jsem si vsimla blbec pozde, ze u toho neni ten ulozny kosik na nakup. Nevite, jestli se to da dokoupit nebo pridelat z jine znacky? Moje chyba, ale celkem i sok, ze to tam neni. ![]()
@vtipna co mas za kocar? Vzdycky by tam mel byt. Kdyztak reklamuj u prodejce. ![]()
@kvmatonka píše:
@vtipna co mas za kocar? Vzdycky by tam mel byt. Kdyztak reklamuj u prodejce.
No volam mu, ale nezveda to. Mam ten Largo cerno cerveny.
@vtipna i pisemne email. At mas neco v ruce. Verim ze uspejes. ![]()
@kvmatonka Nakonec me kontaktoval sam a zitra ten kosik doposle. Takze v pohode. Dekuju. ![]()