Kočárek pro 5měsíční dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3311
30.10.11 19:32

kočárek pro 5 měsíční dítě ?????

ahoj , mám skoro 5 měsíční mimi 7,5 kg a 70 cm , kočárek BÉBÉCAR VOGUE a do hluboké korby se mi už nevejde tedy skoro se zimním fusakem dost narváno ASI BY SE MU ŠPATNĚ SPALO, MNĚ TEDY JO :-( a co ted ???
když vindám sporták ke kočárku tak ten je sice dlouhý , ale uzký . Dám zase fusak a malej je narvanej na šířku ???
Máte taky někdo podobný problém :think: a co jiného koupit ???? pro tak malého se zimou na krku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
30.10.11 19:34

kombinovaný kočárek, který jde dát úplně do lehu. Ty co mají vložnou tašku bývají dost široké, tak jsme loni jezdili my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
30.10.11 19:36
pomeranca píše:
kombinovaný kočárek, který jde dát úplně do lehu. Ty co mají vložnou tašku bývají dost široké, tak jsme loni jezdili my

A CO TO BYLO ZA ZNAČKU ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.10.11 19:36

Malej měl ve 4m 8kg, teď má 5m a na KO jdeme za týden, počítám těch 9kg. A jsme stále v korbě ve fusaku :palec: Ale vytáhneme sporťák…
Co se týká šířky tak dost široký je Dorjan… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.10.11 19:37

Nejdelší a vůbec nejprostornější boemia patron apollon alux

• Citovat
  • Upravit
10713
30.10.11 19:38
ája 2 píše:
pomeranca píše:
kombinovaný kočárek, který jde dát úplně do lehu. Ty co mají vložnou tašku bývají dost široké, tak jsme loni jezdili my
A CO TO BYLO ZA ZNAČKU ????

hoco diamond. Tu vložnou tašku jsme samozřejmě vyndali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.11 19:42

Tak my máme podobný problém, malej měl na začátku 4 měsíce 74cm, takže nám je kočár malej na délku. Bude prostě jezdit ve sporťáku, na šířku má stejně jako korba a ta nám je tak akorát. Už jsme to zkoušeli a nějak neprotestoval, tak snad to půjde i naostro. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.11 19:48
byron píše:
Nejdelší a vůbec nejprostornější boemia patron apollon alux

Tak podle jednoho obchodu má na šířku tenhle kočárek nějakých 33cm (lůžko a 36cm má opěrka zad, to mi nějak velké nepřijde. Náš sporťák má na šířku 35cm. :think: Zakladatelko kolik ten váš sporťák měří?

rozměr kočárku (d,š,v): 100×63×108 cm
rozměr složený kočárek (d,š,v): 103×63×43 cm
rozměr sedačka (h,š, opěrka zad, podnožka): 29×36×49×24 cm
rozměr lůžko (d,š,v): 80×33×18 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
30.10.11 19:51

Já to taky akutně řeším, mám x-lander, malej půl roku a 72 cm - nevejde se do hluboké korby, do sporťáku ano, je pohodlný, ale ještě ho tam nechci dávat. Řeším druhý kočár, ale chci klasickou korbičku - vaničku, ne vložnou tašku. Došla jsem k těmto: Dorjan - má kolem 82 cm, Deltim - až 83 cm a pak Dema - taky přes 80 cm. Jen se mi nechce kupovat nový a v bazarech nemůžu sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
30.10.11 19:51

já spíš nechápu proč jste na to nemysleli v době koupě kočárku že bude zima a bude se vám tam muset vejít fusak?? :nevim: ale za mě teda je to vlastně fuk, já si říkala jak krásně budeme dlouho v korbě, a nejen že malá byla obřík ale tak kolem toho 5. měs. jí nebavilo jen ležet chtěla vidět takže jsme šli do sporťáku v 5. měs. i když by se možná pár týdnů v korbě vydržela. sporťák jsme dávali do lehu ale prostě šlo víc vidět a nastal klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
30.10.11 19:53

naměřeno š. 27 cm a d. 77 cm sporták , hluboká korba je krásně široka dlouhá 80 cm , ale tam se kluk v lednu už asi nevejde takže scháním už ted když vezmu že má 70 cm a natáhnumu nožku k prstům + 5 cm + 5 cm fusak tak hluboká korba malá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
30.10.11 19:55
LL píše:
Já to taky akutně řeším, mám x-lander, malej půl roku a 72 cm - nevejde se do hluboké korby, do sporťáku ano, je pohodlný, ale ještě ho tam nechci dávat. Řeším druhý kočár, ale chci klasickou korbičku - vaničku, ne vložnou tašku. Došla jsem k těmto: Dorjan - má kolem 82 cm, Deltim - až 83 cm a pak Dema - taky přes 80 cm. Jen se mi nechce kupovat nový a v bazarech nemůžu sehnat.

jedině polský koárky jsou 100 cm , ale my poláka nechceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
30.10.11 19:56
martulkasloník píše:
já spíš nechápu proč jste na to nemysleli v době koupě kočárku že bude zima a bude se vám tam muset vejít fusak?? :nevim: ale za mě teda je to vlastně fuk, já si říkala jak krásně budeme dlouho v korbě, a nejen že malá byla obřík ale tak kolem toho 5. měs. jí nebavilo jen ležet chtěla vidět takže jsme šli do sporťáku v 5. měs. i když by se možná pár týdnů v korbě vydržela. sporťák jsme dávali do lehu ale prostě šlo víc vidět a nastal klid :mrgreen:

asi nám to tak trochu nedošlo a hluboká korba 80 cm nám dle ostatních měla vystačit , sporták jsme k tomu neměli složený na tom jsme fakt ujeli , ten samí kočárek má sousedka a ta si ho chválila ale ted nechápu jak tam tu holku vozí :think: a nějak jsem nepočítala, že jako já drobek budu mít 4100g a 53 cm velký dítě )))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.11 20:06
ája 2 píše:
naměřeno š. 27 cm a d. 77 cm sporták , hluboká korba je krásně široka dlouhá 80 cm , ale tam se kluk v lednu už asi nevejde takže scháním už ted když vezmu že má 70 cm a natáhnumu nožku k prstům + 5 cm + 5 cm fusak tak hluboká korba malá :-(

Tak 27cm na šířku je fakt tragické. To nechápu, že vůbec někdo vyrobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.11 20:07
martulkasloník píše:
já spíš nechápu proč jste na to nemysleli v době koupě kočárku že bude zima a bude se vám tam muset vejít fusak?? :nevim: ale za mě teda je to vlastně fuk, já si říkala jak krásně budeme dlouho v korbě, a nejen že malá byla obřík ale tak kolem toho 5. měs. jí nebavilo jen ležet chtěla vidět takže jsme šli do sporťáku v 5. měs. i když by se možná pár týdnů v korbě vydržela. sporťák jsme dávali do lehu ale prostě šlo víc vidět a nastal klid :mrgreen:

Tak my máme vnitřní rozměr korby 80cm, takže malá není, je to spíš v dnešní době ten větší rozměr. Ale kdo mohl tušit, že dítě bude mít ve 4 měsících 74cm? :nevim: To by se mi asi nevešel do žádného kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák