Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ne, jen říkám, že bych si myslela, že ten BJ může bejt celkem skladnej - že bych ho nevyřazovala z úvah jen proto, že to nejsou golfky.
To že montují na dvojkočáry malá kolečka jsem samozřejmě myslela na golfky, velké sportovní kočáry samozřejmě velká kola mají. Ale s golfkama se špatně jezdí právě proto, že mají malá kola GOLFKY s velkýma jsem teda fakt nenašla. EW se skládá taky krásně, jednoduše a na placku, ale přesto bych ocenila něco do kufru menšího, i když máme galaxy, ale teď už na to kašlu, už kočár skoro nepoužíváme…
@kotyk píše:
Pokukuju po Britax B-Agile Double. Jinak golfky jsou prostě golfky, tak nějak z definice nemaj kola jako sporťák
Taky mám v plánu tento. Kamarádka má B-Agile pro jedno dítko a je maximálně spokojená.
@Draculka Právě mám taky mono B-Agile a i když má svoje chybky, je to fajn kočárek. A s nastavitelnou rukojetí bude super. Akorát je škoda, že má double verze dvojitá přední kolečka.
Dobrý den, mám na Vás velikou prosbu. Copak je to přesně za typ kočárku na obrázku, který ste jsem vložila? je k prodeji v ČR? Děkuji Eva
@karolina_a_betuska píše:
Já jsem na několika dětech v okolí viděla Baby Jogger dvojčecí (nevím jestli Mini nebo Micro). Já mám od nich kočárek pro jedno dítě a jsem úplně nadšenáA hodně maminek si tuhle značku chválí…
Dotaz
Dobrý den, mám na Vás velikou prosbu. Copak je to přesně za typ kočárku na obrázku, který ste jsem vložila? je k prodeji v ČR? Děkuji Eva
Popravdě nemám moc čas to někde hledat. Koukala jsem třeba sem http://www.baby.jogger.cz/…cata-kocarky, a tady nabízejí teda jiné typy kočárků - s menšími koly (Mini je myslím ten, co jsem potkala).
Nevím, zda se dá někde koupit, ale předpokládám, že by to měli vědět tam, kde prodávají ostatní Baby Joggery. (Já jsem teda do téhle značky velký fanda, takže bych se asi posnažila.)
@karolina_a_betuska píše:
Popravdě nemám moc čas to někde hledat. Koukala jsem třeba sem http://www.baby.jogger.cz/…cata-kocarky, a tady nabízejí teda jiné typy kočárků - s menšími koly (Mini je myslím ten, co jsem potkala).Nevím, zda se dá někde koupit, ale předpokládám, že by to měli vědět tam, kde prodávají ostatní Baby Joggery. (Já jsem teda do téhle značky velký fanda, takže bych se asi posnažila.)
Mockrát děkuji, jste hodná
Hezký den Eva
Spíše než golfky bych pro dvojčátka koupila sporťák do kterého se vlezou i větší děti. Ale jestli vám jde o rozměry po složení, tak potom jsou tedy lepšé golfky.. ![]()
Ahoj holky, některé mě možná znáte z jiných diskuzí:
ráda bych Vás poprosila o radu: vybíráme kočárek pro dvojčata. Velkým problém je průjezd do výtahu pouze 73,5cm a jediný kočárek, který jsem zatím našla a splňuje šířku je Mountain Buggy Duo s 73cm, celá výbava od 0 do 3-4let je za cca 35tis Kč a na bazarech se neprodává. Bohužel kočárkárna je u nás prázdná a zámky stále vylámané, žádné místo pod schody nebo v přízemí, kde by se dala i stavebně udělat kóje není. Ráda bych kočárek vedle sebe, za sebou mám pocit, že vždy jeden v nevýhodě.
Napsala jsem i do jiných diskuzí o dvojčatech a budu ráda za Vaše tipy. Původně jsme chtěli Easywalker, ale nevejdeme se o 2cm ![]()