Kočárek doma - druhé dítě (pověra)

41882
25.7.13 18:05

Všechno jsem měla doma u prvního a druhého bych to měla taky tak. Hloupá a nesmyslná pověra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35764
25.7.13 18:09

Nemám sklep, nemám tu rodiče, mám ho doma, moje máma teda trvala aspoň na tom, že ho musí koupit manžel :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.07.13 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.7.13 18:09

Na pověry nevěřím. Jsou to hlouposti. Jak už jsem psala jinde…kdybych měla věřit na všechny pověry, tak se zblázním. Nevylezu z bytu. V klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
25.7.13 18:10

Pověry fakt miluju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491

U prvního těhu jsem měla kočár u ségry a postýlku taky. Teď mám všechno doma, protože mám deseti měsíční dítě a postýlku i kočár bych tu měla, tak jako tak :nevim: snad se nic nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@lyrica píše:
Všechno jsem měla doma u prvního a druhého bych to měla taky tak. Hloupá a nesmyslná pověra. :nevim:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.7.13 18:12

Čekám druhé a mám doma 4 kočárky. je mi to fuk. na pověry nevěřím s prvním jsem taky měla kočárek doma a to už od 14tt.

vlastně všechno na druhoše mám doma po prvním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.7.13 18:14

Kočárek jsme měli doma ve sklepě po prvním dítěti, postýlka zůstala v ložnici, když jsme malýho přestěhovali do pokojíku, to už jsem byla těhotná. No za dva týdny mám termín, jsme zdraví. Je to jen hloupá pověra jako se svatbou v květnu, mimochodem, vdávala jsem se 21.května :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231

U PRVNÍHO JSEM měla kočárek u babičky, ale u druhého jsem měla po prvním-nekupovala jsem nový a měla jsem ho na půdě. S postýlkou jsem to taky slyšela, ale měla jsem u obou složenou již před porodem. U druhého jsem ji měla složenou do 5 měsíce kvůli prvnímu a pak v 9 měsíci znovu složenou. Jsou to pověry. A když se něco opravdu stane tak to není rozhodně postýlkou ani kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@Verunka.T A já 26. :lol: To jsme teda nezodpovědné, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

Hloupost, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.7.13 18:18

Ale už aspon vím, proč si jedna známá, jak přijela s malou z porodnice, musela zajet k rodičům ještě pro postýlku a pak si ji sama složit. Přítel měl strach, aby se něco nestalo a já jsem si myslela, že je totálně neschopnej :mrgreen: :mrgreen:.Tohle myslím samozřejmě jako vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.7.13 18:19
@lyrica píše:
@Verunka.T A já 26. :lol: To jsme teda nezodpovědné, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no ale fuj :mrgreen: :mrgreen:

ALe ne, vážně, jsou to jen pověry, žádný strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
25.7.13 18:21

Nekdo rika kocar, nekdo postylka nekdo dokonce i obleceni. zbytecny povery. ja mela u obou deti vsecko doma, k nikomu sem nic nedavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.7.13 18:22

@Verunka.T tak ono dřív to důvod mělo. pokud byla svatba v máji tak se předpokládalo, že ženská hned otěhotní a bude rodit v zimě, což s sebou neslo rizika vzhledem k hladovění přes zimu. dneska si myslím, že je to přežitek. já se sice vdávala v červnu, ale dítě jsme v tom máji počali a oba žijeme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová