Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Záleží co je myšleno kompletní výbavou? Postýlku, matraci, dvě prosteradla a základní mantinel se dle mě dá za 5 tisíc koupit úplně v pohodě.
@NinaU. píše:
Záleží co je myšleno kompletní výbavou? Postýlku, matraci, dvě prosteradla a základní mantinel se dle mě dá za 5 tisíc koupit úplně v pohodě.
Tohle všechno za poloviční cenu, komplet nové.
V postýlce máme kvalitní matraci, chránič, prostěradlo, mantinel a deku na přikrytí. Nad postýlkou kolotoč. Dohromady to stálo cca 4500.
Ty kompletní sety bývají plné blbin, které bych stejně nevyužívala. Radši bych koukala po věcech zvlášť.
Mám Kinderkraft Prime 2020, synovi byly 3 měsíce, zatím su spoko ![]()
@Kleryna píše:
Ahoj, už koukám po kocarkach. Chtěla bych se zeptat na názor kombinovaného kočárku z Lidlu kKinderKraft? A nějakou postýlku s kompletní výbavou do 5 tis?
My pořídili z XXXLutz postýlku s komplet vybavením za 47oo Kč..bylo to na kupón a člověk se musel registrovat ale šlo to..foto viz. v příloze - teď je za 54oo ale já uplatnila family slevu, možná by to ještě šlo ale celkové za 54oo to není úplně špatné..
Kočárek bych vzala normálně v obchode, jsou někdy poruchové, ale jinak Lidl určitě ![]()
@Kleryna recenze na kocarky Kindercraft najdes tady: https://www.emimino.cz/…ece/kocarky/?…
@Badboda píše:
Tohle všechno za poloviční cenu, komplet nové.
Taky jsme neutraceli, postylka do 2tis, matrace za 1000. A uz tam spi, spis nespi
treti dítě ![]()
@Káťa19 píše:
Taky jsme neutraceli, postylka do 2tis, matrace za 1000. A uz tam spi, spis nespitreti dítě
Tak ja jsem to nebrala že jsme,,neutráceli,,. Normálně jsme koupili kvalitní věci co byly potřeba. Konkrétně postýlku a matrací 1390+690. obojí v obchodě přímo pro miminka ![]()
Ahoj, už koukám po kocarkach. Chtěla bych se zeptat na názor kombinovaného kočárku z Lidlu kKinderKraft? A nějakou postýlku s kompletní výbavou do 5 tis?