Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
jsem teprve v 5. měsíci, takže mám ještě chvilku čas, ale pomalu už se rozhlížím po kočárcích a začínám být z toho trošku zmatená.. hledám lehký kočárek, protože bydlíme v horách, tzn. samé kopce, zároveň by měl být ale rozměrný - rodím v říjnu, takže miminko na zimu, která u nás končí v dubnu
no a ještě moje poslední přání - měl by být moderní, takové to vajíčko - viz fotka.
Prošla jsem snad všechny typy, přes Tako, Camarelo a já nevím, co ještě, ale žádný nevyhovuje. Tako je moc těžké, Camarelo se mi zase nezdá rozměrově a tak podobně
máte nějaký typ na kočárek nebo budu muset slevit ze svých nároků? ![]()
@sweet_strawberry záleží co znamená lehký. Ale camarela jsou opravdu obrovské - vnitřní rozměr korby se pohybuje nad 80cm a patří k jedněm z největších a váha je kolem 11,5 kg ![]()
Původně jsem Camarelo měla vybrané právě kvůli váze a velikosti korbičky. Ale na konec jsem vybrala kočárek Adamex Galactic. Po vyzkoušení obou kočárků se mi tento líbil mnohem víc, i když je o něco málo těžší než camarelo. Miminko čekám teď v červnu a počítám, že celou zimu odjezdí v hluboké korbě
@tezi Moc děkuju, na tenhle jsem vůbec nenarazila, vypadá dobře!
hned to jdu projít
samozřejmě se chci jít na všechny ještě podívat na prodejny, ale abych aspoň měla nějakou představu
@sweet_strawberry s velikostí korbičky bývá dost často problém a většina kočárků je má celkem malé.
Právě my jsme už byli s manželem rozhodnutí pro Camarelo. Ještě se mi líbil Cam dinamico, ale tam mi vadila autosedačka, kterou jsem nechtěl. A potom jsem se šla podívat na veletrh a vybrala jsem si Adamex. Vypadá moc pěkně, ale ještě není vyzkoušený
Adamex Galactic má hlubokou korbu 80*36cm, což je naprosto standardní velikost. udávaná váha 9,8kg je super.Ale pozor aby to byla pravda, už jsem se setkal s tím že váha byla bez kol a tašky na rukojeti a hned bylo o 3,5kg méně ![]()
což asi bude i tento případ. http://www.adamex.pl/…662710c9.png
takže
hmotnost hluboké korby: 4,8 kg
hmotnost sportovní korby: 5,3 kg
hmotnost podvozku: 5 kg
Příspěvek upraven 24.05.15 v 21:15
@sweet_strawberry - doporučuji camarelo na základě vlastní zkušenosti. Teď už používáme sporťák, v hluboké korbě bylo „prtě“ téměř 11 měsíců. A to máme velké díté - v roce 85 cm a 11 kg. Kočár užíváme denně i na spaní a spokojenost - snadno ovladatelný, lehký, houpací…
Já si vybrala kočárek Bexa line 2014. Korba má 85cm a při tom váží jen 3,5kg
celý kočárek má 12kg.
Máme Camarelo a jsem velice spokojená
co se týče rozměrů a váhy.. tahám se s ním po fošnách ze sklepa a úplně v pohodě ![]()
@sweet_strawberry Mám Tako a doporučuji
mrkni třeba na tenhle, má dcl. příjemnou cenu
http://www.e-batole.cz/…-06/d-71785/ a nebo s plastovou korbou http://www.e-batole.cz/…-03/d-71774/ rozdíl je jen v korbičkách…Plast je cca o 2 cm vetší než Fabric který měří 80 cm ![]()
Díky holky, mrknu po nich a snad už nakonec nějakej vyberem
moc se mi líbí ten Adamex Galactic nebo Bexa line, tak karta asi padne na jeden z nich ![]()
Hezký den,
já jsem zvolila kočárek Mondo expander. Původně jsem chtěla x-lander a nebo Tako Junama Impulse. Poté co jsme si však kočárky vyzkoušela jasně zvítězil Mondo. Můj hlavní požadavek byl maximální ovladatelnost na terénu a odpružení tohoto kočárku je naprosto fantastické. Konstrukce dle mého názoru lehká a skladnost perfektní. Přikládám i reálná fota
Navíc má lehké ovládání, sporťák i autosedačku lze umístit po i proti směru, podvozek má vysoko takže nehrozí odření a stříšku má opravdu s velkou možností stínění, řekla bych snad s největší co jsem zatím viděla.
Ahoj holky taktéž si vůbec nevím rady při výběru kočárku. Potřebovala bych nějaký který je vhodný do terénu a nechce se mi za něj moc utrácet viděla bych to kolem 10.000Kč moc děkuji za rady ![]()
Dostala jsem nabídku kočárku chipolino vip máte s ním prosím některá zkušenosti?