Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechno jsem měla doma u prvního a druhého bych to měla taky tak. Hloupá a nesmyslná pověra. ![]()
Nemám sklep, nemám tu rodiče, mám ho doma, moje máma teda trvala aspoň na tom, že ho musí koupit manžel ![]()
Příspěvek upraven 25.07.13 v 18:10
Na pověry nevěřím. Jsou to hlouposti. Jak už jsem psala jinde…kdybych měla věřit na všechny pověry, tak se zblázním. Nevylezu z bytu. V klidu…
U prvního těhu jsem měla kočár u ségry a postýlku taky. Teď mám všechno doma, protože mám deseti měsíční dítě a postýlku i kočár bych tu měla, tak jako tak
snad se nic nestane
@lyrica píše:
Všechno jsem měla doma u prvního a druhého bych to měla taky tak. Hloupá a nesmyslná pověra.
Přesně tak ![]()
Čekám druhé a mám doma 4 kočárky. je mi to fuk. na pověry nevěřím s prvním jsem taky měla kočárek doma a to už od 14tt.
vlastně všechno na druhoše mám doma po prvním
Kočárek jsme měli doma ve sklepě po prvním dítěti, postýlka zůstala v ložnici, když jsme malýho přestěhovali do pokojíku, to už jsem byla těhotná. No za dva týdny mám termín, jsme zdraví. Je to jen hloupá pověra jako se svatbou v květnu, mimochodem, vdávala jsem se 21.května ![]()
U PRVNÍHO JSEM měla kočárek u babičky, ale u druhého jsem měla po prvním-nekupovala jsem nový a měla jsem ho na půdě. S postýlkou jsem to taky slyšela, ale měla jsem u obou složenou již před porodem. U druhého jsem ji měla složenou do 5 měsíce kvůli prvnímu a pak v 9 měsíci znovu složenou. Jsou to pověry. A když se něco opravdu stane tak to není rozhodně postýlkou ani kočárkem.
Ale už aspon vím, proč si jedna známá, jak přijela s malou z porodnice, musela zajet k rodičům ještě pro postýlku a pak si ji sama složit. Přítel měl strach, aby se něco nestalo a já jsem si myslela, že je totálně neschopnej
.Tohle myslím samozřejmě jako vtip.
@lyrica píše:
@Verunka.T A já 26.To jsme teda nezodpovědné, co?
![]()
![]()
no ale fuj
![]()
ALe ne, vážně, jsou to jen pověry, žádný strach ![]()
Nekdo rika kocar, nekdo postylka nekdo dokonce i obleceni. zbytecny povery. ja mela u obou deti vsecko doma, k nikomu sem nic nedavala
@Verunka.T tak ono dřív to důvod mělo. pokud byla svatba v máji tak se předpokládalo, že ženská hned otěhotní a bude rodit v zimě, což s sebou neslo rizika vzhledem k hladovění přes zimu. dneska si myslím, že je to přežitek. já se sice vdávala v červnu, ale dítě jsme v tom máji počali a oba žijeme ![]()