Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
14.11.11 23:08

dana59 -ahojky..jak Ti snášeli kastraci-tedy jak se chovali po ní…jestli měli bolesti a ták

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
14.11.11 23:23

Kastraci snášeli dobře, do večera spinkali a v noci už šli žrát. Kubu (toho jsme měli jako prvního)jsme nechali kastrovat, když začal značkovat v osmi měsících. Je pravda, že po roce měl problémy s močovými cestami, ale dá se to srovnat. Mourek (ten k nám na chalupě chodil žrát, jeden rok jsme si ho nevzali, ale za rok už byl náš)byl kastrovaný ve čtyřech letech, je strašný mazel a poslední Charlie, tomu je rok a čtvrt a kastrovaný je od 11 měsíců a taky v pohodě. Je vidět, že je to mimino, lítá jak splašený a otravuje „dědky“ (těm už je sedm roků). Jsou to všichni zlatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.11 08:00
Sylvajs píše:
Děvčátka takový dotaz…kolik mám dávat granulí tomu našemu méďovi…chovatelka říkala,že propaguje plnou misku granulí ať si vezme kolik chce…ale to předci nejde pořád…Někde jsem četla,že 250g denně granulí pro dospělou a dvakrát za den…to samé pro kotě,ale 4 denně…jak to máte vy?

Dobré ráno :kytka:

já někde zase četla, že kočka jí až 20× denně a tudíž by měla mít misku neustále v dosahu (na rozdíl od psa) takže my máme granulky v mističce pořád. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.11 08:02
Sylvajs píše:
Kači -na youtube…pak sem šoupni odkaz..že opravdu hodně pije a každou chvilku je u granulek…Holky on je asi rozbitej :-( ..pořád a pořád vrní…to je neuvěřitelný…i když spinká tak vrní…já četla,že kočka vrní když je spokojená…je možné,že by byl spokojený pořád? :lol:

Vrní protože je u vás spokojený :huban: vyjadřuje tak svojí lásku, buď ráda :mrgreen:
A „drápkuje“ ? a žužlá jako ten náš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.11.11 08:22

Agi -on se nechce chovat..jen ho vezmeš do náručí a už mečí,že chce dolů…jo když ho hladíš na zemi tak je maximálně spokojený a otírá se o tebe..plácne sebou na zem a nechá se drbat na bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.11 08:34
Sylvajs píše:
Agi -on se nechce chovat..jen ho vezmeš do náručí a už mečí,že chce dolů…jo když ho hladíš na zemi tak je maximálně spokojený a otírá se o tebe..plácne sebou na zem a nechá se drbat na bříšku

No to přijde :kytka: , my chováme jen když je ospalý, protože jinak je to blesk a černá ruka :mrgreen:

Jo, pro všechny kočkomamky :mrgreen: , ve zverimexu jsem koupila za 65Kč „tunel“ od Puriny, je cca 120cm dlouhý, lehounký,ale co nadělá radosti :palec:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…904628_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.11.11 08:45

ahojky,
zdravim nove prichozi :mavam: ,tesim se na fotecky.
Bzuk je dobre jmeno, :mrgreen: ,skoda,ze ten druhy neni Tuk.To byl vecernicek-Bzuk a Tuk :pankac:

Sylvi,to mazleni prijde,dej mu cas,mate ho teprv dva dny..chapes,prvni si vas musi ochocit podle sveho :lol: :mrgreen: .
Jinak misky-ja u vsech zviratek ucila na plne misky,pak se nepreziraly.Ale minula kocicka po kastraci zrala jak neurvana,tak jsem ji mirne omezovala(jakoze mela porad k dispozici plnou misku,ale kdyz ji sezrala moc rychle,hned jsem ji nedodala-mela taky sve zavazne zdravotni problemy,tak mela stravu hodne upravenou a to uz je i jina nez u zdraveho zviratka..(musela jsem ji davat nekolikrat denne leky,takze taky nebylo dobry preplneny zaludek).Je docela obtizne mit doma nemocne zviratka,kazde se specialni stravou a dietou a uhlidat,aby si to nezraly navzajem :lol:
U Fay budu opet propagovat plnou misku po cely den :pankac: Britule jsou holt velke kocky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.11.11 08:46

Agi -pěkný :palec: …taky ho budeš dávat kastrovat?…a jedeš na kila nebo na roky?…někde píší odurčitých kil a někde od měsíců :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.11.11 08:46

Agatka-ten tunel vypada luxusne za super cenu :pankac: :pankac: po tom kouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.11.11 08:50

Any -já ho miluju od prvního okamžiku,ale ochočit se nedám :lol: …pokud ano tak trošinku :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.11.11 08:56
Sylvajs píše:
Any -já ho miluju od prvního okamžiku,ale ochočit se nedám :lol: …pokud ano tak trošinku :oops:

jehehe,tak to si povime :mrgreen: :mrgreen: Pockej,jak si te omota :lol: :lol:

jak jen to je…u psa jsme pani my,kdezdo kocka vlastni nas.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.11 09:01
Sylvajs píše:
Agi -pěkný :palec: …taky ho budeš dávat kastrovat?…a jedeš na kila nebo na roky?…někde píší odurčitých kil a někde od měsíců :think:

No u nás na vet (Altavet)říkala dr, že někdo dělá už od 1,5kg ale tady zastávají názor, že kocour má být pohlavně zralý, což je v těch cca 8 měsících,ale rozhodně kastrovat budu, protože máme doma fenku, tak nejsem zvědavá na označkovaný byt :mrgreen: navíc předpokládám ještě zklidnění a „ztloustnutí“ :mrgreen: aby z něj byl pořádný Garfield :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.11 09:02
Any píše:
Sylvajs píše:
Any -já ho miluju od prvního okamžiku,ale ochočit se nedám :lol: …pokud ano tak trošinku :oops:

jehehe,tak to si povime :mrgreen: :mrgreen: Pockej,jak si te omota :lol: :lol:

jak jen to je…u psa jsme pani my,kdezdo kocka vlastni nas.. :lol: :mrgreen:

Tak to je doslovné :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.11.11 09:06

Agi-u kocourka bych teda fakt pod 9mesicu driv do kastrace nesla,to je fakt hranicni.Britule ma 1,5kg v mimincim veku..Pokud nezacne znackovat(zeby dospel drive),tak s kastraci vydrzet..u kocky je to jina,tam je ta hranice nizsi(od pul roka)a kastrace samozrejme horsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.11.11 09:19
Any píše:
Agi-u kocourka bych teda fakt pod 9mesicu driv do kastrace nesla,to je fakt hranicni.Britule ma 1,5kg v mimincim veku..Pokud nezacne znackovat(zeby dospel drive),tak s kastraci vydrzet..u kocky je to jina,tam je ta hranice nizsi(od pul roka)a kastrace samozrejme horsi..

Já samozřejmě počkám také, vždyť Artík má teď necelá 2kg a to je mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný