Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs píše:
Pipet -Dominika už není mimino…je to ovocný od Jemči čaj slazený medem…snad mu neublíží…jinak to byla legrace…3 krát jsem ho vyhazovala od hrníčkuK pití má každý den čistou vodu někdy i dvakrát když nemá…
Však jo
Stejně je to divné, že mu chutná čaj ![]()
Pipet -asi si tříbí chutě
…
Napište kočkařky jaké věci nejsou dobré pro naše chlupáče…co jim může uškodit ![]()
náš Charlie je potěp, sežere kde co, od hroznového vína, rajčat, marmelády, vařené čočky až po žlutý meloun, který jsem našla na lince v létě hezky ohlodaný a kocour se olizoval až za ušima
![]()
Jen vím, že kočky nesmí čokoládu, česnek a jedovaté kytky… protože to jim může udělat v bříšku pěknou otravu.
Co se masa týká, tak dávám kuřecí a hovězí, kupuju čerstvé, takže nepřemražené a zatím v pohodě
Jak vytáhnu maso, tak v tu ránu mám za zadkem překočkováno ![]()
Za měsíc máme Samíka už 8 let v rodině!!!!
A Charlie dneska fakt zlobí, uklízím tady a pokaždé se mi blboun připlete pod nohy, takže jsem ho už asi 3× nakopla a už jsem ho i pleskla přes zadek, jak mě štval, všude musí strkat dneska ten svůj čumák zvědavý ![]()
A Lota zdrhala z okna a shodila frajerka garnýž tak, že jeden kraj je zlomený ![]()
Prostě bezva den........
AgatkaZ píše:
Dobré ráno![]()
tak u nás je na stole pořád
Včera jsem zpracovávala kuřecí řízky na mrazáku a děsně loudil,tak jsem mu pár kousíčků dala a moc mu chutnalo,ale, syrové kuřecí by asi neměl, ne?ale taky nechci aby ujídal či upíjel naše jídlo, i když kousek dostane ochutnat od všeho
a všechno mu moooc chutná
muze kureci masicko(i kruti,kralici,hovezi)ale vzdy premrazene minimalne 48h. nikdy ne veprove.
Mne ted dosel koteci jidelnicek od pani chovatelky,bylo to tam tez,ale delala jsem to uz i u sve kocicky predtim..
Kači -něco podobného je náš králík
…miluje čokoládu,křupky,brambůrky a vůbec vše co není jeho přirozená potrava ![]()
Tak asi mají kočky svůj den páč Damián pořád někde vymetá…zase byl u hrnku s čajem..tak jsem zasyčela a zmizel jak pára nad hrncem
…
Tak náš kocour Charlie žere i vajíčka..... na dnešní babinec jsem nachystala dobroty, ale vajíčko natvrdo nakrájené na čtvrtky jsem zapomněla venku. No a za chvíli dojdu do kuchyně, žloutek sežraný a bílek roztahaný po podlaze
Charlie právě dojídá zbytek bílků, hodila jsem jim to do misky.
Jo a v úterý mi sežral tři kousky vařené mrkve z polívky ![]()
Děvčátka mě se podařila pěkná fotečka…dovoluji si vás s ní obtěžovat
![]()
Sylvi, myslím, že Damiánek bude taky PAN kocour, že? Vypadá nádherně ![]()
Holky, taky pořád ty svoje kočičáky fotíte?
já pořád, sice přes mobil, protože ho mám po ruce, ale fakt pořád
, jak spí, jak si hraje s Agi, jak mi pořád lehá na klávesnici od pc
fakt pořád ![]()
Agi -snažím se…páč není chvilku v klidu…a když je tak opravdu chviliku ![]()
Nechce se mě věřit,že už ho máme doma týden…toto letí…akorát se mu u očí a pod nosními dirkami dělá tmavý jako ospalky…denně mu to otírám…
Posílám fotečky i bývalé majitelce aby viděla jak se mu u nás daří ![]()
Sylvajs píše:
Agi -snažím se…páč není chvilku v klidu…a když je tak opravdu chviliku![]()
Nechce se mě věřit,že už ho máme doma týden…toto letí…akorát se mu u očí a pod nosními dirkami dělá tmavý jako ospalky…denně mu to otírám…
Posílám fotečky i bývalé majitelce aby viděla jak se mu u nás daří
Sylvi původní „majitel“ je bratr kamarádky,kterou jsem poznala tady na emiminu a protože jí mám na FB v přátelích, vidí její brácha všechny fotky Arthurka, a že jich tam dávám
občas si napíšeme a třeba mi psal, že podle fotek co má od ostatních je fakt největší ![]()
Ono to s těma miláčkama letí, my ho budeme mít 4.listopadu už dva měsíce,je to neuvěřitelné…
Damiánek má krásnou hlavičku a očička
A Charliemu se taky dělají ospálky u očíček a nosu, takže taky denně odstraňujeme. ![]()
A fotky??? Ježíš, těch my máme
Těch kočičích… taky hrozně moc ![]()
A Samínek je s námi bez měsíce už 8 let!!! A stejně ho pořád miluju jako první den, kdy jsme si ho donesli domů ![]()
Sylvi, to je krasavec=)
Spíchla jsem Macíkovi pelíšek z Majdiny staré přebalovací podložky, vypadá, že se mu líbí ![]()
Jak je chladno, zůstává víc vevnitř - máme v suterénu pračku, kotel plynový, vedle zvlášť kotel na tuhá, pak dál je sklep s kompotama, bramborama… tak se tam všelijak pelešil porůznu, tak jsem mu udělala soukromé ležení=)
Včera jsem ho zkoumala, má vypadlý jeden mléčný špičák a už se klube nový ![]()
Holky tak jsem právě česala kocoura i králíka. Nemluví se mnou. Fakt to oba nesníší
.
Myslíte,že se alergie může projevit i kašláním?
Koucoura máme necelé 2 měsíce a děti už měsíc mají kašel a nedaři se mi ho vyléčit. Koucour občas jakoby kýchne nebo zakašle tak mě taky napadlo,zda nám nepřitáhl domů nějakou virozu či bacil,ale mají to jen děti, já s mužským ne.
Potřebovala bych dát kocoura tak na týden pryč abych zjistila, zda je to jím nebo ne: Ale nemám ke komu ![]()
ajina: já mám alergii na kočky. Na Mia jsem měla hodně ze začátku. Tak měsíc jsem prskala a strašně smrkala a jakmile mě škrábl, hned to opuchlo a svědilo. Pak si tělo nějak zvyklo. Ale kašel ten mi do toho moc nehraje, nevím. Jsem alergická na moc věcí i jídlo a vše se mi projevuje stejně. Max astma z pylu, ale to se mi spíš dýchá špatně, než abych přímo kašlala.