Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janasas ja ale psala, ze mam dobrou kamaradku se stejne starymi. detmi ![]()
@Cicita diky moc, prislo mi, ze jsem uvodni prispevek nenapsala nijak rypave a.ani to tak. nebylo zamysleno, ale stejne jsem to slizla ![]()
@kterk Detska centra v lasce moc nemam, nekolikrat jsem byla, ale je tam na me moc hluku, drobku a otazek
. Na „kocarkovani“ jsem narocna, plouzit se neumim a hlavne, co to slo, jsem deti davala chodit, takze bylo co hlidat. Neumi pomalu chodit, asi to maji po mne. A kdyz uz vyrazim, chci ujit aspon nejakou trasu a ne se motat kolem baraku. Takze jsme chodili jen s pobobnymi sprintery nebo vyjimecne s temi ostatnimi.
Ze se ti do toho pletu, tecku napise telefon pravdepodobne pri rychlem dvojkliku na mezernik.
@tulipán diky za pripomenuti, mas recht, uz jsem na to prisla ![]()
@kterk vítej v klubu „nenormálních“…jsem ráda za každého podobně postiženého ![]()
@kterk píše:
Mala anketka,jen.pro.zasmani…mam ctyrletou. a.rocni, takze uz.mam.po.obdobi. nejakeho. aktivniho. jezdeni. kocarem nicmene ani. v tom aktivnim obdobi me nebralo. nejake. sdruzovani. s.ostatnimi maminami at. v podobe MC,kavicem.nebo. dokonce kocarkovani, ac me. nektere. sousedy. lakaly…nastesti.jsem na polosamote, mam dobrou kamaradku taky se dvema. holkama, ale s tou se. bavime. neinfantilne,je.stejna.jako.ja…nocmene jsem.se setkala nedavnp.s.tim,ze mi. jedna. sousedka. rikala,hele.ty.vubec. nechodis. s nama.na prochajdy, proc? A ja.jaksi.uz.vybruslila,ale.stejne.na.me.koukala.jako.na asocialni. zrudujsem opravdu tak.jina? Kdyz ja.si po ceste povidam s.tou starsi.a.nemam.rada ty infantilni. konverzace typu uz sedite, uz jste.bez plen. apod…jste nejaka. stejne. postizena jako ja nebo.jsem.nejvetsi. asocial v okoli?
Jen takova otazka. Jak vis o cem se ty infantilky bavi, kdyz se s nima nezdruzujes? Ja jezdila s kocarem ven 2 x denne, protoze jsem rada venku a rada se hybu. Stejne tak chodim s prckem ven casto i ted, kdyz je vetsi. Kdyz jsem, jak ty to nazyvas, kocarkovala - hrozny slovo, tak jsem chodila vetsinou s kamaradkou, mamou, nebo sama. Vzdycky jsme pokecaly o vsem moznem, od deti pres chlapy az k praci. A jo, podle meho divna jsi, ale ne proto, zes nekocarkovala, ale proto, ze si myslis, ze mas diky tomu vyssi uroven, nez ostatni. ![]()
Klid asocialnich zrůd je nás víc
Já mám naštěstí i jednu takovou zrudu za kamarádku ![]()
V materskym centru bych asi musela někomu dat přes čumák
některe řeči me opravdu vytáčí.
@tronelka a z ceho soudis, ze si myslim, ze jsem na vyssi urovni? Nic takoveho nikde nepisu, naopak zminuji, ze nerikam co.je lepsi/horsi
a ja na nekolika techto pochuzkach hromadnych byla proto mohu rici o cem se pri tom bavi a bavily…jinak. chodim rada a casto take ven, jen davam prednost tomu jit s mou dobrou kamaradkou nebo sama jen s dcerami nez s bandou dalsich matek, tot jadro pudla ![]()
@tronelka a z ceho soudis, ze si myslim, ze jsem na vyssi urovni? Nic takoveho nikde nepisu, naopak zminuji, ze nerikam co.je lepsi/horsi
a ja na nekolika techto pochuzkach hromadnych byla proto mohu rici o cem se pri tom bavi a bavily…jinak. chodim rada a casto take ven, jen davam prednost tomu jit s mou dobrou kamaradkou nebo sama jen s dcerami nez s bandou dalsich matek, tot jadro pudla ![]()