Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
15.11.11 22:54

Dano,

vítej mezi kočkomilkama :-)

Máš krásné kočenky, a teda ta s kytičkou, ta je fakt super :palec:

Jen vás ted nějak nestíhám dočítat :-( A Charlie už mi zahřívá peřiny :lol: takže už budu muset do postele (gauček čeká) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.11.11 23:01
KačuliKačka píše:
a prosím prosím, mohla bys to vzít i mně??? A poslat třeba na dobírku nebo bych ti poslala penízky přes účet? Kočičáci by to dostali na Ježíška a aspon by měli novou hračku a já od nich klid :lol:Bud písni do SZ nebo pak na meilíka ;-)

jee a ja bych se taky vtirla se stejnym pranim :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
16.11.11 04:19

KačuliKačko,
díky za milé přivítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.11.11 08:07
Lakynka píše:
Tak jsem koupila nějaký sprej pro kočičky přímo na výchovu:D. To jsem teda zvědavá. Mě to šíleně smrdí a kočka si škrabadla nevšimla ani náhodou.. :roll: . stálo to přes dvě stovky, to byl zas kup. Šantu ani kozlík neměli.
:zed: :lol: :lol: To jsou darebáci!!!Ale třeba se to dá použít jako odpuzovač nezvaných návštěv :lol: :mrgreen: :wink:
  • Citovat
  • Upravit
12801
16.11.11 08:24
KačuliKačka píše:
a prosím prosím, mohla bys to vzít i mně??? A poslat třeba na dobírku nebo bych ti poslala penízky přes účet? Kočičáci by to dostali na Ježíška a aspon by měli novou hračku a já od nich klid :lol:Bud písni do SZ nebo pak na meilíka ;-)

Jasně, pošli mi do sz adresu, já tam asi v pátek zajedu, takže holky, kdyby ještě někdo :-)

A budu se modlit aby to ještě měli,ale napsala jsem teď na jejich e-shop (tam ho nemají) jeslti je možné ho takto objednat, tak dám vědět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.11.11 09:17
dada1511 píše:
Lakynka píše:
Tak jsem koupila nějaký sprej pro kočičky přímo na výchovu:D. To jsem teda zvědavá. Mě to šíleně smrdí a kočka si škrabadla nevšimla ani náhodou.. :roll: . stálo to přes dvě stovky, to byl zas kup. Šantu ani kozlík neměli.
:zed: :lol: :lol: To jsou darebáci!!!Ale třeba se to dá použít jako odpuzovač nezvaných návštěv :lol: :mrgreen: :wink:

Odpuzovač milenek jistě, jelikož to smrdí jak bolavá smradlavá noha:D. :lol: Chlap ale nic necítí, což je jasný, je na ten smrádek zvyklý :lol: :lol: :lol: :lol: = plus pro mě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.11.11 15:51

Ahoj kočky,
napadlo mě, jestli byste mi neporadily… máme asi tři měsíce kocoura dlouhostrsťáka, odrostlého - z útulku, ale nevíme si rady se srstí - prý se má taky trimovat, děláte to někdo? jak moc a jak často trimujete kočičáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.11.11 19:27

Agátko,

děkujííí, poslala jsem ti SZ ;-)

Superbabe,
já mám perského kocourka - zrzavého, vyčesáváme jen sem tam, nebot to nemá moc rád, ale vyškubávám mu takové hodně světlé chlupy, tzv. mrtvé, jdou lehce vytáhnout, většinou na stehnech. Jinak vytrhávám (jde to samo) takové ty zamuchlané chlupy, to se u toho vzteká, protože ho probírám :lol:

Ale jinak stačí ob den pročesávat hřebínkem na dlouhosrsté kočky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.11.11 19:28

Trimovat kočku 8-o
To není knírač :think: , to bych nedělala. Normálně česat a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.11.11 19:36

KačuliKačko, díky za radu, taky mu vyndavám ty žmolky, a zrovna na těch nožičkách se taky moc obírat nenechá :D

Pipet píše:
Trimovat kočku 8-o
To není knírač :think: , to bych nedělala. Normálně česat a hotovo…

I já jsem na to koukala nevěřícně, ale prý je to tak, dělají si i spec. trimovací hřebeny na kočky :roll: :nevim:

Už mám hřeben na dlouhou srst, tak zkusím častěji česat. Ale zdá se mi, že má tu srst hodně hustou, neprodyšnou, má trošku stroupky za krkem, tak jsem myslela, jestli se ta srst nemá nějak proředit, no… kdyžtak na léto.
Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.11.11 19:39

Holky, v pátek jedu do toho zverimexu takže koupím ty tunýlky, mluvila jsem s paní měly by normálně být, takže, kdo ho budete chtít, napište mi SZ, sice to není daleko, ale tím směrem jezdím málo tak ať to vezmu při jednom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.11.11 19:43

Superbabe - a nebo ještě mě napadl furminátor
http://www.intershop-krmiv.cz/…nator-small/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.11.11 19:52
Pipet píše:

Dneska mi to ukazovala paní ve zverimexu, ale říkala že neví jak by to fungovalo na dlouhou srst. já bych do toho docela šla :) chudák kočičák, čeká to spousta experimentů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.11.11 19:57
Superbabe píše:
Pipet píše:
Dneska mi to ukazovala paní ve zverimexu, ale říkala že neví jak by to fungovalo na dlouhou srst. já bych do toho docela šla :) chudák kočičák, čeká to spousta experimentů :D

Já jsem to taky nikdy nepoužila, jsem jsem zaregistrovala existenci takového přístroje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.11.11 22:38

Pipet, tak jsem prohledala internet. diskuse, našla na furminátor samou chválu a rozhodla se ho koupit :) Tak snad tu srst nějak spacifikujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný