Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kterk píše:
@tronelka a z ceho soudis, ze si myslim, ze jsem na vyssi urovni? Nic takoveho nikde nepisu, naopak zminuji, ze nerikam co.je lepsi/horsia ja na nekolika techto pochuzkach hromadnych byla proto mohu rici o cem se pri tom bavi a bavily…jinak. chodim rada a casto take ven, jen davam prednost tomu jit s mou dobrou kamaradkou nebo sama jen s dcerami nez s bandou dalsich matek, tot jadro pudla
Mas pravdu, nikde to doslovne nepises. Ty ses vlastne jen chtela ujistit, zda nejsi divna, kdyz se bavis na rozdil od vetsiny maminek normalne a nikoli jako ony infantilne. Jak by to na nekoho mohlo pusobit jako povysovani ![]()
@tronelka ne nikdo se ujistovat nepotrebuje, normalne jsem chtela. podiskutovat s nekym kdo to ma podobne
jestli Ti to stale prijde jako povysovani tak prosim, my se tu budeme hromadne povysovat, tak nas necti at Te nepohorsujeme ![]()
@kterk Ahoj, tebe jsem si z pár přečtených diskuzí zapamatovala hlavně kvůli tvým názorům, které jsou mi vesměs velmi blízké, a taky pro Zeppeliny… ![]()
Ale promiň, ten tečkovaný projev mě šokoval, tím spíš, když jsem zjistila, že je tvůj - vím, následně jsi vysvětlila, že píšeš z telefonu.
Jinak - nejsi vůbec divná, jsi jen svá. Mám to tak taky, sice ještě nemám děti, ale v těch Tvých sociálních potřebách poznávám sebe ![]()
Takže, buď dál svá, klidně pro okolí divná
@kterk píše:
@tronelka ne nikdo se ujistovat nepotrebuje, normalne jsem chtela. podiskutovat s nekym kdo to ma podobnejestli Ti to stale prijde jako povysovani tak prosim, my se tu budeme hromadne povysovat, tak nas necti at Te nepohorsujeme
V pohode, me to nepohorsuje. Me to prijde k smichu.
@Ester13 no taky me to napadlo, ze to udelam, kdyz mi to neslo ![]()
@kterk píše:
@Ester13 no taky me to napadlo, ze to udelam, kdyz mi to neslo
Plně chápu, asi proto jsem to tak původně přečetla ![]()
@Ester13 to uz bych tady nebyla osocena, ze mam infantilni vymluvy mozna ![]()
Každá mamka měla kamarádky i před tím, než se matkou stala. A ty se s ní pak kamarádí dál a buď mají taky děti nebo jsou bezdětné a rády docházejí na návštěvy a to pak taky na takové to courání s kočárem dojde. A musím říct, že my to teda máme rády hodně. Jsem teď babičkou a venčím hodiny a hodiny, většinou se ke mě přidá nějaká ta kamarádka, ta to dlouho nevydrží nebo potkám známé, ráda se pochlubím vnučkou a pak jdu zase sama, nevadí mi to, utřídím si myšlenky a zvýším fyzickou kondici. Pamatuji se, že když jsem byla ještě na mateřské já, že jsem se stýkala s ostatními hlavně kvůli dětem, aby měly kamarády a byly v kolektivu. Řeči ženských mě nevadily, asi jsem měla štěstí na inteligentní lidi.
@Ester13 píše:
Nejsi divná, mně z těchto aktivit mrazí celé tělo. Slet mamin v MC považuji za předstupeň pekla. Stejně jako výraz „kočárkování“.
kočárkování - výraz hloupého mateřského stádního slovníku. Normální matky jezdí s kočárkem.
@Burj Chalifa pravdu mas, ale. vyraz je to pomerne hojne rozsiren ![]()
@kterk píše:
@Burj Chalifa pravdu mas, ale. vyraz je to pomerne hojne rozsiren
stádnost hloupých slepic.
@Burj Chalifa bacha, abys nebyla osocena jako ja z povysovani ![]()