Kočárky pro dvojčata

141
11.1.13 21:37

kočárky pro dvojčata

Maminky, po zimě se chystám koupit golfky pro naše dvojčata. Jaký typ by jste mi doporučily? V obchodě jsem si vybrala Peg Perego aria twin, ale přijde mi to sezení pro děti příšerně úzký. Tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
11.1.13 21:46

Já jsem na několika dětech v okolí viděla Baby Jogger dvojčecí (nevím jestli Mini nebo Micro). Já mám od nich kočárek pro jedno dítě a jsem úplně nadšená ;) A hodně maminek si tuhle značku chválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
11.1.13 22:08

Mě příjde, že kvalitní golfky se pro dvojčata prostě sehnat nedají :zed: v naší dvojčatové skupině tady na miminu pár holek PP mají a všechny byly spokojené, dokud byly děti malé, jakmile se dostaly děti přes nějakých 11 kg, všechny nadávají, že jsou PP špatně ovladatelné. BJ sity elite jsem zkoušela, jezdilo se s tím taky hrozně, na všechno montují nepochopitelně malá kolečka, takže já jsem tak dlouho sháněla dobré golfky, až jsem skončila jen se svým původním EW, nic, s čím by se lépe jezdilo jsem bohužel nenašla :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.1.13 22:22

Tohle Ti přijde jako malý kolečka? http://strollersandprams.com/…stroller.jpg No já nevím, singl máme City Mini, ten je má poloviční a je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.1.13 22:47

Pokukuju po Britax B-Agile Double. Jinak golfky jsou prostě golfky, tak nějak z definice nemaj kola jako sporťák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
11.1.13 23:40

@karolina_a_betuska to nejsou golfky. Golfky jsou kocar, ktery se slozi do uzkeho baliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
12.1.13 00:38

Tak já jsem jedna z těch, o kterých píše Bella ;) Jako první golfky jsem koupila z druhé ruky PP Aria Twin.. všechno super, ale jakmile děti trochu přibraly, tak konečná, nedalo se to zvednout ani ze silnice na obrubník… :-( Nicméně golfky jsme potřebovali, letěli jsme na dovču a bez kočárku by to opravdu nešlo (dětem byly necelý 2 roky), takže jsem PP prodala a koupila MacLaren Techno Twin… Jedinou nevýhodu, kterou bych napsala je asi to, že nemají takový to madlo vpředu, takže děti musí být neustále chycený popruhama, aby z kočárku nevypadly… u PP je stačilo do kočárku posadit a zacvaknout „stolečky“… Jinak je MacLaren opravdu super, polohování skoro do lehu, takže i parádní leženíčko a má super sluneční clony integrovaný do stříšek (dokonce s UV filtrem)… ;) Obecně ale souhlasím, že ideální golfky pro dvojčata prostě neexistujou… :? Na váhu 2 dětí jsou ty malý kolečka prostě nesmysl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
12.1.13 01:30

Také dopručuji Maclaren Twin Techno. Dají se snadno a rychle složit do auta, složené zaberou minimum místa. Polohování do skoro lehu, každé dítě má samostatnou stříšku, ve stříškách je taky zabudovaný „kšilt“ proti větru, košík (teda košíky, pod každou sedačkou jeden) byl taky docela prostorný a nosnost každé sedačky byla docela vysoká.
Jinak souhlasím s tím co už tu je - jsou to golfky s dvěma dětma a někde to musí být znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.1.13 06:48
@karolina_a_betuska píše:
Tohle Ti přijde jako malý kolečka? http://strollersandprams.com/…stroller.jpg No já nevím, singl máme City Mini, ten je má poloviční a je v pohodě…

Tohle nejsou golfky :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.1.13 09:36

Reagovala jsem na příspěvek týkající se koleček.

Ale jinak golfky to nejsou, ale pokud se to skládá stejně jako singl, tak je to IMHO skladnější než golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
12.1.13 11:28
Reagovala jsem na příspěvek týkající se koleček.Ale jinak golfky to nejsou, ale pokud se to skládá stejně jako singl, tak je to IMHO skladnější než golfky.

Na to je potřeba spočítat si objem - délka krát šírka krát hloubka, nic těžkého :-)

Já jsem počítala objem nějakého Joggeru a objem Easy Go Duo, když jsem rozmýšlela - a klasické golfky se prostě složí na menší objem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.1.13 11:36

No já teda když srovnávala Peg Pérego Pliko a Baby Jogger City Mini, tak ten BJ je podle mě na objem menší, ale rozhodně je skladnější: zatímco golfky zaberou 3/4 kufru, BJ dám dítěti „pod nohy“ sedačky a je to. Měr Double kočárku se nemůžu dohledat.

Jinak pro zakladatelku: tady jsou nějaký recenze kočárů pro dvojčata. http://www.viewpoints.com/…review-50ff7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
12.1.13 11:38
No já teda když srovnávala Peg Pérego Pliko a Baby Jogger City Mini, tak ten BJ je podle mě na objem menší, ale rozhodně je skladnější: zatímco golfky zaberou 3/4 kufru, BJ dám dítěti „pod nohy“ sedačky a je to. Měr Double kočárku se nemůžu dohledat.Jinak pro zakladatelku: tady jsou nějaký recenze kočárů pro dvojčata. http://www.viewpoints.com/…review-50ff7

není nic snazšího než si to podle parametrů spočítat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.1.13 11:41

@sovicka1 Jakejch parametrů? Jako rozměry složeného a vynásobit? Tak takhle počítat taky umím, ale zaprvé na první dobrou ty rozměry nenajdu (a abych kvůli zakladatelce trávila hodinu hledáním, to se mi fakt nechce), a za druhý jde taky o to, jak je to rozložený. Protože jak říkám, tím že BJ jde do placky a ne do válce, tak se třeba nám do auta dá líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
12.1.13 11:46

No tak nemusíš když nechceš, ale házet tu, jak je jeden kočár složenej menší než druhej, když to vlastně nevíš, je zavádějící :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí